Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
bits spune:
mai am 1h si ma duc la doctor,sunt atat de entuziasmata.sper sa fie totul bine.va pup!
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
hey hey gata ne-am intors!vestile sunt bune:bebe a crescut are acum 7,5 mm,placenta e prinsa bine numai ca eu trebuie sa am grija sa nu merg mult pe jos,sa nu ridic greutati si totul va fi bine.gata plecam afara la joaca caci e cald.va pup si o zi buna sa aveti!
Dolphin cum a fost la doctor ieri?
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
dolphin9913 spune:
BUNA FETELE
Ieri nu am mai apucat sa intru , am avut treaba asa e cand esti femeie de casa nu mai timp nici pt tine.
ieri la doct am stat 3 ore ca sa-mi vina randul , am fost a 40 persoana nu mai aveam rabdare si in sfarsit mi-a strigat numele .
am vazut bebelinu are 18,8mm la mine e putin mai marisor ,i-am vazut inimioara cum batea, batea asa de repede off abia astept.
Ma simt bine nu mai am greturi dar in schimb dorm de rup.
BITS cand ai timp sa-mi dai Nr de tel daca vrei PM onegaishimasu
Astept chu chu
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE
pika-pika spune:
bits felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
Al doilea bebe...Ce frumos!
Banuiesc ca vrei fetita!Sa fie intr-un ceas bun,iti doresc o sarcina usoara,fara nici un fel de neplaceri!
Dolphin felicitari pt bebe mare si grasun!
Pupici pentru toate burticile ian_feb2007!Sa va traiasca minunile din burtica!
36
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
oana_bucur spune:
Fetelor...am inceput si eu operatiunea furajarea. Bineinteles ca e a doua tura in care se fac 3 zile si eu nu am avut scaun. Am lasat deoparte si supozitoarele si tocmai am mancat o combinatie de taratze cu fulgi de secara, seminte de in si miere si multa apa...si acu astept...sper sa isi faca efectul.
Am fost sa-mi iau sange si sa predau urina...rezultatele...peste vreo 2 saptamani...caci parte din ele le trimit la Bucuresti...dar cica sunt gata pana ajung eu data viitoare la doctor.
Nu stiu cat trebuie sa astept dupa "furajele" astea ca sa pap si eu ceva...as incerca parca niste fructe.
Eu si Noi
6+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Fetelor...am inceput si eu operatiunea furajarea. Bineinteles ca e a doua tura in care se fac 3 zile si eu nu am avut scaun. Am lasat deoparte si supozitoarele si tocmai am mancat o combinatie de taratze cu fulgi de secara, seminte de in si miere si multa apa...si acu astept...sper sa isi faca efectul.
Eu si Noi6+

eu am mancat niste cirese si am rezolvat problemadar oricum furajele nu le las
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
dolphin9913 spune:
PIKA merci mult si eu iti doresc o nastere usoara si sa ma anunti cand vine bebica 
Si eu o trag pe cirese rau de tot , aici sant cam scumpe 200g cam 3-4 $ si chiar scumpe nu ma pot abtine yumi yumi
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA 8+
Daconst spune:
Buna burtici,ce mai faceti?
Vad ca va simtiti bine si ma bucur pentru voi.
Eu am mai scapat de raceala doar cu ceaiuri si stat in pat.
Intru si va citesc zilnic dar noutati nu prea am sa va scriu.
Dana 9+
oana_bucur spune:
Am reusit o eliberare...nu totala dar buna si asta...
Offf... cand ma gandesc ca o sa tot trebiasca sa ma "furajez". Asta este.
Ma uit la voi cum poftiti la fructe...sunteti tare simpatice...eu de abia ma invat sa le mananc oarecum fortat...nu m-au incantat niciodata prea tare iar acum vad ca nu fac exceptie. Totusi ieri la cumparaturi s-au schimbat proportiile...cam adio mezeluri ; bine ati venit fructe...am luat 6 sortimente (cirese nu aveau). Iar acum imi dau silinta sa imi mai strecor cate un fruct pe la nas...dupa taratze se si potrivesc.
Este frumos afara si am o dispozitie buna...astazi iar plimbare.
Ieri seara la plimbare eram la un moment dat pe strada cu o inghetata intr-o mana si o gogoasa in ailalta ...evident mancam cu toata fata pe rand din ele...si ma mai intrebam de ce se uita lumea la mine!?! Si culmea...nici cu dulciurile nu prea coopereze eu...decat rar...![]()
Eu si Noi
6+
bits spune:
Dolphin si eu tot cu ciresele ii trag.eu mi-am luat 500g cu 880y ca-s Haplea.abia ma satur si cu astea.da astazi sunt fericita ca am gasit pastai si mi-am luat sa-mi fac cu usturoi
.
octy
7+,KENZO(1nov 2004)