Aspirante peste 30 de ani- FEMEI CARE STIU CE VOR!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Va multumesc ca va ganditi la mine, dar n-am mai suportat, mi-am taiat ghipsul azi, pentru ca muream de cald! Mi-am pus o fasa elastica si e mult mai bine, acum pot sa scriu, pentru ca problema e doar la degetul mare de la mana stanga! Dar sa lasam mana mea, sa nu deviem de la subiect, ca pe urma ni-l inchide si nu vreau sa va pierd pe nici una dintre voi!
Piticul nu-ti trebuie draga, nici un fel de analize inainte de laparo, ti le fac in prima zi de internare si nici nu te afecteaza faptul ca ai luat antibiotice!
Carmen94 bafta la examene!
Eu sunt in z20 si in asteptare de z1, mai am 7,8 zile.
Va pup pe toate: Iuliabraila, Sheherezada, Laura69silk, Piticul, Carmen94, Crinuta71, Felicia, Luy,

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor,
am fost cam lenesa zilele astea. Caldura m-a toropit si cand ajung acasa primul lucru pe care-l fac e sa ma dezbrac, sa fac un dus si sa stau la tv. Calculatorul e intr-o camera cu mult soare si asta ma face sa nu ma prea apropii de el. De citit va citesc de la serviciu.
Despre mine, mai nimic: z.9, astept o intrevedere cu dr prin z.14, fara chef, fara sperante.
felicitari mari_lu
ioanatugs, bine macar ca ai scapat de ghips
iuliabraila, carmen94,sheherezada,piticul, luy, crinuta71, felicia, laura69silk, va pup pe toate si va doresc zile fertile, asteptare usoara si ce mai vreti voi

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

ca pe caldura asta nu pot sa fac nimic altceva!
Iulia ma bucur sa aud ca esti bine.
Crinuta nu mai dau niciodata de tine.Ce mai faci?
Liana ce faci draga,ne lasi de izbeliste?
carmen94 pe vremea asta chiar merge o limonada
gabiu,Ioanatugs,piticul,
gabi68,gabi66,luy,felicia_ si o zi racoroasa!

Mereu alaturi de vgoi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mey fetelor da pe unde sunteti?Ca sunt cam singurica pe aici?

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Shehe intru mai putin pe internet, se cam supara sotul meu, de aceea nu prea ma vezi.

Fetelor, am intrat sa va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

io sint aici...io sint aici....
liiiiaaannnooo, da unde esti? ce mai faci?
io m-am mai inzdravenit...asa de-o chestie....
si-s nerabdatoare sa incepem luna MAAAARRREEEEE......
IULIA
PT AZI: "O LUNA BUNA FETELE, pentru toate va doresc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

AVALOANE, da ce faci fetita? nu ti-e dor de noi?
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Buna dimineata,fetelor!O noua zi insorita si...eu ca de obicei cu cafeaua in fata calculatorului...Mai intai de toate multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns intrebarilor legate de laparoscopie.De data aceasta am numai vesti bune:am o perioada extraordinar de linistita,cum nu am avut de multa vreme.Nu ma mai doare nimic,ceea ce e super.Ma bucur de vara,de soare,cumparaturi si compania prietenelor mele.Mai mult decat atat ,o sa merg in concediu cu sotul meu in Bulgaria,la Albena.Sunt increzatoare si foarte hotarata:o sa fac anlizele si apoi directia...laparoscopie.Doctorita Cocei mi-a spus ca pot sa treaca cateva luni intre programare si operatie pentru ca la Giulesti sunt foarte ocupati.Asa ca ma voi putea bucura de vara pana una,alta.
Va sarut si sper sa va pot imprumuta putin din linistea si optimismul meu,PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

e din ce in ce mai rau..
sa ma iertati ca lipsesc!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Liana,imi pare tare rau.Stiu ca cuvintele sunt de prisos in asemenea momente.Sunt alaturi de tine,Piticul

Mergi la inceput