Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

La Multi Ani si de la mine Oana!!! 26 e o varsta superba, traieste-o din plin!

Liviana, daca e diagnosticat corect cu fimoza, probabil ca va trebui operat. Deci eu asta as urmari prima oara, sa am confirmarea din mai multe parti a diagnosticului. Si te-as sfatui sa nu spui ca l-a mai diagnosticat cineva inainte, ca sa nu influentezi raspunsul. Mult succes si pupici si curaj lui Matei!

Floriana, nu e bine sa vomite dupa cazatura. Poate ar trebui sa investighezi?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
Ixxi, imi pare rau sa aud ca nu-ti place la servici. De ce asa?
Bubu, welcome si nu te impacienta, exact asa face si Matei. Parca vorbim la pereti cateodata...raspunde numai la ce-i convine. Cat priveste putzica, eu te sfatuiesc sa mergi cat mai repede la un consult, nu e de gluma, mai ales daca se vede ceva alb. Nici la Matei nu sunt probleme, adica urneaza in jet, nu are dureri/infectie etc, dar la un consult general i s-a descoperit treaba asta si am fost sfatuita sa nu amanam pt ca va fi mai greu pe masura ce avanseaza in varsta. Frumoase pozele... mi-e asa un dor de munte... Tu te-ai tuns? Iti sta f bine, te intinereste. As vrea sa-ti pun cateva intrebari, pt ca urmeaza sa plecam si noi in CO. Ar fi super daca mi-ai putea raspunde. Cum a stat Valdut in masina? Cuminte? Matei nu sta in scaun decat cand in doarme, in rest se foieste mult. Peste noapte in camera Vladut a dornit cu voi sau a avut un pat separat? Hihi, dragute pozele cu catelul si cu voi la leagane... Ce frumos ca au asemenea dotari!Imi dai si mie pe PM te rog niste date de contact referitoare la cazare? Poate mergem si noi acolo in august...
Vom merge si la dr Bratu de la Budimex, ii vom cere ei a doua parere. Va spuneam ca i-am facut si analizele, azi au iesit cele de sange si are un deficit de Fe. Dr ne-a recomandat Fe Hausman.
Imi da si mie cineva va rog o reteta pt peste macrou (neprajit please).
Patricia ce frumos ai povestit de Reb... Se vede ca ai fetita!
Simona, mucii trec mai greu, depinde de cati are...poate sa ii faca timp de 7-10 zile.
Am poze cateva poze noi. Sambata l-am tuns pe Matei in ragnetele de rigoare, dar a trebuit sa o facem. Peste 2 sapt plecam la mare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, in masina Vlad nu sta o clipa, ma calareste tot timpul, asa ca am cumparat scaun auto obligatoriu si eram tare curiosi sa vedem cum va sta in el si...surpriza! a stat! bine, i-am cumparat un robotel cu beculete si o tablita de scris pe care i le-am dat prima data in masina, apoi mai rontaia un sticks, un pufulete, ma mai jucam cu el, il faceam sa rada...dar 3 ore jumate deja e prea mult sa stea asa, deci s-a si chirait, vroia sa se ridice de acolo, dar i-am dat suzi si nu l-am bagat in seama si se calma, incepea sa vorbeasca sau sa se uite pe geam. Am oprit si la jumatatea drumului intr-o poienita si ne-am dezmortit vre-un sfert de ora, in mare a fost super ok in masina.
Despre cazare: gazda ne-a adus un pat de bb si l-a montat langa patul nostrul, dar il mai luam si cu noi in pat daca se trezea noaptea, dar a fost f. bine cu somnul.
Iti dau si PM cum vine sotul, ca nr. e la el in mobil. Gazda e de treaba si sigur va veti simti bine daca va duceti.

Deci faza cu secretia alba acumulata nu e bine...eu citisem ca putzica se autocurata singura prin secretia aia si nu trebuie indepartata, ca se mai duce si singura...acum, nici eu nu stiu ce sa fac...

Crinuta, si tie iti dau PM cum vine sotul, ca tot la el e si nr. de la mare.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Bubu si Patricia.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, iti multumesc pt incurajari! Sanatate multa lui Vladutz! La noi mucisorii au durat 7-10 zile.

Liviana, cum se mai simte Mateiut? Te-ai hotarat? Il operezi pe Mateiut? Superbe pozele cu minunea voastra cu ochi fermecatori!

Bubu05, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati relaxat la munte! De poze, nu am cuvinte..., sunt minunate. Dar cele in familie mi-au placut cel mai mult. Sunteti minunati toti 3!

Ixxi, imi pare rau ca esti deprimata. Incearca sa lupti si sa treci mai usor peste aceste momente! Piersicuta ta ce mai face? Ce cuvintele noi mai spune?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, ma bucur ca Rebb este din ce in ce mai bine! scumpitei tale!

Noi experimentam din ce in ce mai mult mersul. Dar mai si obosim si seara dupa baita imi cere sa-i fac masaj la pulpite. E o cumintica si intelegatoare Bia mea, cu mici exceptii. De mancat manca bine, dar de cand ne chinuie caninii, ma trezeste noaptea de vreo 5-6 ori.
Fetelor, spre surprinderea mea, sambata, dupa 2 sapt de cand s-a intarcat , a venit la mine cu un prosopel sa-i dau titzi.. m-a impresionat pana la lacrimi. Abia acum ii simte lipsa.. si de atunci tot mai incearca sa bage manuta pe sub maieu si sa-i dau... O distrag imediat..
M-am tot gandit ca-i duce dorul laptelui si i-am incalzit un bibe, nici sa nu-l vada. In schimb in fiecare dimineata imi mananca 150 ml lapte cu biscuiti sau cereale. Iar de 2 seri si cate 1/2 de iaut cu cereale. Pt mine e f important sa manance lactate.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumushica spune:

Special pru Liviana http://www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, aici avem la tv super nanny UK, dar de obicei eu sint plecata la cumparaturile saptaminale si nu il prind. lui gabi ii place sa dea cu matura/farasul prin casa, de citeva zile vrea sa clapareasca la orga electronica, aseara la gradi l-am gasit jucindu-se f frumos cu o educatoare la xilofon. inainte sa plecam am descoperit ca era murdar si una din fete l-a pus la schimbat, nu va spun ce a urlat!!! a facut scandal in masina, la baie, la imbracat, nu a vrut sa manince decit o felie de brinza topita, de abia dupa ce i-am dat bibe s-a linistit. dimineata la 5 a vrut laptele si cind m-am dus la 7:30 am gasit ca vomase putin in pat, nu mult dar misrosea f acru. sper ca e ok acum, daca nu era ma sunau fetele de la gradi. de cind sta la masa pe scaun de adult nu mai vrea sa manince ca inainte, imediat da sa coboare si nu pot sa-l tin cu forta. piine si dulciuri maninca fara probleme, mincare nu prea.
bubu, rabdare (fara tutun) mama draga, si noi avem parte de crizele astea de isterie...
ixxi, ai incredere ca lucrurile se vor schimba in bine. fruntea sus !
daniela, am fost la doctor imediat dupa cazatura, l-a verificat sa nu aiba contuzii la cap, nu a avut nici cucuie, apoi l-a palpat la burtica, eu ma gindesc ca fiind mediu necunoscut pt el s-a speriat, pina sa ajung eu la el in camera a urlat ceva... in primele nopti nici nu voia sa adoarma singur. de vreo 3-4 nopti insa adoarme ca inainte, dar tot nu vrea sa se joace cu jucariile din birouas, doar umbla dupa noi prin casa. el ii mai dau timp sa se acomodeze cu casa.
ma duc sa cumpar niste saculete sa pun levantiza in dulapuri. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
Kris multumesc scumpa ca ai intrebat de noi si ma bucur ca ti-au placut pozele noastre. Am fost si azi la dr pediatra care mi-a confirmat ca fimoza este nativa, ca toti baietii o au si ca pana la 1 an nu trebuie facuta nici o interventie. La baita am facut bine ca n-am exagerat cu trasul de pielicica pt ca riscam sa faca infectie (si deci ca am tras doar cat a fost posibil).
Cat priveste operatia, dr pediatra nu era convinsa ca e singura metoda si m-a sfatuit sa mai cer parerea unui chirurg. Mi-a mai spus un lucru interesant: sunt doctori care urmaresc interesul material si atunci recomanda pt fimoza o metoda cat mai costisitoare (gen operatia). Maine am programare la dr Bratu si in functie de ce zice ea voi lua o decizie finala.
Bubu, iti multumesc pt rabdarea cu care mi-ai raspuns la intrebari. M-am cam suparat azi pe pediatra pt ca n-a vrut sa-mi recomande nici un produs care sa-i reduca din agitatia lui Matei. Seara e un adevarat cosmar sa-l culcam. Peste zi a dormit putin (1,5ore) iar aseara la 10:00 nu vroia sa adoarma. Ne-am chinuit cu el pana pe la ora 11 cand in sfarsit a adormit. Problema insa e ca de o sapt se scoala f matinal, la ora 4-5, sta 2 ore treaza cat sa ne strice noua somnul, dupa care se culca baiatul... taman cand trebuie sa plecam noi la servici. Off.. Pediatra mai zicea ca agitatia e posibil sa o aiba si de la deficitul de Fe.
As mai avea o intrebare: stie cineva ce crema pt protectie solara e bine sa ii iau lui Matei pt plaja? Si cam ce factor sa aiba... Pediatra nu mi-a recomandat nimic, cica sa intreb dermatologul.
Apropo de Super Nany, si la noi sunt 2 astfel de programe:
vi-l recomand pe cel din seara asta: http://www.tvr.ro/tv/tvr2/promo/scoalaparintilor.php
http://www.primatv.ro/detalii_em_program.php?pr_id=23098
Amaya, pe unde mai esti? Ce mai face Andrei?
Tomasa? Ce mai zici? Gata cu examenele?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, merci, m-a uns la suflet ce ai spus...eu nici nu mi-am data seama ca am povestit frumos
succes la consultatie si sper sa scapati de intervetie!!
Crema solara e bine sa fie cu factor cit mai mare de protectie, nici eu nu m-am hotarit, dar voi face o intrebare si prin farmacii. cam toate gamele au: Nivea, Garnier,Vichi, etc.

kris, .

Catiflo, felicitari pentru mutare!f frumoasa casa si pare f spatiosa. spune-mi, in zona sint paianjeni-pe mine ma fascineaza mult Australia, dar cind am vazut cite specii de paianeni veninosi sint acolo...brrr...am fobie la paianjeni.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput