Secrete din bucatarie
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Daca afumati un pic laptele cand il fierbeti,puneti deasupra oalei un prosop ud cu apa rece pe care il schimbati din cand in cand,iese din mirosul de afumat
Daca scapati un pic mai multa sare in mancare,taiati un cartof crud in felii si puneti-l la fiert in mancare,dupa care il scoateti.Absoarbe sarea in exces!
Clatitele ies mai pufoase facute cu apa minerala!
"La vita e bella"
poze
michelle7 spune:
Bun pontul cu lamaia , totusi nu o sa-l pun in aplicare pt ca vitamina C se distruge foarte usor la temperaturi inalte. Obtinem mai mult suc si daca rulam lamaia pe masa in timp ce aplicam presiune cu palma
Michelle
iulissa spune:
Cateva ponturi de la mama:
Chiftelutzele ies pufoase si crescute, daca mai dati o data prin masina compozitia finala.
Carnea de vita pe gratar iese suculenta si buna daca ungeti cu ulei bucatile inainte de a lea aseza pe gratar
Un praf de sare in albusul de ou si cateva picaturi de lamaie face bezeaua sa iasa tare si repede
Galustele de gris nu se sareaza daca le preferati pufoase
Sarmalele au un gust demential daca puneti la fundul oalei un carnat afumat, cateva codite de cimbru si coditze uscate de marar. pentru sos la sarmalutze, firbeti-le in suc de rosii de casa si adaugati rondele de rosii si varza tocata cubuletze ( daca le faceti in foi de varza).
Incercati sarmalutze invelite in foi de fasole, o nebunie ..iam, iam, iam
daca ati uitat sa luati spuma de la carnea fiarta si deja e prea tarziu, folositi un albus de ou pe care il bateti cu furculitza cateva secunde si il aruncati in oala de ciorba...culege toata spuna, si cu o paleta ati scapat imediat de inestetita spuma de carne
Tapetati tavile cu faina dupa ce la ungeti cu margarina...si nu se vor mai prinde prajiturile/tartele
Cum aflati cand este gata checul/pandispanul/cozonacul/tartele?..inafara de metoda clasica de a ne da cu presupusul...luati o scobitoare si intepati aluatul. Daca iese uscata, fara sa se fi murdarit de aluat moale, inseamna ca este gata
Pastrati pe iarna ciuperci de padure la congelator: le curatati si apoi le opariti cateva minute intr-o oala mare cu apa clocotita. Dupa clocot se scot cu paleta, se spala de "bale" (ghebele lasa foarte multe..le puteti chiar opari inca odata pentru a fi sigure ca nu aveti prea multe), si se lasa la scurs peste zi cateva ore bune (12 H). Apoi formati portii in pungute si la congelator cu ele.
Mirosurile urate din microunde le scoateti daca pe o farfurie stoarceti cateva picaturi de lamaie si lasati sa mearga 30 secunde la putere portivita aparatul. Mentionez ca se face curatirea mirosului, dupa ce a fost curatat de grasime si arsura aparatul.
Mirosul de peste ( prajit sau crud) il scoateti daca puneti intr-un bol otet si pozitionati bolul in zona contaminata In general otetul scoate mirosurile, iar daca aveti maineile cu miros de peste/clor sau altele, va frecati cu otet pana dispare de tot.
Petele de sange intotdeauna se scot cu apa rece
Cam atatea imi trec prin gand acum...pe masura ce mai amintesc si altele, va comunic
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
Balbina spune:
"Secrete"...din bucatarie
De la: Forumul desprecopii.com
URL: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85289
Printat la: 09/03/2008
Mesaj:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: raresionut
Subiect: "Secrete"...din bucatarie
Trimis la: 02/10/2006 13:00:05
Mesaj:
Sunt convinsa ca fiecare dintre noi are micile ei "secrete" in bucatarie...incepand de la taiatul cepei fara " lacrimi" si pana la....cozonacul pufos si aromat...si de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa le impartasim ...pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat.....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: raresionut
Raspuns la: 02/10/2006 13:02:56
Mesaj:
Si, o sa spun prima un secret, pe care il folosesc eu ...la cartofii pai....in tigaia cu ulei incins, adaug un cubulet mic de unt, 1/2 ceapa mica si 1 morcov mic ( cine doreste , poate adauga si o crenguta mica de rozmarin)....aroma este unica...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: lulu77
Raspuns la: 02/10/2006 13:11:36
Mesaj:
carne de vita - sa fie frageda - o ung bine cu unt si condimente ,o pun in folie alimentara si o bat bine pe ambele parti .
