Va faceti fericiti barbatii?
Raspunsuri - Pagina 5
crini spune:
El zice ca da, dar mie mi se pare foarte tensionat asa ca nu prea il cred si acum vreo 2 sapt i-am dat tema de gandire ce il nemultumeste in viata pe care o avem si ce ar vrea in plus ca sa fie fericit.
Nu mi-a raspuns deocamdata, insista ca e totul bine, dar parca e mai calm.
Vigilez. Oricum sunt cat de cat atenta sa-i fac placerile, nu-l ignor. Dar nici nu i le fac pe toate. Il ascult si decid.
Diana_b spune:
quote:
Am plecat la drum cu anumite "tipologii" : si probabil nici el, nici eu nu ne-am imaginat ca o sa ajungem sa iubim si sa fim dependenti de o persoana total diferita fata de cea care ne-ar satisface necesitatile si idealurile cel mai bine.
Pentru el, "nevasta" e cea care ii asigura un camin, echilibrul, stabilitatea emotionala si linistea.
Si care ii ia de pe cap problemele marunte gen gatit, platit facturi, cumparat hartie igienica.
Care il asculta seara cind vine acasa si ii mai pune cite o compresa.
Care il sprijina neconditionat de cite ori are nevoie de ea.
Si e acolo pentru el intotdeauna, niciodata ocupata, stressata sau obosita.
Un fel de a doua mama.
Nu conteaza neaparat calitatile ei proprii, cit atitudinea fatza de el.
Iar eu la rindul meu am nevoie cam tot de aceleasi lucruri...
Poate trebuia sa ne luam amindoi cite o nevasta.
Ca nici unul nu parem compatibili cu rolul asta.
Subscriu.
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Fiquelle spune:
Eu cred ca nu, el zice ca da...acu'...cine mai stie....mie nu mi se pare ca fac ceva in plus, ceva deosebit in purtarea mea, deci...fiecare e fericit nu prin ce primeste ci prin ce are deja.
_
IUBESC VIATA!
nepotzica spune:
da' cine-l intreaba?????????
si pe cine intereseaza?
daca nu-i place, n-are decat sa
Kariris spune:
Fericit nu cred ca-l fac...ca nu prea ma lasa, dar l-am facut dependent de mine (sufleteste)! E genul care refuza fericirea si eu nu i-o pot da cu forta; e genul care se baga singur in tot felul de probleme, se inhama mai mult decat poate duce si dupa...incepe sa se planga cat e ne nefericit si cum nu-l ajuta nimeni... dar nu face nimeni fata la ce se inhama el! si apoi eu tot consider ca s-a casatorit cu job-ul lui si job-ul il face fericit! Da! eu sunt undeva in subconstient, bucatica din viata lui de care nu se poate dispensa orice ar fi, orice as face...tare mi-ar place sa-l vad macar odata multumit de mine, nu fericit!
ionela roxana spune:
ca-l faci sau nu fericit asta am inteles-o, dar cum il faci fericit?, asta-i problema nr. 1 la noi, ca-mi spune ca am un suflet ca de aur si ca ceea ce fac eu nu ar face nimeni, dar ca totusi nu stiu sa-l fac sa se simnte bine, sa se destinda de toate probleme zilnice, sau cum spune el sa-i pregatesc sufletul ptr. a2-a la munca, sa fie relaxat; adevaraul este ca nici nu prea imi dau silinta, ptr. ca mis fff. obosita;
voi cele care spune-ti ca ii face-ti fericiti cum proceda-ti?
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Myhaella spune:
Cred ca nu ... si el crede la fel... Dar eu cel putin m-am straduit sa apropii si de ideea lui de sotie (gospodina, calma, intotdeauna intelegatoare etc), este adevarat ca am si eu limitele mele asa ca el nu este de acord in totalitate cu afirmatia asta. In acest timp impresia mea este ca el s-a indepartat de ideea mea de sot... Sau poate facem amandoi o eroare de apreciere? Postarea este confuza dupa o noapte alba din motive de apreciere...
mate spune:
Ca sa rasound la intrebarea din titlu...cui dracu' ii pasa???
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...