Mamici casnice (53)
Raspunsuri - Pagina 8
georgi75 spune:
Danelutza daca nu aveti febra, e OK.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
bey eu cred ca-s ultima venita si de aici nu plec nici sa ma da-ti afara
Poze cu Lucas
Danelutza spune:
Georgi multumesc, de asta m-am mai linistit, ca nu are febra si-i destul de vioaie.
Dana ch subiectul asta are ushile deschise, eu n-am vazut nici una sa se inchida, adicatelea sa raminem pe dinafara.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
georgi75 spune:
Pai si daca se inchid, nu intram pe fereasta?
Hai danelutza linisteste-te ca nu are nik.
Dana tu ai venit ultima?Lasa ca cei din urma vor fi cei dintai.Nu?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
danelutza ai vazut ca nu are nimikapai stiu ca nu se inchide ...ma bagam si eu in seama
si cum a zis georgi intram pe fereastra,
Poze cu Lucas
ange spune:
Danelutzo,ce nu-ti convine? era o discutie intre mine si Dana.Glumeam amandoua nu faceam nici un fel de aluzie la nimeni si nimic.Are vreo importanta cine a fost prima si cine a fost ultima?
Eu nu cred.Importanta este atmosfera de aici si faptul ca ne simtim bine impreuna.
Cine nu stie de gluma sa nu participe la discutie ca altfel ies scantei si asta chiar ca nu as vrea.Sunt satula peste cap de sicanele de pe dc
Te-a lasat Flavia ajutor de sef aici si faci pe detectivul sau ce?
si da sa vedem poze cu tzestoasele ca ma nervozez acum
CRISMIR spune:
ANGE noi luam de la benzinarii cartelele sau de la un magazin arabesc....dar tu de fapt ce vrei cu ele,ce iti trebuie tie in Canada cartela din America,ca nu pricep?....a,si ce daca esti in Ro in vacanta,nu o sa mai intrii chiar deloc pe la noi?!
SVETLANA pai eu scrisesem si ieri dar se pare ca nu citisei...ca branza mea era moale la mijloc...si credeam ca o pap cu lingurita...dar pana la urma e ok,sotul a fost tare incantat de ea...cred totusi ca a fost branza prea moale si prea multa smantana
DANIELUTZA piticei si ma bucur ca e bine!
Weekend placut mamicutelor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Danelutza spune:
... buna dimineatza
cafea...
tzigari... ... nu prea multe ca ce-i mult face rau
suc...
berea... mai tirziu
Georgi, Dana ch, Crismir multzumesc, astept sa se trezeasca motzata sa vad cum se simte. Eu n-am somn, mi-am trimis soatza la piatza... usha la camera Isei de inchisa, astept sa cinte ca sa-i vad fatza...
Cami iote ca n-am poze cu tzestoasele... vad ca soatza a mincat jumate din ele asta noapte. I-am spus sa cumpere migdale, alune, ca luni dimineatza confectzionez altele. Cred ca zahar am pus c-am mult, am avut alta unitate de masura
Cit despre discutziunea voastra, noi stzim de gluma, de aia ne-am bagat in seama ca sa fie discutzie in... in... in... multe mamici Dar daca-s pe post de detectiv, dai si tu o bere azi ?
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami