Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
olivia, ma gindesc ca poate aveti reduceri si-n functie de ceea ce face in olita, consistenta, coloare, etc
quote:
Originally posted by kim222
Na belea....am contactat o cresa si pretul difera cu 250$/luna daca copilul face la olita!Pe asta n-o stiam!
Hei Anca....asa-i si la voi?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
philip, rabdare si tutun... si acomodare usoara ca de frasuit ai sa te tot frasui de-acu incolo, chiar si dupa acomodarea lui
anca, cum stai cu chilele? esti in grafic?
pupam cucuietu`, hehe, acus` ajungeti la genunchi si coate belite
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Neatza ... nu ma dati disparuta, ca-s pe aici, dar sint singura si abia am timp sa rasuflu... sotz n-am ca e plecat in contract, dupa cum stiti, hehehe, venii socrela sa stea si sa ma ajute, dar culmea culmilor, dupa o zi de mare dragoste cu ea, al meu gizmo a inceout sa tipe ca din gura de sarpe la ea si sa ii arunce cu jucarii in cap, asa ca am trimis-o pe biata femeie acasa, ca nu imi era realmente de nici un ajutor ... maica-mea cind vine reuseste sa il dea pe omumik peste cap, ca de obicei, asa ca am ales sa stau singura !
Am mai citit printre picaturi din urma, promit ca intr-o seara cind adoarme duracelul am sa stau mai mult pe aici !
Laura, bine ai revenit, te asteptam mai des !
Pupici si sanatate tuturor copilasilor bolnaviori si nu numai ![
Sint pe aici, chiar daca nu pot sa scriu foarte des - Andrei vine imediat si imi ia mina de pe taste sau de pe mouse !
Va doresc o zi minunata si linistita !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Olivia, ! M-a facut sa zimbesc treaba cu olita ... vorba lu' Carmen, e in functie de culoare ?...
Poate vorbim si pe messenger, m-am logat cu id-ul meu de data asta, ca sa poata al meu sot sa vorbim - corinanegru@yahoo.com.
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
amironeanu spune:
Neatza!
Eu sunt zombi, de doua nopti doarme Stefi foarte rau, nici cand era mica nu a dormit asa rau. Plange, se frasuie, nu vrea nimic (nici ceai, nici lapte), nici sa o tin de mana, e clar ca o doare ceva. Si in timpul zilei are momente cand incepe sa planga din senin si spune bu-ba si ne arata gurita. Plus ca s-a umplut de bubite, dar numai pe picioare, inclusiv de degetele de la picioare. Bubitele s-ar putea sa fie de la caldura, o imbraca soacra-mea cam gros. Asa ca dupa-masa avem drum la dr. de familie.
Am citit tot, dar cum am creierul adormit nu prea mai tin minte mare lucru.
Bine venit la mamicile noi, l-am vazut si eu pe baietelul blond al Danielei, un dulcel. Si i-am vazut si pe cavalerii de pe malul marii, niste fetite cucuiete le lipsesc
Cristalina, ai grija de tine si adaptare usoara in noua casa.
Andreea, va fi foarte greu la inceput, dar pana la urma se va adapta.
Olivia, asa deci, vine Luca inapoi. Iti tin pumnii sa gasesti gradinita dorita.
Alice, sa treaca repede luna. De ce nu iesi cu Andrei la plimbare si sa o lasi pe mama ta sa faca mancare si curatenie? Asa te ajuta si ea si nici nu va da programul peste cap.
Mitzura, sarcina usoara si cu fundite!
Felicia, cum se mai simte Andreea? Dar macar iese la plimbare numai cu tati ca sa mai respiri si tu un pic?
Va doresc o zi buna si insorita!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt pe aici, va citesc, dar m-a lovit lenea, multumim de intrebare, noi suntem foarte bine, nu ma plang de nimic, Giulia e bine, sanatoasa, face multe prostii, a inceput sa vorbeasca si romaneste si-n maghiara astfel incat o si intelegem, mananca la fel de bine si doarme noptile. Io`s un pic obosita ca inca tin diete :-)
Bun venit si revenit mamicilor !
Pupam samburicii din burtici si pe mamicile aferente, Mitzu, Lia si Pako
Salutam gasca si vom reveni noi la scris, ca de citit sunt la zi cu toate stirile si de la schimbul 3 (aici uram succese maxime cu cresele) si cu restul de mamici
Daria & Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna fetelor - intru si eu scurt sa va salut. Sunt acasa si bolesc - m-am intors din Spania cu o raceala cum nu-mi amintesc sa fi avut vreodata - febra mare (39 grade...), dureri in git, dureri de cap cumplite, frisoane, ce mai, veselie mare...Prin urmare de 2 zile ma tratez la pat, nu am putut dormi, sunt zdrente...
