Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Anca, si tie si spor la treaba !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ce pot sa zic..doar ..Am zis cine a decretat ...
Alice...citeodata iti face bine sa vezi ca oamenii ...seamana intre ei..si tie

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alice,iubita, stai, nu te repezi sa-mi plangi de mila, ca nu-s mama singura! Tati e baietelul meu mai mare!
Io, cand vreau ceva, ii multumesc anticipat! Ii scriu un biletel in care ii spun: "Vai, ce dragut ca mi-ai luat floare fara nici un motiv!!! Chiar nu ma asteptam." Inainte primeam flori adevarate a doua zi, acum mi le deseneaza! Alaltaieri am primit una de plastilina! Hi, hi, hi!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Da, Diana, m-am lamurit cind am citit postarea Oliviei ! Si departe de mine de a plinge de mila, am o mare admiratie pentru femeile care isi cresc singure copiii ! Era sa fiu si eu una dintre ele cind ma hotarisem undeva in tineretea mea sa am un copil cu barbatul pe care il iubeam atunci (care nu isi dorea asa ceva si nici nu avea ginduri de insuratoare !).

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Da, Alice, si eu le admir si le resprect pe cele care reusesc sa-si creasca singure copiii, dar mi-e mila de ele pentru ca e foarte, foarte greu. E greu si pentru copil, ii va lipsi ceva tot timpul. Nu stiu, zic si eu...Depinde de persoana, eu una, as muri sa dorm mereu singura in pat...asta e doar un aspect minor!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Olivia, poate este o viroza usoara, care va trece repede. Sanatate lui Luca! Iar despre gradinita, niciodata nu se stie, parerea mea este ca la aceasta varsta ei sunt maleabili.
Andreea, ce bine ca Pupi se adapteaza repede la gradinita. Si ie mi se pare mult o singura persoana la 8 copii.
Anca, voi cand incepeti gradinita, tot uit.
Eli, l-am vazut pe Stef, a crescut si parca s-a mai rotunjit un pic. Bafta multa surorii si tie vacanta placuta!
Diana si eu am un sot care foarte repede da in mintea Stefaniei, dar atunci cand il rog se mobilizeaza exemplar. Si ne-am si format amandoi un ritm si o rutina care sa ne avantajeze pe amandoi.
Adina, sa gasiti repede apartamentul perfect.
Alice, nu prea iti vine sa te duci la culcare? Singura si te culci tarziu?

Gata, ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
sunt ametita ca Pat s-a trezit pe la 4.30 si pana la 5.15 nu a adormit. avea niste muci in gat cu care se ineca. le felicit inca o data pe mamele eroine care au parte de asemenea tratament in fiecare noapte....si sper sa nu li se mai intample!
Adinu . bafta la gasit apartament.
Eli vazut piticu....ce a mai crescut! e ditai baiatu. distractie placuta in romania si bafta surorii tale la examene!
nu mai stiu ce vroiam sa zic..... asa ca revin.
intre timp va urez tuturor o zi cat se poate mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,eu una moor de frig,ori is eu dereglata rau ori a luat-o razna de tot vremea asta.
Cucul meu s-a trezit la ora 6.30 si-i zicea scufitza rosie lui tati ca sa adoarma, si ii cerea imperativ "inchide ochii,am zis".Eu eram la baie si nu stiam ce-i cu vorbaraia aia in dormitor.Si cum era in forma maxima,cand a venit bona s-a pus pe urlat de parca eram la doctor(lucru care-l face in fiecare zi,de la o vreme)asa plec la servici cu o stare de spirit...
Apropo,de aniversari, eu ii reamintesc "colegului",cam c-o saptamana inainte ca urmeaza sa sarbatorim ceva ca sa fiu sigura ca nu uita!!!
Olivia,tare faza cu gradinitza,adica la gradinitza se primesc doar cupii cuminti???Le face vreun test inainte de a-i inscrie?
Cum mai este doar o luna pana cand facem 2 anisori,ma apuca "bilantzul" asa ca am iesit cam rau, ca de vreo 2 zile stau si ma gandesc ca nu am fost o mama buna:cupilul nu mananca singur cu linguritza ci cu mana sau furculitza,nu bea din cana normala sau pahar,isi suge degetele inainte de culcare,este mamodependent(o parte din ele mi le-a sugerat "socrosenia"vorba Adinei)s.a.m.d.
o zi buna pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Neatza, neatza ... Ioana, nu esti dereglata, si la Bucuresti e friiig, sau cel putin asa mi se pare mie, am iesit pe balcon sa pun niste rufe si am inghetat cind am deschis geamul ! Si mai bate si vintul ...
Roxi, sanatate iepurasului, sa treaca mucii repede ! Cred ca o cafea (doua-trei) o sa te remonteze, nu ?
Vad ca sinteti la cap.bilanturi - apoi nici al meu copil nu maninca singur decit cu furculita, nu cere la olita (face doar daca il pui si cind il las in chiloti prin casa, e super incintat sa vada cum ii curge pipi pe picior si apoi sa se aseze cu ambele picioare in baltita de sub el !), e mamodependent si a invatat sa ceara in brate, nu se joaca singur decit foarte rar,nu vrea sa bea din altceva decit din biberon ... asa ca sper ca pina la douaj de ani sa le invete si pastea ! Eu sint fericita ca e sanatos, restul vin ele dupa !'
Va doresc o zi minunata si usoara !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Multumim de urari...acum ca avem ditamai tarlaua de apartament nu ne ramane decat sa-i producem Mariei partener de joaca!
Am dat 55 de milioane pe acte....suntem la blana...Dar apropitari!
(inca nu s-a terminat, mai am ceva de alergat cu actele dar intr-o saptamana rezolvam tot).

