Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
Pai si neuronu' meu anemic ce sa inteleaga de aici mah???
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
bumbita spune:
salutare

mai sunteti pe aici? si eu sut treaza, linistita, piticul meu doarme de pe la 21, 30...anasebe, ce mai zici? ce mai face tiberica fara frica?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
anasebe spune:
In sfarsit.
Astery No, l-am vazut pe grasunel. Este scump foc!
Dar cate kg are mama?
Bumbita Tiberica doarme. A citit un pic si a cazut lat, pentru ca la programul lui incarcat (azi a fost la tenis si la germana), era obosit. Eu sunt bine, am fost toata ziua la spa sa ma relaxez. Am fost cu soferul, of course. Apoi am dat afara menajera, pentru ca nu-mi placea cum spala vasele si m-am ocupat de gradinar.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Buna seara feteloooor!
Vad ca va arde de prostii.![]()
Hai mai Maraki cum sa ratezi tu tocmai discutia despre socrosenia ta? Si eu care credeam ca ma ajuti sa scap de una bucata socru diliu si sa-i imbarcam pe vre-un Titanic in drumul spre insula aia de care zicea Ana.![]()
Asadar papanasul meu .. prezinta simptomele unui specimen rar intalnit insa vad ca are de gand sa creeze precedentul ... iar Dienutza miscacioasa ii calca pe urme
La mine merge Zapp-ul cu fundul... si abia mi se incarca DC iar despre filme nu prea sper deocamdata
. L-am vazut azi pe Angelos "calculatoristul"
Maine plec la Ploiesti sa ma mai enervez un pic.. ca tot ati deschis azi discutia. Face "verisoara" parastasul de 6 sapt pt soacra iar noi ne ducem sa platim "baieramul". I-am zis lui Robert ca ma enerveaza situatia asta de kk in care noi ne ducem ca "invitatii" si sa "cotizam" iar lumea va dati seama ce spune de noi, nu? Ia uite-o pe nora-sa si pe fiu-sau vin ca domnii si saraca femeia asta face parastaseee
.
O pun eu maine la punct pe "verisoara" ca si-a incheiat misiunea de restul ne ocupam NOI ca n-avem "ciunga-n par".
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
bumbita spune:
ce facem deschidem un scutec nou?
anasebe, ce mai mananca tiberiu? cat mai are in greutate? sta in fundulet singur?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica

de