Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Heheee, douaj de pagini ? Si eu care ziceam ca inchei un capitol ... pai asa sa fie atunci ! Carmen, te asteptam !!![]()
Si buna dimineata si de la noi ... vecinul de jos are trebiimportante cu ciocanul si bormasina, asa ca e distractie pe aici si muzica buna !!!![]()
Va doresc o zi minunata si usoara celor care jobuiesc !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Buna dimineata, la raport :-) Una bucata copil super plimbat si alergat si care a dormit bustean noaptea. Io idem.
Alice - noi am avut cearta monstru acu` 2 duminici, cand efectiv am cedat psihic. Asta e, am eu o perioada dintr`aia, ca el e la fel de calm
Parca ne leaga doar Giulia ... ca in rest, suntem ca 2 frati ![]()
Pup schimbul 3 
pt mamicile fara pui. Si-l pupam pe Pupi cel voinic ce merge la gradi 
Am vazut si eu pozicile, toti sunt frumosi si frumoase cu surori pe masura ![]()
Vrabiutooo - pupici si refacere rapida !!!
Pupam bolnaviorii si pe Leeloo sa-i treaca si ei raceala !
Nu va scriu ca am numai porcarii in cap ... si e al draqu` de frig afara si am iarasi o groaza de lucru si mult kkt in firma ... si muuulte chestii tampite mi se intampla in perioada asta ... dar las` ca vine soarele si vor fi 40 de grade si ma voi simti bine si eu :-) Intre timp mai am de slabit in 2 luni vreo 8 kg ... asta ca sa nu cad in depresii adanci pe litoral ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, in ultima vreme si noi tot asa, ca doi frati prin casa !![]()
Hai ca o sa fie bine ... cred !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
roxanaz spune:
fetelooooooooooooooor!
noi avem azi primul sarbatorit de 2 ani, Teodor la Florinei!!!!! i-s de vina ca am deschis ziua si nu am zis nimic!
deci: La multi ani sanatosi Teodor si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! sa cresti mari si sanatos! 

alice2004 spune:
Oaaaa, ce a trecut timpul !!!
LA MULTI ANI, Teodor, sa fii sanatos si sa cresti mare si voios !!!

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
cristalina spune:
Neata!!!
...scrisei un mesaj cat o zi de post si l-am resetat din greseala! Imi venea sa ma dau cu capul de tastatura...
Acu' tre sa alerg cu actele pentru apartament asa ca o sa incerc sa mai scriu un roman mai tarzior...
Noi suntem dupa o dimineata cu urlaturi si vomitaturi...ca sa fie semnatul actelor pentru apartament cu noroc....
O zi excelenta sa avem...sa fie cu noroc!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
Buna dimi,
La multi ani primului sarbatorit al trupei. Sa cresti mare si sanatos.
Daria, Liliana, Alice - muuuulti
. Timpul le rezolva pe toate.
Alice-la multi ani pt ziua de azi.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Hai ca am mai revenit si eu la viata - azi sunt la birou, pe baricade... Sunt pe augmentin si alte cele, febra nu mi-a mai revenit, am fost si in stare sa conduc! Stefanutz a fost tare cuminte zilele astea, dar noroc ca a venit si mama ca nu m-as fi putut descurca singura cu el.
La Multi Ani pentru primul sarbatorit al trupei - Teodor! Sa cresti mare, frumos si sa aduci numai bucurii celor dragi!
La Barcelona a fost foarte frumos, nunta a fost superba si diferita de cele de pe la noi si am tras chiar si o mica repriza de shopping... Din pacate am avut si un necaz - mi-au spart valiza la dus si mi-au furat toate bijuteriile (care pentru mine aveau mare valoare sentimentala - ma doare si acum sufletul cind ma gindesc ca le-am pierdut si asta din prostia mea, ca am crezut ca sunt mai in siguranta in valiza inchisa cu lacat si cifru...)...dar asta e viata, din pacate nu mai pot face nimic acum...
Poze nu am (noroc ca am uitat aparatul acasa, ca probab il ramineam si fara el) - am insa un film pe care l-am facut la restaurant, am sa-l developez sa vad daca au iesit pozele.
Va pupicesc si mai revin...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.