Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 3
oana cretu spune:
Ce surpriza placuta! Crinuta, ai tras cu ochiul la Evenimente? Va multumesc la toate!
Patricia, imi pare rau ca Rebe e bolnavioara! Sanatate puiutei!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
crinuta spune:
Oana, am si tras cu ochiul dar si stiam aproximativ cand e ziua ta. Suntem impreuna aici de 2 ani, deci stiam eu ceva.
Cati ani ai implinit, 25?
Crinuta si Rayan
MihaT spune:
Oana C , La multi ani,sa ai parte numai de fericire,noroc si sanatate ,alaturi de cei dragi!!!
Patricia,mie mi-a recomandat DR.la temp.mai mare de 39,Nevralgin picaturi,cate 10 pic,spunea ca scade rapid febra ,poate te ajuta. Dar iti doresc sa nu mai faca febra si cat mai repede insanatosirea Rebecutei !!!
Pupici de la Alexia
Ubi spune:
OanaC- La multi ani! 25 de ani? waaaa ce n-as da sa am si eu iar varsta asta....
Patricia- sanatate Rebecai
Liviana - tinem pumnii sa fie totul bine cu putzulica lui Matei
ixxi - sa stii ca mi-am luat o bluza superba (ultima) si pantaloni de in de la House of Art- saptamana trecuta si erau 44-46. Pantalonii sunt cu talie joasa dar mai inalta decat cei pe care ii poarta adolescentele. Nu le-o fi frig cu mijlocul gol?
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
oana cretu spune:
Multumesc Miha si Ubi! Si eu as da sa mai am 25, am facut 26.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
ixxi spune:
Ubi la varsta noastra ne gandim la frigul de la mijloc/buric, dar ele trebuie sa impresioneze.....asa ca arata totul.....
cat ai dat pe bluza/pantaloni, cum sunt......cred ca trec si eu azi sa vad...
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
BDana spune:
Oana C la multi, multi ani fericti alaturi de familia ta frumoasa.
Kris felicitari biancai ptr ca a luat initiativa la mers si si-a facut mamica fericita.
In legatura cu marimile de dupa nastere: au am ramas cu sanii mai mari (poate totusi mai intra la apa ). Iar prin magazin, am fost zilele trecute si ma-am uitat la niste bluze si a venit vanzatoarea si mi-a zis ca nu au marimi mari. M-am simtit ingrozitor, mai ales ca toata facultatea am stat pe 48 kg si acum ma apuca depresiile cand urc pe cantar.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
PatriciaArdeleanu spune:
Oana, ce n-as da sa mai am 26, desi mie imi place f mult si virsta me de 30+
Ubi, vara se inteelge, dar cind le vad iarna cu spatele gol...nici sanatos si nici estetic nu mi se pare, si cind se mai si apleaaca si se vad kilotzii...
Eu mi-am luat o fusta neagra din Carrefour, din bbc- cum se paorta acum, extrem de frumoasa, cade bine, chiar daca are volanase nu te umfla, si ca pret...la fel. si pentru copii aveau atitea chestii frumoase! i-am luat Rebeccai 2 compleuri de pantaloni bbc+maiou, o frumusete, pe turcoaz si ciclam, numai 14 ron!
Liviana, ce face putzulica??
MihaT, merci frumos! sper si eu sa nu mai faca. Acum am raportul de acasa; 38,5, nu vrea sa pape...ma gindesc sa ii mai abg macar un bibe cu laptik, rau nu are ce sa ii faca, nu??
mie sinii mi-au ramas la fel, desi mi-ar fi placut sa mai intre la apa. Bine ca nu s-au facut insa mai mari
si mie mi s-a intimplat sa mi se spuna ca nu imi vin anumite bluze si ma infurii, sau chair sa le cumpar si sa plesneasca peste tzizi...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
OanaCretu, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, sa-ti cresti puioul fericita si sa te fereasca Dumnezeu de necazuri si problemele! O zi minunata!
Patricia, imi pare rau ca treci prin povestea asta urata. Bine macar ca treceti pe antibiotic. Multa sanatatie lui Reb si putere multa tie!
Aoleu, fetele, ce m-ati intristat cu sanii! Of, eu ii am mai lasati acum si deci automat port la cupa un nr mai mare. Cred ca numai de la muls mi se trage. Cand am fost operata am muls bietii sanii 6 saptamani cu pompa. Of, ce va invidiez. Dar chiar daca n-ar fi fost povestea cu mulsul, eu stiam ca in general dupa ce alaptezi si apoi intzarci sanii nu mai revin 100% la forma initiala. Mai stiam ca sanii pot sa scada doar odata cu pierderea kg-lor ca urmarea a unei diete...
Ubi, merci. Va spun dupa ce revenim cum a decurs. Ti-am dat PM. Astept poza pe email!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
coraly spune:
Oana, la multi ani!!!
26... ce vremuri. Bucura-te ca esti asa tanara si ai deja copilasul!
Coraly si Sergiu
poze