Ioana...cu o saptamana inainte ii zici!? Pai uita neica!!!...hahaha...Atunci pe loc trebe sa cer daca vreau sa capat ceva...(de obicei cumpara cartzi!!!). De Craciunul trecut i-am spus subtil si delicat "sa nu uiti azi sa-mi iei cadou....si sa nu fie tot carte!!! Vezi ca am vazut niste bluze frumoase la..."
Asta pen' ca's io delicata!...:)))))
De ziua mea cand a venit cu dictionarul de o tona la mine ii radia toata fata si mie-mi venea sa ii fac guler din el!!!

Maica, ce de ati mai scris!! E nasol fara net acasa, cand vin la servici sunt o gramada de mesaje, cand le termin de citit am uitat ce scria pe la inceput...:)

Daria, unde esti!? Cum a fost Sheridanul ala?! Baiat bun, ha!?...
Roxi, imi pare rau si speram sa nu se mai repete cu somnul...Cam asta e cu cocoshii nostri, pana s-or duce la scoala le-o trece...
Ioana, tare Maria ta...
Maria mea s-a trezit iar cand s-a luminat de ziua, pe la 5:30, pe la 6:30 cand nu eram pe faza a luat spray-ul cu Autan si a inceput sa linga la el! Io disperata urlam "arunca-l, pune-i capacul imediat!" si Maria linistita "pui acapu'" mi-a dat capacul tacticoasa ea continuand sa linga la Autan!!!!
M-a terminat, sunt fleasca!Trebe sa ne punem rulouri exterioare ca nu mai rezist, asteptam banii aia de la banca sa ne apucam de munca acum cat mai suntem in stare...

Roxi, ce pat ii iei lui Pat?! (ce misto suna!) Eu imi tot frec creierii sa vad de cat sa-i fac patul, 1m/2m sau mai mare...

Daniela, Maria tot asa face, se baga in camara, in dulap...:)...In cort, iteste capul si ne "povesteste" de acolo...:)...cat de bine e...:)
Are caninii de sus iesiti de...apropae 6 luni, numai colturile. Are gingiile umflate dar eu am senzatia ca nu cresc deloc...Fiecare copila re ritmul lui, nu cred ca e cazul sa iti faci probleme.
Mitzule, sa va traiasca finutza...:)...finutzele...:)
Andreea, poate ca in cadru organizat e mai bine o perioada, mai ales ca Pupi se adapteaza bine...zic si io...
AndreaMironeanu, sa treceti cat mai usor peste bubite va urez!
Olivia, pai daca Luca nu e de mers la gradinita pe Maria nu o primesc nici sa se uite pe geam!!!
Sanatate lui Luca!
Sampania e pusa la rece...:)))...Va invit la o cupa si la un piscot!...:)
Roberta, hehehe....poate face Matei cu "pampersul lui mami" cum a facut Maria cu pampersii ei ieri, ii desfacea si ii lipea de mine, aratam ca din filmele de groaza cu 20 de kilotzi atarnandu-mi din toate partzile...Distractie maxima pe ea!...:)
Alice, tare faza cu "mami pipi"!
Eli, vacanta placuta!
Gongutza, tare Alex..."la muti ani Adinuta!"...hihihihi

Iar ma intinsei cat o zi de post!
O zi excelenta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput