Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 16
Amaya spune:
Bubu, noi suntem binisor, multumim de intrebare...Andrei tuseste de vreo doua zile si azi am fost la doctor; verdict: bronsiolita pe fond alergic, deci suntem in tratamente, antialergicul il trimite automat la nani (dupa doza de la ora 9 a dormit de la 10 la 13:30 si acum la 14:30 i-am mai dat o doza si de la 15 doarme) , insa el e bine, ca stare generala. Mananca foarte bine, de toate, Anda l-a "corupt" la pufuleti si ne-a innebunit cu ei, ar manca intruna, a inceput infigandu-se in pungile copiilor pe strada si de atunci vai de noi daca nu avem pufuleti in casa (ne arata spre orice punga asemanatoare si cere)...incepe sa rupa cuvinte, ne da tot felul de lucruri numai ca sa-i spunem noi "multumesc" si el da din cap repetat, putin rusinat, ca si cum ne-ar spune cu placere, apoi ne ia lucrul respectiv din mana si ni-l da iar si tot asa...
Lavinia, cu multa placere...asa cum v-am mai spus, am cunoscut-o personal pe autoare si mi-a spus ca acea carte este copie fidela a vietii ei.
Si eu va citesc mai mereu dar sunt intr-o stare tare proasta, am niste probleme, si pana nu imi revin nu imi vine sa scriu.
Oana si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
kris spune:
Hm , cam slaba activitatea pe aici! Ce faceti? Sunteti pe afara?? Suntem mai mult pe pagina a 2-a! Va place?
Dati-ne vesti despre voi.
Crinuta, absenta
Tomasa, ce mai faci puiule?
Adana, Coraly, Megg, voi?
Adita? puii tai cum o mai duc?
Anuc, Amo2004, Alina Maria, voi ? cum o mai duceti, ce mai fac puii vostri?
Cory.. tu?
DanielaI, Ubi, Tigabita, GabiI? pe unde a-ti disparut? in concedii cumva? unde, unde sa venim si noi?![]()
Sara, nu mai stim nimic de tine...
Amaya, Megga, Viktoria, voi?
cum se mai simt? ce fac bb 2?
In lista de mai sus am mentionat mamicile care ne scriu mai frecvent.. nu vreau sa se supere celelate mamici
.....
bellamia, Ingerasu, Lali, Aurelusu, o prietena, Leta, OanaC, Cocolino,,.....si lista continua, asteptam cu mare interes vesti de la voi.
dulci chiar si la cele care lipsesc.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
catiflo spune:
azi am stat acasa toti 3, sotu e racit si tuseste incontinuu de 2 zile, iar gabi a vomat din nou azi noapte. am fost la doctor, dar nu i-a gasit nimic, probabil s-a dereglat la stomac. asa ca toata ziua i-am dat sa rontaie un fel de biscuiti uscati, d.a. a mincat niste piuere de mar cu cereale si mamaliguta cu br. si sm. seara. i-am dat ceai, dar n-a vrut, doctorul a spus sa nu-i dau deloc dulciuri, lapte si mincaruri grele. miine il duc la gradi daca e vioi, acum tuseste si plinge in somn. partea nasoala e ca tre sa ma duc miine la serviciu, am ceva urgent de facut. poate fug mai devreme totusi.
dinti cred ca are vreo 11, nu ma lasa sa ma uit
liviana, ma bucur mult ca a scapat matei de operatie !
gabi a reusit sa sara gratiile saptamina trecuta, parca v-am spus si atunci a fost prima data cind a vomat. doctorul zice totusi ca incidentele nu au legatura.
va pup, ma duc la culcare
crinuta spune:
Scuze pt absenta, dar am avut multa treaba si ieri am fost la prietena mea de aici care are baiat de 2,5 ani si tare bine ne-am simtit. Abia astept sa ne mai intalnim. Amandoua gandim la fel in multe privinte si ne educam copiii la fel.
Mie mi se pare ca Rayan vb foarte putin. Nu a prea progresat in ultimele luni deloc. Bine, spune el ceva pe limba lui, dar nu cuvinte clare. Mie mi se pare car spune " hai da-mi" dar suna diferit.
Kris, cu mancarea stam bine acum, sper sa ramana asa. Papa cam orice ii dau si destul de mult.
Amaya, ce ai patit mama? Sper ca orice ar fi sa se rezolve, si stii bine ca sunt aici daca ai nevoie. Daca nu sunt online imi dai sms si vin.
Si Rayan inca tuseste rar dupa viroza aia, dar medicul spune ca sunt doar secretii. Sper sa fie asa.
Voi tot vorbiti de bb 2. Oare sunt singura care nu ma gandesc la bb 2?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Catiflo, sanatate micutului si sotului! Si Vlad cand a cazut din pat pe la 11 luni, peste gratii, a vomat de vreo 3 ori in dimineata aceea, dar abia iti bause lapticul si cred ca de-aia...daca dr. a zis ca nu are nimic, nu te ingrijora!
Amaya, sanatate si lui Andreiut! Nu il mai duci la cresa deloc?
Kris, vad ca te-ai facut si tu profesoara! ![]()
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Liviana, ma bucur ca ati scapat de operatie. Noi inca nu, dar acum negociez cu sotul tipul de anestezie.
Sotul prietenei mele de aici e chirug, si el ii va face circumcizia, cand, nu stiu.
Mai ai reteta aia de cheese cake pe care ti-am dat-o eu? Nu stiu daca o mai gasesc. Si eu am capsuni in congelator si m-ar tenta sa o fac.
Stiu aproximativ: blatul e din biscuiti, crema din branza Philadelphoa sau Mascarpone + frisca+ zahar pudra, vanilla si orice altceva. Parca e si gelatina, nu mai stiu.
Patricia, da-mi si mie reteta ta, sa vad ce fac pana la urma.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Kris, as vrea eu concediu![]()
Sunt la servici, va urmaresc cat pot, dar stii cum e, mai rar...
Oana, Maria sta pe olita si face pipi in fiecare dimineata, si cand se trezeste din somn in timpul zilei. Din pacate nu face kk regulat, daci fff o nimerim. Ea singura nu cere inca.
Simona, multumim pentru linkul cu comportamentul. Mi s-a parut fff interesanta explicatia. Cred ca ma v-a ajuta s-o inteleg mai bine si sa gasesc un raspuns pe intelesul ei.
ana maria spune:
Amaya multa sanatate lui Andrei!!
Liviana cum se simte Matei dupa interventie?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Danielai, ce bine ca nu sunt singura. Nu-mi explic de ce simt asa, dar asa simt. Aici toata lumea ma intreaba daca mai am si alti copii. Dar daca mie imi ajunge Rayan, ce sa fac?
Si noi vom incepe iar cu olita. Stiu ca va fi greu, dar o sa il las fara pampers si sa vad ce va iesi. Mi-e groaza ca va face peste tot...
Crinuta si
Rayan