Fasolea - lipsa gazelor - la fiert pun in oala un cartof intreg .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: akella
Raspuns la: 02/10/2006 13:14:08
Mesaj:
Secretele pregatirii pestelui (si nu numai...)
Pestele trebuie sa fie foarte proaspat. Se recunoaste dupa ochii bulbucati, urechile de un rosu viu si carnea tare. Se curata de solzi de la coada spre cap. Pestii care nu au solzi, se freaca cu sare pana se albeste pielea; linul se cufunda in apa clocotita, dupa care se rad solzii. Calcanul se jupoaie de piele, dupa ce a fost oparit in apa clocotita. Se scot apoi bronhiile. Pentru a scoate intestinele, se face o taietura longitudinala de-a lungul burtii pana la ultima aripioara dinspre coada. Se taie cu grija sa nu se sparga fierea; se scot icrele, laptii, apoi intestinele. Se taie aripioarele si coada cat mai scurt si se spala apoi sub jet de apa pana iese apa limpede. Se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara si se lasa sa stea 1-2 ore, dupa care se poate pregati.
Daca pestele se va pregati a doua zi, nu trebuie tinut in apa. Dupa ce i s-au scos maruntaiele, se sterge uscat, se sareaza si se lasa invelit la gheata.
Pestele care are miros neplacut se pune la fiert, un minut sau doua, intr-o cantitatea mare de apa cu cateva linguri de otet si putina sare, dupa care se scoate si se prepara.
Uleiul in care s-a prajit pestele pierde orice miros daca se pune in el, cat este inca fierbinte, o coaja de paine umezita, apoi un buchetel de patrunjel uscat care se scoate dupa cateva minute.
Laptii se pregatesc in general odata cu pestele. Icrele se lasa la rece (presarate cu sare) 24 de ore, dupa care se pot pregati.
Racii proaspeti trebuie sa fie neaparat vii, sanatosi, vioi, de culoare verde-bruna. Se pun la fiert vii (spalati bine in mai multe ape), in apa clocotita. Inainte de a fi pusi la fiert, se indeparteaza intestinul prin scoaterea a doi solzisori de la mijloc, din coada.
Scoicile, de asemenea, se valorifica numai vii. Daca valvele sunt deschise si nu se inchid repede, sau raman deschise, nu se consuma. Scoicile trebuie spalate foarte bine inainte de a fi puse la fiert. Se fierb in putina apa, nu mai mult de 20 de minute, deoarece se intaresc.
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: brendamitran
Raspuns la: 04/10/2006 08:48:55
Mesaj:
oameni buni,dar aia cu ceapa? cica sa tii apa in gura cind o tai si nu-ti mai lacrimeaza ochii? mereu uit s-o fac,fir-ar sa fie......
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: printze
Raspuns la: 04/10/2006 08:57:54
Mesaj:
Hai sa va zic si eu cateva:
- Maioneza taiata se repara cu o lingura de apa clocotita
- Omleta iese mai pufoasa daca adaugi putin malai in ea
- Ouale se bat mai repede si mai bine daca adaugi zeama de lamaie peste albus si sare peste galbenus
- Carnea de vita devine frageda daca o ungem cu mustar inainte sa o punem pe gratar
Cam astea imi vin in minte acum, dar promit sa revin si cu altele, daca-mi mai amintesc. Eu am o carticica mai veche, Bunica stie tot, care e salvarea mea de fiecare data. Are sute de sfaturi practice atat in bucatarie cat si pentru casa si intretinerea hainelor.
O zi superba va doresc!
printze
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Amaya
Raspuns la: 04/10/2006 08:59:39
Mesaj:
La mine, la capitolul taiat ceapa fara lacrimi, tineam ceapa in congelator aprox. 10 minute inainte sa o tai, acum, mai simplu, o tai la robot.
Unul din secretele mele in bucatarie: la orice mancare cu sos adaug, pe langa condimentele obisnuite, si o lingurita-doua de zahar (in functie de cantitatea de sos).
Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: adinell
Raspuns la: 04/10/2006 09:31:05
Mesaj:
Eu cu ceapa:
O las in apa un sfert de ora si apoi o tai...nu mai imi lacrimeaza ochii:)
Adinella
"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"
Andrei si Adriana
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: strumfi2004
Raspuns la: 04/10/2006 09:31:41
Mesaj:
alte secrete aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77256
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: raresionut
Raspuns la: 04/10/2006 09:33:09
Mesaj:
Pentru ca prajitura sa fie mai gustoasa...in compozitie se aduga si un praf de sare...
Multumesc fetelor, pentru secrete...eu zic sa continuam, pentru ca eu deja am descoperit lucruri noi....adevarate " secrete"
Alina si printul Rares
Pozele noastre
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: akella
Raspuns la: 04/10/2006 09:43:38
Mesaj:
Pentru tinerele gospodine:
Supele se prepara atat din legume cat si din carne de vita sau de pasare. Legumele se fierb in apa cu jumatate din cantitatea de sare necesara, restul de sare urmand sa fie adaugat dupa ce supa e gata.
Zarzavatul de supa este alcatuit de regula din: 1 patrunjel, 2 morcovi, 1 pastarnac, #1112; telina, 2 cepe (una cruda si una coapta) intregi, 2-3 cartofi.
Dupa sezon, la supele de zarzavat, se pot adauga: 1-2 rosii, o mana de mazare verde sau o mana de coji uscate de mazare, 1 bucata de varza intreaga sau 1 bucata de conopida, 1 ardei gras, 1 dovlecel mic, o mana de fasole verde.
Zarzavatul se pune intreg la supele cu paste fainoase, gris, galuste, gogosi, pateuri si se scoate inainte de a adauga cele de mai sus.
Zeama in care au fiert legumele nu se arunca niciodata. Din zeama de fasole, cartofi, dovlecei, sparanghel, conopida se obtin supe foarte gustoase daca se leaga zeama cu o lingura de faina amestecata cu 2 linguri unt sau margarina topita si stinsa cu 2 linguri de smantana. Supele-crema sunt supele bazate pe un piure de legume care se leaga fie cu un sos, fie cu smantana si galbenus de ou.
Supele de zarzavat sau de fructe pasate se pot servi cu gris, paste fainoase sau crutoane. Pentru a obtine crutoanele necesare, se procedeaza astfel: se taie cateva felii de paine in cubulete si se pun la prajit in grasime incinsa, intorcandu-le de pe o parte pe alta, asa incat sa se rumeneasca bine fara sa se arda. Se prajesc la foc iute si se scot foarte repede ca sa nu ia prea multa grasime. Se mai pot rumeni pe o tava la cuptor, fara adaos de grasime. Se servesc fierbinti, alaturi de supa sau puse in farfurie chiar inainte de a servi supa.
Consomm#1081;-ul este o supa concentrata de carne de vita sau de pasare. Se serveste limpede, de obicei cu pateuri. Consomm#1081;-ul poate fi facut si numai din legume, dar in acest caz se dubleaza cantitatea de legume. Consomm#1081;-ul pus la rece sau amestecat cu putina gelatina si dat la frigider, formeaza aspicul.
Deosebirea dintre borsuri si ciorbe consta in faptul ca borsurile se acresc cu bors, iar ciorbele cu zeama de corcoduse, de agurida, zeama de varza acra sau lapte batut.
Acritul cu zeama de corcoduse sau agurida se face astfel: fructele se fierb in putina apa, se trec prin sita si se lasa sa se limpezeasca. Zeama obtinuta se adauga dupa ce a fiert zarzavatul la ciorba si se mai dau cateva clocote.
In general, dupa preparare, borsurile sau ciorbele se dreg. Pentru aceasta se iau 1-2 oua proaspete si se bat in castronul de supa. Se adauga putin cate putin din zeama fierbinte asa ca sa nu se coaguleze ouale. Dupa aceea nu se mai pune la fiert, pentru ca oul se taie. Un bors sau o ciorba dreasa cu ou nu se incalzeste niciodata.
