Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata, i-am trimis pe mail mamei mele poze cu Bia, sa vada si ea un copilas care nu papa si totusi ia in greutate....a zis ca e grasunica si dragutica si poate asa e felul ei, asimileaza rapid....si sa nu ma mai plang de Razvan ca eu am mancat mai rau decat el si am fost super slabanoaga si am scos-o din minti, asa ca, cui sa semene bietul cupil?! (Cristi era sa moara de inanitie pe la un an jumate, ca nu voia sa pape nimk!)

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ioana, uita-te ma in contul comun unde-s pozele lui razvanel de Astery si acolo o gasesti si pe masa imbracata cu rochea in cauza, bleu la culoare, misto al doilea banc, primu` nesarat.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Copilu' meu seamana cu mine: mancacioasa si fomista. La nastere am avut 4.200, o grasuna.
Ioana, rochita este in albumul comun, o rochie bleu pe o cucoana grasuna (eu ). De fapt este fusta si corset.
Daniela, "balcoanele" sunt iluzie optica, mami, si eu m-am minunat...

Pun poze cu Grasunel-Gogonel.

Irinuco, pe unde esti fata-hai???

Va anunt cand sunt gata cu pozucile.

Cata, pai de la cereale se ingrasa Bia.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Danielo, imi pare rau ca nu ti-a placut bancu....
Cristina, eu ma uitam la pozele de la semnatura ta....asa ca....

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Sa-mi spuneti si mie fetelor din ce compun si eu supa ca merg la cumparaturi si nu prea stiu ce sa cumpar. Copii vostri mananca zama aia chioara? Ioana precis o sa faca fitze, cred ca nici daca mi-ar curge din tzitzi n-ar manca-o. Oi vedea eu luni cand experimentez.
Nico, zici ca mandarina este mai buna? pai ia sa incerc si eu ca s-au saturat bluzele, pantalonii, cearsafurile si babeticile de atata portocala!!!
Plec la plimbare, si la piata totodata.

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

March, eu fac supa din cartof, morcov, dovlecel si pastarnac (dar un pic)...si nu-i dau numai zeama ci il fac un piure zeama lunga la blender..Cu baby einsetin sa vedem cum facem, tot va ajunge la tine

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Daniela, ia fii antena aici: morcov, telina, pastarnac, patrunjel (radacini) cartof. Fierte, date la blender si fie ii dai supica subtirica fie pireut. Merge super! Si nu te incurca cu zeama chioara, n-are rost!!! Mai incolo, in cateva zile, pui putintel ulei (un varf de lingurita) putintica sare, poate si untulet... ma rog, cum simti tu.
Pupi!

Mergi la inceput

hai fata ca-i nasol ca a omorat ingerele
Monico iesi d-acolo fata!

poze

Mergi la inceput

Am pus pozeeeeeeee neamuleeeee!!!!

Mergi la inceput