produse impotriva caderii parului.
Raspunsuri - Pagina 2
Doris-Alina spune:
Corinadana, da...
Am vazut pozele fetitei tale...
Fotomodel, nu gluma...![]()
Succes si numai bine...!
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dianaiulie2009 spune:
Eu am facut tratamentul cu capsule de urzica si sunt foarte multumita de el . Capsulele sunt la magazinele apicola sau plafar . Se face tratamwentul timp de 3 luni de zile , fara intrerupere , cate 3 cps/zi.
Le mai poti cumparara si de pe www.naturaplant.ro
albumele noastre
Anderra spune:
capsulele cu urzica pe care le'am folosit eu sunt de la laboratoarele medica, eu am luat doar 2 pe zi, pentru ca am luat o saptamana 3 pe zi si incepuse sa mi se usuce fata 
ina78 spune:
quote:
Originally posted by lacri
va multumesc!
Ina cat timp se tine pe par acea masca si cat de des se foloseste?
poze cu Fabian
Lacramioara ,mami de Fabian
Scria ca in jur de 30 min., la parul lung o poti tine atita, dar la parul scurt (si-a pus si mama) nu a rezistat mai mult de 20 min. ptr. ca dadea semne ca s-ar usca. (si ne-am temut sa nu se rupa fire).
Uitasem sa-ti spun (am impresia ca a mai mentionat cineva) ca dupa ce ma dau cu amestecul, ma spal cu sampon si la sfirsit nu folosesc balsan ci o crema de par cu placenta (se cumpara de la plafar) care o clatesc bine cu apa (are rol de hranire, dar si de hidratare, in plus ma ajuta sa-l descurc - nu se mai rup fire la pieptanat).
Pupici si sa ai un par frumos si sanatos!!!
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
nicoled spune:
Si eu s-ar putea sa ma repet dar e ceea ce mie mi-a facut bine.dupa ce am nascut am avut o perioada in care imi cadea foarte tare parul.Am folosit uleiul de par de la Hemel,care intareste radacina firului de par si rezolva foarte bine si matreata sau orice problema legata de patologia pielii capului.Se face o masca cu acest ulei,din parti egale de ulei si apa se face o solutie care se aplica pe pielea capului,se maseaza usor la radacina,apoi se acopera capul cu un prosop si se sta cu aceasta masca cel putin jumatate de ora.Daca se poate sa se tina o noapte intreaga si mai bine.Uleiul este super concentrat,este 100% natural,pe baza de miere de albine,exctracte din plante,uleiuri eterice si uleiuri vegetale si din acest motiv se foloseste in combinatie cu apa.
sorinsonia spune:
In ce farmacie sau plafar din zona Colentina, Mosilor, Stefan cel Mare gasesc sampon Favisan?
Pe unde am intrebat.....nici nu au auzit de el.
oana_s spune:
Tratament impotriva caderii parului de la FOLTENE - incercat de mine & friends EXCELENT.
Oana si Mara 11.08.2004
oana_s spune:
quote:
Originally posted by sorinsonia
FOLTENE? Imi poti da amanunte?
Ce amanunte?
Pai..sunt niste fiole pe care le pui pe par 2-3 ori/sapt.
Tratamentul trebe facut 2 luni (eu am facut 1 luna si tot mi-a folosit).
Se gaseste la Sensiblu, HelpNet...etc.
Mai mult nu stiu ce sa zic, mai intreaba-ma.
PS. vezi ca exista tratamente diferite pt femei - barbati.
Oana si Mara 11.08.2004
iarina spune:
Samponul de la Favisan este intr-adevara bun, l-am folosit si eu, numai ca am facut matreata de la el si m-am oprit...acum imi cade si mie iar si cred ca voi reincepe sa-l folosesc. Pentru fetele din Bucuresti, eu l-am gasit la Plafarul de la Unirea, mai exact cel de pe langa Hanul lui Manuc. Foltene inca n-am incercat, e foarte scump si nu stiu daca efectul e de durata.