produse impotriva caderii parului.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Multumesc pentu indicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Eu va recomand, incercate pe mine, niste capsule luate de la Farmacia Catena, se numesc Biofemin pentru par si unghii. Eu nu aveam probleme cu parul (imi cadea in cantitati...normale), dar aveam mari probleme cu unghiile, care se exfoliau foarte tare. Pot sa va spun ca in loc sa fac doua sau trei luni tratamentul,cum era normal, l-am facut o luna si in rest am luat capsulele alea cand imi mai aduceam aminte...si acum le mai am...Dar se vede, mi-au crescut unghiile fara sa se mai exfolieze, si sunt ceva mai tari...iar parul nu imi mai cade deloc. Costa aprox 30 ron 80 de capsule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merge bine si Vichy Dercos, Sampon si fiole. Chiar acum au promotie la fiole.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Nu-mi spuneti si mie, va rog, de unde procurati gazul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pandora spune:

Set Par , tot din farmaciile naturiste.Are ulei de ricin, petrol, acid citric, alcool, extract de galbenele, extract de musetel si extract de urzica.Costa cam 70-80 mii.Mie mi-a facut super bine si mai stiu si pe altele care l-au folosit cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

haideti ca ma bag si eu in seama...
acum aproximativ doua luni ma plangeam soacrei mele ca imi cade parul, si ea a inceput sa-mi povesteasca cum ca acum 'nspe mii de ani, cand era ea fata mare se gasea un sampon extraordinar pe nume PETROLHAN, dar pacat ca nu se mai gaseste, si din intamplare am ajuns intr-un plafar si intreb vanzatoare ce-mi recomanda (vroiam ceva naturist) mi-a recomandat acest PETROLHAN care pe langa sampon mai are si o solutie cu care te masezi dupa ce te speli pe cap fara sa clatesti..sunt vreo trei tipuri daca nu ma insel...il folosesc si este intradevar ok

pentru nunta
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Sorinsonia, un Plafar extrem de bine aprovizionat si unde este o doamne binevoitoare care iti arata tot ce vrei se gaseste pe strada Lizeanu pe partea stanga cum mergi pe linia tramvaiului 16 spre Tei. Acolo am si vazut produse Favisan. Succes.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput