Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 8
ixxi spune:
Ubi merci pt informatii.
liviana bietul Mateiut....mai cere parerea inca a unui medic, e cel mai bine.
Anda felicitari pt canin, la mai multi!
eu sunt tare suparata, mai mult trista....mai mult in depresie....parca nimic nu/mi iese, serviciul e beah.....cu sanatatea...nu prea bine, inca am multe kg si arat..., soacra rau de tot bolnava, iar cu sotul se intampla ceva nu/mi prea dau seama exact ce....caci este tipul de introvertit, dar nici nu stie sa minta..... noroc ca e Crisu, singura luminita......
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
sirimie spune:
Noi am fost azi cu Vladut la spital, pentru ca inca mai are muci. Nu curg, dar respira greu cind doarme si nu trec Doctorita ne-a dat sa ii dam Nurofen si picaturi in nas, nu prea inteleg de ce ne-a dat Nurofen, nu are febra deloc..
Cam cit timp dureaza pina trec mucii?
Anda felicitari pentru canin!
Liviana eu cred ca nu e nici un pericol anestezia generala, Matei de deja mare. Va urez sa va vindecati repede repede!
Crinuta multa bafta sotului tau la locul de munca, cu siguranta nu ii poate periclita nimeni pozitia. Si felicitari pentru Rayan cuminte
Kris sigur o sa recupereze Bia si o sa ajunga din urma pe toata lumea
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, 8 mil camera/7 nopti/2 pers - pt copil nu se plateste.
baie, tv color, frigider, ac, balcon vedere la mare, curte amenajata, etc. Eu cred ca va fi frumos, staiunea nu este aglomerata, deci plaja mai libera. Mergem cu inca o familie cu copil mic, vom avea si bucatarie sa gatim pt bebei, asa ca va fi bine, zic eu...
te uiti pe site plaja.ro, ce statiune vrei. La Mamaia sat eu am ales vila cristina.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Crinuta, am fost la Dragoslavele, langa Rucar-Bran, o zona superba. Mancarea ne-a facut-o gazda, noi am mai fost acolo de 3 ori, de Anul Nou si ne place mult. Eu i-am luat lui Vladut iaurtele, almette, danetturi, fructe si din astea manca dimineata si la 18. Dimineata ii mai facea lui orez cu lapte sau gris cu lapte, dulceata cu unt si painica, iar la pranz ciorba de vita sau perisoare, supa cu galusti cu multe legume, i-o pasam si manca un castronel. Felul doi oricum nu mai putea, ca adormea imediat in carut. Si mai manca si seara pe la 8 jum cu noi la masa peste, snitel, piure, branza, iar seara la culcare cerealele Milubrei.
Faza nasoala, sau buna, nu stiu cum sa o iau, e ca nu mai bea lapte din bibe DELOC. Am incercat toate variantele, simplu, cu biscuiti, cu cacao Nestle de bb, din cana...nu vrea!! Dar mananca in schimb din castronel, cu lingurita, cu fulgi de cereale si biscuiti. Si nu mai urla de foame la 6 dimineata, mananca pe la 8-9 prima masa. Important e ca nu ii mai dau nimic din bibe, deci scapam de el, insa ramanem cu suzi la somn, ca altfel e jale...
Deci, nu am gatit nimic, nu am spalat vase, nu am avut nici o grija in privinta asta si am mare incredere in ce facea gazda de papa si modul de preparare.
Legat de mare, daca vrei iti dau nr. gazdei din eforie sud, vezi ca am poze in album cu viluta, are si bucatarie, dar puteti manca la restaurant daca nu vrei sa gatesti. Iar cazarea am inteles ca anul asta e 1 mil camera. Statiunea nu e cine stie ce, dar e liniste, fata de Neptun sau Mamaia. Oricum va puteti plimba cu masina...
Iar legat de isteriile lui Vladut...cred ca vom avea de furca cu el! Daca sunt langa el si ii zic ca nu e voie sa umble undeva ma loveste cu palma, tipa, se arunca pe burta...si o face oriunde, nu numai in casa, deci si afara!! Nu stiu cum sa procedez, sotul ii da si cate una la fund(nu tare...), mai ridicam tonul, dar degeaba! Si faza e ca nici nu asculta, daca il chem sau ii zic sa inchida o usa, etc...el isi vede de treaba, parca nu ma aude!
Liviana, imi pare tare rau de Mateiut si zic asta ca si Vlad cred ca are aceeasi problema si noi nu vrem sa-l ducem la dr...nu stiu daca facem bine sau nu, dar sotul nu vrea, deocamdata. Adica si putzica lui Vlad se decaloteaza super putin, se vede varful cat juma de bob de mazare, cum ziceai tu, iar sub pielicica se vede adunata secretie alba, dar el urineaja in jet, nu are probleme de aceea amanam... La un an l-a decalotat fortat pediatra, v-am mai spus eu, cand nu am avut nici timp sa reactionez, iar atunci ii iesise tot caputul afara. De mila, noi nu am putut trage la fel mereu si s-a prins la loc...nu stiu cum vom proceda...
Simona, sanatate lui Vladut! Si eu ii mai dau lui Vlad Nurofen daca are muci intr-o zi, fara febra, pe cutie zice ca e bun in simptomele racelii si dureri, nu doar pt. febra.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
BDana spune:
Ixxi imi pare rau ca nu esti bine. Probabil ca s-au adunat mai multe pe capul tau si de asta ai starea asta nasoala. Poate cu timpul la serv o sa fie mai bine, iar sotul o fii suparat din cauza mamei lui care am inteles ca e bolnava? Incearca sa iti revii, fetita ta are nevoie de o mamica vesela si fericita ca o are. Multa sanatate
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
bubu05 spune:
Hai sa respirati aerul curat de munte!
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
off, asa rau imi pare ca tare greu mai gasesc timp sa intru si eu...
mi-e asa dor sa vad ce mai fac copilashii si sa mai zic si eu de COdrin... dar timpul asta... de cand am inceput serviciul e putin tare iar eu lucrez 6 ore, insa faptul ca fac acum ca 2 ore dus si 2 intors ma cam rupe ... pierd enorm pe drum! nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la 8 ore... dar poate pana la anu ne mutam cu firma sau imi gasesc eu alt loc de munca caci asa... e tare greu.
Sirimie, la noi mucii au durat cam o sapt. In prima zi a avut la un moment dat 38.0 (asa mi-a zis tati ca eu nu eram ac) si i-a dat Calpol si nu a mai facut apoi. l-am scos afara totusi in acele zile mucioase.
ieri i-a dat mama pe la 15:00 cartofi cu mujdei de usturoi si peste la tigaie facut in sos de vin alb... cred ca i-a dat prea mult ca seara dupa cereale la ora 21 cand sa-l punem in pat a varsat ... i-am dat putina apa si pt ca era vesel, ok, l-am pus la nani si a dormit pana dim... insa m-am speriat cam tare aseara. ce naiba, e a -a oara cand varsa de cand s-a nascut si tot dupa peste gatit de soacra-mea... eu i-am mai dat peste dar doar fiert si cu putina lamaie... si nu a avut nimic...
nu stiu ce-o fi fost, ca si noi am mancat si n-am avut nimic...
O fi prea mic pt mujdei? sau l-o fi indesat mama ca de obicei aiurea... nu stiu de ce face asa ca el e mancacios... dar mama crede ca tb sa manence tone
Offf, mi-am spsu si eu pasul. Slava Domnului ca acuma e bine, dar peste cred ca nu-i mai dau decat facut de mine cat mai simplu.
ixxi, capul sus mama! vin si vremuri bune!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Merci Patricia si Bubu.
Bubu, da, vreau neaparat, sa imi fac o idee.
Patricia, mai zi o data site-ul ala. La mine nu merge...
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Shobo, si Vlad a mancat o data vreo 5-6 cartofiori prajiti cu mujdei si din cand in cand peste pane facut la teflon cu putin ulei si nu a patit nimic. Poate totusi sunt cam grele prajelile la varsta lor, si trebuie date cu precautie, eventual prajite la teflon cu f. putin ulei. Poate i s-a aplecat atunci...
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, poate sosul cu vin a fost cam greu, e totusi mic pentru asa specialitati, zic si io....
Bubu, cred ca a fost super la munte, asa reiese din poze ; cit despre Vladut, nu stiu ce sfaturi sa iti dau, noi inca nu am ajuns la faze din astea, insa daca sintem prin parc si daca vreau sa o iau dintr-un anumit loc, nu pot sa o urnesc, e ca un magarus care nu vrea sa mai mearga si incepe sa plinga si se lasa pe vine. Vrea sa ma ia de mina si sa ma duca unde stie ea; sau acasa se intinde pe covor si jeleste. citeodata nu o bag in seama sau ii distrag atentia cu ceva anume, depinde de situatie.
Crinuta: www.plaja.ro
Mai avem si noi un cuvintel nou in vocabular, cind vrea ceva imi arata si zice "da" (adica da-mi).
Stie multe parti din corp, stie sa imi arate ca are 1 an, intelege cred aproape tot ce ii zic, executa "comenzi" si este totusi destul de cuminte si intelegatoare. Daca o cert putin, lasa ochii in pamint si nici nu mai indrazneste sa se uite la mine, ori de jena, ori din prea multa personalitate ca nu ii place sa fie certata, o sa mai studiez ; ieri o certam si ea lasase privirea aia in jos/intr-o parte, si incercam sa verific incercind sa o intorc sa se uite la mine in timp ce ii vorbeam si opunea rezistenta ..ca sa vezi..
Patricia si Rebecca (05.02.05)