Mamici casnice (53)
Raspunsuri - Pagina 7
osna spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
Azi am facut si eu prajitura cu cirese,si a iesit super buna,multam inca o data SVETLANA si cea cu branza pana la urma a iesit buna
mirela cum adica aia cu branza pina la urma a iesit bine???la inceput nu a iesit ceva?? oricum sa va fie de bine ma bucur ca v-a placut.eu azi am fost sa mai cumpar ceva mancare la doza,gata facuta pt al meu socru care sta la sat si m-am lipit si de o masa cu scaune pt bucatarie.al meu a comentat ceva dar le-a platit pina la urma.acuma astept sa ma mut sa le instalez.aici le-am avut ale proprietarului.
o seara placuta!!!
ange spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Lasa,Cami ,ca aduc eu aminte de tine sa nu te uite lumea.
ca dupa aia te superi ca Adinela si pleci.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
adica ce crezi mai stimabila ca daca ma supar imi iau jucariile si plec?! sa o crezi tu!
adica eu "muncesc" la "mamici casnice" de la infiintarea lui si tu-mi propui sa-mi strang jucariile si sa plec daca ma supar? hmmm..
Daca ma supar pe voi sa vezi ciorba de limba ce va fac pana va carati voi si raman eu cu Flavia(fondatoarea subectului) aici
dar adinel,pe bune si-a strans jucariile?
nasol rau cand omul isi pierde umorul si uita de glume!!!!!!
va tzuc ca incepe Varlam daca nu o fi murit aseara
diadaniela spune:
ma scuzi ,da' eu sunt a treia care a postat la subiectul asta.
tu esti dupa mine.
la gradinita cu noi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Dana,stai ca rad singura de nebuna
de mers la gradinita mergem dar ce facem cu cozile pt. inscriere? bagi tu coada de noaptea sa prindem loc?
georgi75 spune:
Si io sunt penultima venitaaaaa...
Io inseamna ca sunt la liceu?Sau la facultate?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
ange spune:
tu ai doctorat deja
va las ca presteaza Varlam.
pup la voi si somn usor.
aveti grija sa nu faceti prostii.
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by ange
tu ai doctorat deja
va las ca presteaza Varlam.
pup la voi si somn usor.
aveti grija sa nu faceti prostii.
Deci pana la urma n-a murit Varlam.
Ca ma facusei si pe mine curioasa...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
Crismir multzumesc, sper sa fie vreo alergie, ca nu a facut febra.
Fetelor nu mi-au ieshit broastele testoase, , cred ca am gresit ceva, ca mi-au ieshit niste broscoi mari si s-au mai bagat si unul in k-... celuilalt, cred ca i-am pus prea aproape. Dar soatza vad ca-i limpaie , a zis ca-s buni, eu de nervi nici nu le-am mai pus ciocolata pe carapace
Mai dar ce discutziuni avetzi voi aici, daca Flavia a fost prima, iar Dana a treia, cine a fost a doua ? Intrebare la concurs...
Gata, am tras eu cu ochiul, cind m-am inscris eu la mamici casnicutze, de fetele in cauza care erau printre a doua, a patra, n-am auzit. Cred ca s-au angajat
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami