Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, acasa ii fac asa de mult, cand se arunca pe burta, plec de langa el dar degeaba, aruncarile continua! Mai nou ii distrag atentia rapid cu ceva si uita, dar tot asa face daca nu-i convine ceva...

Ixxi, in Mall Vitan am fost la bile, e gratis! Am auzit ca in City Mall se plateste...dar nu de asta mergem acolo, ci ca ne place noua!

Liviana, ma bucur ca ati scapat de operatie si acum aveti grija sa nu se lipeasca la loc! Cand pediatra l-a decalotat pe Vlad la 1 an ne-a zis sa dam cu Rivanol, dar la el s-a lipit la loc pt. ca a zis vreo 2-3 zile sa nu umblam si apoi noi am tras doar cate putin si...poate la voi va fi bine!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bubu uite aici un articol despre asta:

http://www.babycenter.com/expert/toddler/toddlerdevelopment/6822.html

Pare sa fie pentru copii mai mari dar se aplica. Spune aici ca e normal.. Si mai spune ca e bine sa ii distragi atentia, si ca trebuie sa ii explici pentru ce nu e voie. Mult succes!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Mersi Simona!

Crinuta, ati mai incercat la olita? Face ceva sau...

Chiar fetelor, voi cum stati cu olita?? Adica piticii vostri o folosesc?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, felicitari ca ati scapat!!

Bubu, ai un baietel tare frumusel!

Noi folosim zilnic oala. de cind face kk, se simte foarte mult la pampers. Nu cere singura, insa are un program destul de regulat, 2 kk face sigur: unul dupa lapte dimineata si unul dupa somn+papa de dupa amiaza. Mai sint zile cind mai face mai multe si nu o mai prin la oala...dar, oricum se simte. DEasemenea, peste noapte nu mai face pipi, in schimb aproape ca umple oala dimineata

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patri, multumesc! Si felicitari pt. olita! Daca Vlad ar fi mai cooperant poate as incerca si eu sa-l pun (mai des), dar el nu vrea sa stea pe ea deloc, se ridica imediat si daca il pun la loc si il tin putin incep tipetele, parca are maracini! Mereu zic ca maine il pun si nu-l pun...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Nici noi nu folosm olita. AProape ca nu imi mai dau seama cand face kk (inainte era foarte sugestiv ) si ma anunta de fiecare data dupa, cu un "pfiuuu". Am prins acum cateva zile momentul si l-am asezat la olita dar era derutat, nu intelegea ce vreau de la el si dupa cateva secunde s-a ridicat si a fugit. Nici nu vreau sa il oblig, dar nici nu stiu cum sa procedez. Imi propun ca de maine dimineata, primul lucru, sa il pun pe olita, poate presetaza ceva (nici nu are ora fixa). Sa vedem cum merge.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana ma bucur ca sunteti bine. Eu am mare incredere in doctorita si o recomand cu caldura pentru ca si pe noi ne-a ajutat foarte mult.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana , ma bucur ca ati scapat de operatie! Bravo d.na dr. Bratu!

Bubu05, noi facem kk la olita de la 10.5 luni si avem o deosebita placere sa ne asezam cand trebuie sa prestam. Are un cos de jucarele langa ea pe care il scotoceste de fiecare data. Dupa cum spune si Patri, o pun dimineata , imediat ce s-a trezit, si dupa somnicul de la pranz.., si mai face cateodata si seara. De obicei ne anunta cu un pirtt, dar sunt momente cand ne aduce ea la olita, sau o cere indreptand manuta catre ea. De atunci am facut in pampers de vreo 3 ori kk, in rest numai la olita. Matusa mea , pe zi ,o pune mai des si face si pipi. Cateodata ne cere sa o punem pe olita pt pipi.

Eu zic sa insistati, sau am auzit situatii, cand bb au vrut direct la toaleta adultilor..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

n-am apucat sa citesc din urma dar am vrut sa va povestesc o faza superba din seara asta:

Mai nou dra Irina se da singurica jos din pat si cu toate ca e in sac de dormit se deplaseaza fara probleme prin camera. Am pus-o la nani la ora obisnuita (nedormita fiind ea de pe la ora 11 ziua) si m-am dus la treburile mele. La un moment dat am avut impresia ca aud mobilul sunand, ia-l de unde nu-i... Imi dau seama ca l-am uitat la Irina in camera si m-am dus asa cam cu sufletul la gura sa-l iau sa nu cumva sa imi trezeasc odorul. Cand ma uit in pat odorul ia-l de unde nu-i... Domnisoara dormea pe jos, in casuta ei de jucarie, facuta colacel pe o paturica de joaca...

Noroc ca-s tare de inger... asa ca daca intrati in camera copilului si nu e in pat, aveti grija pe ce calcati!

Toate cele bune de la Anda si Iri:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Love struck

Mergi la inceput

Kris, matusa ta are rabdare sa o puna si ziua, ceea ce e f. bine. Si mama ma batea la cap sa-l pun de pe la 10 luni, dar cum nu vroia sa stea eu nu am insistat si nu am facut un caz din asta. Ideea e, ca daca mama ar fi fost cu mine mai mult timp, ea sigur reusea. Bunicile au mai mare succes cu olita, decat noi mamele, sau poate gresesc, dar asta e impresia mea. Eu fiind singura cu el tot timpul, abia apuc sa ma joc putin cu el, restul timpului mi-l ocupa treburile casnice si iesitul afara, acum de 2 ori pe zi(vara). Va trebui la un moment dat sa incep operatiunea olita...insa tot aman...eu am un plan: sa se faca vara odata, sa stam in maieu si chilotei prin casa si atunci il pot lasa fara pampers si sa-l pun des la olita, poate pricepe ceva, dar sa si coopereze...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput