Clubul celor tineri si al celor cu sufletul tanar!
Raspunsuri - Pagina 22
ana_maria222 spune:
editasi mesajul si acu nu o sa mai inteleaga fetele de ce m-am enervat!!!
na ca m-am enervat si mai tare!!!!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
pisicuta si matei spune:
ana2 nu te enerva ca nu are rost sa iti strici dispozitia fix inainte sa pleci.si in plus noi stim ca nu te incurci cu tipi mai mici ca tine
toate fetele.dragos pe tine nu te pup ca se gelozeste sotul
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana_maria222 spune:
nu asta ar fi impedimentul ci dragos in sine....ma rog....el stie!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Himmelsduft spune:
Ana1 , mamei tale si multa sanatate.
Ana2, distractie placuta si drum bun spre Grecia.
Dragos, tin pumnii sa iesi un scriitor f bun si cautat.
Restul fetelor va pup pe toate, nu va nominalizez ca sint in graba.
O seara placuta va doresc,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele....va multumesc pentru urari....i-am luat un parfum Dolce&Gabbana light blue..si tati i-a luat un inel...nu se astepta pentru ca i-am dat cadoul seara.
Louisea unde ai citit tu fragment din cartea lui Dragos?si tu folosesti basil si la sosuri...proastat folosesti nu?
Ana....ce sa zic mai ...maine pleci iti urez vacanta placuta sa vii cu forte noi inapoi...distractie placuta si te pup dulce.
Va pup pe toate fetelor si weekend placut.
William spune:
Va multumesc pentru urari sunteti persoane deosebite si nu-i nimik cu popatul :P te inteleg, orcum o sa ne imi fie dor de ana2 si o alta persoana stie ea ca dupa ce a intrat in casa, in urmatoarele 5 minute deja muream de plictiseala in rest ce mai faceti ce mai ziceti? cum o duceti?:D
Ana-Maria21 spune:
Eu fac bine....am intrat sa spun ca diseara ma duc la un spectacol de artificii....in fiecare seara o sa fie o tara....Romania nu...deabia astept.
pisicuta si matei spune:
ana2 drum bun si numai soare iti urez.o sa ne lipsesti!
ana1 nu ma bagi deloc in seama
distractie placuta la toata lumea in seara asta
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Himmelsduft spune:
Somn usor fetelor si Dragos, pe maine cind revin,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
ana_maria222 spune:
kalispera!!!! asa o sa va salut de acum incolo!!! eu ma pregatesc de plecare.....sunt cu prietenu(sa-i zicem asa) la mine...bem un mate (miam-miam) si imi aranjez fardurile. mi-am pus parul pe moatze si zici ca am capul in coltzuri....dar mai conteaza????
o sa imi lipsiti de mor...poate gasesc in internet cafe pe acolo macar sa va salut!!! va pup pe toate si poate mai intru maine inainte de plecare!!!!
dragos..maine la 11.30 iesim la o pipa da? o sa mor de dorul luizei..sa ai mare grija de ea!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!