Clubul celor tineri si al celor cu sufletul tanar!
Raspunsuri - Pagina 11
ingerash spune:
Anaaaaaaaaaaaaaaa, revino-ti!!!!!!
fetelor, ma pregatesc pt ziua cea mare. maine e banchetul meu in sfarsit . ma fac frumoasa....
va pup si ies k incep sa aberez
pisicuta si matei spune:
azi am fost la festivitatea de terminare a facultatii si colegii mei mi-au faacut o surpriza si am primit diploma de cea mai curajoasa mamica.a fost tare emotionant si am si ajuns in lacrimi pe scena sa imi iau diploma.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ana-Maria21 spune:
Ce emotionant pisi.Felicitari.
Fetele va pupi pe toat...maine e sambata va urez de pe acum weekend placut si distractie placuta lui Ingerash la banchet.
Anooooooooooo unde esti?Te vad pe mess dar nu vreau sa vb cu tine...vreau sa vii pe DCGata acum ies de pe mess si te astept aici.
andreea_trend spune:
Ingerash... distractie placuta ... te asteptam cu poze
Pisi frumoasa surpriza
Hai mah Ana... vino si la fetele de aici... cat mai stai in greva??? Vrei sa le zic unde te gasesc?
pisicuta si matei spune:
multumesc mult fetelor.sunteti tare dragute .
ana nu raspunde decat pt cele care au motiv ca au absentat .
edit:asta e mesajul meu nr 500.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andreea_trend spune:
Helloooo...
Vad ca Ana tot in greva e... ei bine atunci haideti sa-i facem AICI .... poate ii trece!!!!
andreea_trend spune:
Scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara... da imi picau ochii de somn si nu am mai putut sta
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Binee mai vad ca nu intri...ma duc sa fac baitza atunci.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."
Ana-Maria21 spune:
Buna ziua fetelor....la mine e zi la voi e seara deci..........buna seara.Ce mai fac fetele azi?Alaturi de familie banuiesc.Va pup si va urez distractie placuta.