Pentru Marius

Pentru Marius | Autor: monval

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
am o nelamurire, sotul meu este plecat in Belgia si urmeaza sa plec si eu cu cei doi copii, unul de 8 ani si altul de 10 luni . Intrebarea mea este daca pot obtine in continuare alocatia pentru cei doi si mai ales indemnizatia de crestere pentru cel mic avind in vedere ca acolo voi sta un an de zile .Daca trebuie sa intrerup , spuneti-mi va rog unde se face acest lucru si daca pot obtine din urma aceste drepturi dupa ce voi reveni in tara.

Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Puteti sa va incasati in continuare drepturile. Ar exista doua variante mai usor de atins:
1. Sa imputerniciti notarial o persoana (mama de exemplu)care sa incaseze si sa semneze pt incasare in locul dvs. pe aceasta perioada
sau si mai simplu
2. Sa va deschideti un cont curent la o banca convenabila (cea mai aproiata de dvs ca locatei de exemplu)si sa comunicati acest cont IBAN catre serviciul care va face plata pe baza de adresa scrisa prin care sa solicitati virarea acestor drepturi direct in contul dvs din banca. banii vor merge usor si automat luna de luna. De acolo ori ii ridicati dvs. ori cand deschideti contul imputerniciti si o alta persoana care sa aiba acest drept (de ex. mama) dar va trebui sa mearga si dansa la banca sa semneze actele o data cu dvs.

Eu asa vad cel mai usor de realizat. Si un sfat. Nu trebuie sa justificati nicaieri motivatia acestor demersuri. Este decizia dvs. privata si aveti acest drept. Punct. Chestia cu deplasarea in strainatate este un act privat al dvs. nu trebuie sa-l anuntati nicaieri, oamenii sunt... uneori ciudati.

Succes!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

Iti multumesc mult Marius pentru raspuns, asa voi face .
Avind in vedere ca inca nu se dau banii pe card va trebui sa fac procura sa-i ridice mama , asa este cel mai bine .

Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru tot binele pe care il faci pentru noi mamicile.

MONICA

Mergi la inceput