Va pupicesc si sper sa ne auzim miine daca ma simt mai bine si ma pot duce la birou...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
off Gabi sanatate multa si refacere rapida! sa ne poti povesti cum a fost la barca.
Daria cam rarut.....te-ai plictisit de scris?
Alice succes singurica...sa treaca timpul cat mai repede.
szivarvany spune:
Roxana - am o groaza de chestii in cap :-) si nu vreau sa va plictisesc, mai ales ca Giulia nu face nika extraordinar ...
Daaar, poate stie cineva ceva: o prietena (are 23 de ani) a nascut acu` 1 an juma si a fost la controalele de rutina, iar acu` 2 saptamani i s-a depistat un chist in forma de stea, cu ramificatii !!! cu continut tare si i s-a punctionat, rezultat in 10 zile. Credeti ca poate fi ceva foarte grav ? ...
Numai dintr`astea li se intampla celor din jurul meu ... mai am o prietena care facuse o extrauterina ... avand o trompa si un ovar, norocul in ghinion ca fusese in Austria, altfel ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Neata!
Fusei ieri la doftor..zise ca e bine, atata timp cat nu mut shifonierul in timp ce tin copilul in brate nu patesc nimic...numa' ca incepu sa ma caute de toate bolile, sa vada din ce cauza nu a mers...ofofmaimai
Trebe sa ma duc la spital sa vad cum mai e cu toxoplasmoza mea...
L-am intrebat daca nu se poate sa existe explicatia simpla data in carti...defect cromozomial, corpul are grija singur sa nu iasa aberatii.
A zis ca probabilitatea sa apara si chestia asta tot la mine, cu uter septat, toxoplasmoza si citomegalovirus...si alelalte...e mica... Asta ca sa ma incurajeze...:)
Eu zic ca nu e nimic...o sa fie cu noroc la urmatoarea incercare..:)
Laura2001, si eu imi amintesc, am mai intrebat-o pe Roxana ce faci si spunea ca nu merge cu mesajele...
Te asteptam mai des pe la noi.
Roberta, succese si cat mai putin stres!
Daniela, bafta la cautat cresa/gradinita.
Mitzule, cred ca e cu funditze..."cuminte" ca Maria...:)
Andreea (philip), e normal sa planga...va uram sa se adapteze repede...si voi de asemenea. Mie cea mai nasoala faza mi se pare aia cu trezitul, cu plansul nu cred ca a ratat-o niciunul din pitici..
Olivia, v-ati apucat de cautat gradinite?! Pe cineva sa vina din tara nu ati gasit!?
Asta cu olitza e tare!
AncaMaria, de saptamana viitoare intratzi si voi in hora...Bafta!
Pako, ma bucur ca v-ati rezolvat! Cum te simti!? Ce fac burticile?! Ai grija de tine!
Roxi, omu' imi zice ca sa ma relaxez, mai bine sa faca bube d'astea mici decat sa pateasca altele mai rele...Dar io tot ma invinetesc la fata cand isi mai face cate o buba...
Cu mutarea asta,...are ceva mai multe ca de obicei...hahaha
G_ioana, noi ne ducem la Curtea de Arges la "umicu" si "umica"....hehehe (de cand a inceput sa bolboroseasca si pe limba noastra stau cu urekile ciulite sa vad ce spune)
Si mor neica de frig acolo...cu toate ca nu e decat cu un deal mai sus ca aici..nici atat..:)
Carmen...hehehe...asa e in State, dau discount in functie de cantitatea de "produs"!...hehehe
Alice, ai grija de tine si de Andrei...motivam absentele si te asteptam dupa ce se intoarce sotul la recuperari...:)
Daria, succese cu dietele! Baga aici scris ...asa zice la carte, dieta insotita de sport e cea mai eficienta!
Asta e ca sa te fac sa uiti de belele...Unde era chistul localizat!? Sanatate prietenei tale!
Gabi, sanatate multa! Cand te simti mai bine te asteptam sa ne povestesti...
Noi maine semnam actul de vanzare-cumparare sa ne facem apropritari de-adevaratelea, asa ca saptamana asta nu am facut/nu voi face mai nimic la servici..Doamne ajuta!
Sa avem o zi exceptionala!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi