Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bits...ce buna idee...pastai la ceaun cu usturoi...iami...mi-ai facut pofta...ia sa vad daca pot da comanda... :)

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

good oana,ma bucur ca si tie-ti plac.

eu zilele astea cam am fost in pana de idei cu mancarea asa ca-s bucuroasa ca mi-am gasit ceva sa-mi faca pofta.

apropos puteti sa va abtineti cand va e pofta?eu una da dar sunt fete care nu pot si nu as vrea sa le facem rau.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Gata...se rezolva...dupa-masa ma duc la piata si le cumpar si maine imi face si mie ma mere...foarte buuuun.

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele
Laura iti multumesc pentru cuvintele despre dr Radoi. Stiu ca parerile sunt impartite (ca despre fiecare medic de fapt) dar ieri eu l-am sunat sa ma mai asigur de antibioticele pe care mi le-a dat sa le iau si mi-a raspuns imediat, si-a amintit de mine si mi-a vorbit foarte frumos.
Ieri am facut analizele de culturi din col (mama ce m-a durut!), toxoplasma, Citomegalovirus, Listeria, Rubella, probele hepatice (ca nu mi le facuse medicul de familie) iar azi am facut analiza de anticorpi pt antifosfolipidic. Cu alte cuvinte m-am usurat de 5 mil jumate.
Sper sa fie toate bine.
Azi nu am o zi prea buna, iar ma jeneaza burta si la serviciu e nebunie, abia astept sa ajung acasa sa ma intind. De azi noapte ma cam jena ... nici nu am dormit bine ...
Va doresc tuturor numai bine.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu sunt una bucata care nu ma pot abitne cand mi-e pofta si acu cu pastaile cu usturoi mi-a lasat gura apa dar ma duc acasa si fac eu altceva cu usturoi ca practic de usturoi mi-ati facut pofta...il ador si ceapa verde la fel

abia de azi parca ma incearca o mica senzatie de greatza ....sper ca e de la faptul ca am mancat prea multe fructe pe stomacul gol

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina

Buna fetele
Laura iti multumesc pentru cuvintele despre dr Radoi. Stiu ca parerile sunt impartite (ca despre fiecare medic de fapt) dar ieri eu l-am sunat sa ma mai asigur de antibioticele pe care mi le-a dat sa le iau si mi-a raspuns imediat, si-a amintit de mine si mi-a vorbit foarte frumos.
Ieri am facut analizele de culturi din col (mama ce m-a durut!), toxoplasma, Citomegalovirus, Listeria, Rubella, probele hepatice (ca nu mi le facuse medicul de familie) iar azi am facut analiza de anticorpi pt antifosfolipidic. Cu alte cuvinte m-am usurat de 5 mil jumate.
Sper sa fie toate bine.
Azi nu am o zi prea buna, iar ma jeneaza burta si la serviciu e nebunie, abia astept sa ajung acasa sa ma intind. De azi noapte ma cam jena ... nici nu am dormit bine ...
Va doresc tuturor numai bine.

Catalina

cum adik analizele costa 5.5 mil?? mie mi-a dat ieri dr de facut analizele si o sa le fac saptamana viitoare ca sa-mi mai revin un pic ca deja am facut de vreo 3 ori bhcg...dar chiar asa de mult costa??speram ca e mai putin

Mergi la inceput

Eu azi am dat doar 2 mil 500 mii ptr analizele generale urina si sange si in plus toxoplasma si citomegalovirus. Deci 5 mil ptr toata seria...pare normal.
Asta este...

O sa vad ce zice doctorelul meu de restul analizelor data viitoare cand merg la el, adica in 22 iunie.

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu vin de la analize.Ma simt tare slabita.

Da, m-au costat 2 mil si ceva ,in conditiile in care o buna parte din analize sunt gratuite, dar degeaba e gratuita glicemia care costa 80 000 , cand listeria care costa 500 000 ,asta fara CMV si toxoplasma ca la ele am IGG pozitiv, adica le-am avut si am anticorpi, o sa le fac si pe astea mai incolo sa vad cum stau , asa pt mine, ca dr a zis ca nu mai e necesar.La prima sarcina tot le-am facut de vreo 3 ori...ca am cateii...deh'...paranoia la cap.

Ma duc sa ma intind ,vorbim mai incolo...nu ma simt f bine.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

anis refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nushu, astea erau cele care nu sunt acoperite. Ca mi-am facut pe cele obligatorii la medicul de familie, gratis (adica acoperite de casa). Da, din pacate sunt scumpe - nu stiu daca am ales cumva o clinica mai scumpa (centrul medical unirea) dar nici anul trecut la medicover nu m-a costat mult mai putin.
Va pup

Catalina

Mergi la inceput