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: lizy
Raspuns la: 04/10/2006 09:43:44
Mesaj:
pentru ca icrele sa iasa pufoase, se adauga sifon sau apa minerala.Pentru ca maioneza sa iasa pufoasa, se adauga apa rece(cand este deja bine legata).Pentru ca salata de vinete sa iasa alba, vinetele se coc pe foc iute si se curata fierbinti, se taie cu lingura de lemn, nu de metal, se pune un galbenus de ou cand se bate cu ulei.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: mirelaispir
Raspuns la: 04/10/2006 15:15:39
Mesaj:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by printze
Hai sa va zic si eu cateva:
- Maioneza taiata se repara cu o lingura de apa clocotita
printze
--------------------------------------------------------------------------------
maioneza nu se taie daca, de la inceput, punem o picatura de apa rece.
eu asa o fac si nu mi se taie si pun ulei chiar mult odata. (cui ii place poate adauga si putin mustar de la inceput. are acelasi efect, dar mie nu-mi place mustarul)
ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face
------------------------
mirela si ana monica (8 dec 2005)
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ina78
Raspuns la: 04/10/2006 15:49:18
Mesaj:
La maioneza eu pun putin mustar si storc citeva picaturi de la o lamaie, la inceput, si nu am avut nevoie pina acum (sper nici de acum inainte) surprize neplacute.
La piure pun o lingurita de zahar, pe linga unt, delikat.
La mazare de semenea pun un praf de zahar.
La prajituri intodeauna pun un praf de sare, de obicei atunci cind bat albusurile.
La pandispan pun si citeva picaturi de apa in compozitie, iese mai afinat.
Altele nu-mi vin acum in minte.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: mirelaispir
Raspuns la: 05/10/2006 00:27:29
Mesaj:
pandispanul si checul ies mai pufoase si se pastreaza proaspete mai mult timp daca punem lapte / apa /zer dat in clocot.
ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face
------------------------
mirela si ana monica (8 dec 2005)
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ellinia
Raspuns la: 05/10/2006 12:27:46
Mesaj:
Foarte bun sfatul cu carnea de vita unsa cu mustar si batuta bine -lulu75 si printze multumesc de sfat! Mi-a iesit o friptura aseara !
Acum, poate ma invatati si pe mine cum sa fac friptura in folie de copt ca habar nu am. M-am dotat cu folie si am zis gata, de acum fac friptura dietetica, fara grasimi, etc. Ei,ciuciu! Nici nu stiu daca se unge carnea cu ceva, daca se pune apoi in tava sau direct pe gratarul din cuptor, cat se tine, la foc mic, la foc mare...Cartea mea de bucate e cam veche si nu are asemenea instructiuni asa ca...help!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: niponel
Raspuns la: 05/10/2006 12:37:15
Mesaj:
Un secret interesant am vazut la Tv japan si anume cum sa decojesti oul frumos .Ei un ou si ei ceva cum ar fi un ac il gauresti pe ou usor si apoi il pui la fiert iar dupa ce a fiert il scoti il pui in apa rece putin apoi il decojesti .Se decojeste usor si fara sa ei si albusul cum se mai intampla la decojitul oului .
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: akella
Raspuns la: 05/10/2006 14:46:17
Mesaj:
Cristina, carnea o speli cu apa rece, o stergi apoi cu un stergar de bucatarie. O portionezi si o bati bine. O condimentezi cu sare, piper si cimbru (sau o freci bine cu condimente speciale) si o poti umple cu ceapa tocata si calita, amestecata cu ciuperci taiate (din conserva), cu ou fiert tare si tocat, verdeata, morcovi taiati betisoare, merge si un carnacior subtire si afumat... Impachetezi ruladele obtinute in folie de aluminiu (le poti lega cu sfoara alimentara inainte sau cu fire de ceapa verde), strangi cu grija capetele sa nu curga zeama si asezi ruladele pe o tava si le dai la cuptor. Asa fac eu friptura in folie; ies niste rulade super-bune, cu o umplutura colorata, aspectuoasa si gustoasa. Spor!
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ellinia
Raspuns la: 05/10/2006 21:40:21
Mesaj:
Akella mersi mult, suna tare bine! Am sa incerc chiar maine sa vad ce minune imi iese!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ellinia
Raspuns la: 05/10/2006 21:41:38
Mesaj:
Niponel daca gauresti oul inainte de a-l pune la fiert nu se scurge albusul in apa?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: lizy
Raspuns la: 12/10/2006 09:45:42
Mesaj:
elliniacred ca oul se pune in apa clocotita.
Un alt secret : la salata de sfecla rosie (mie coapta imi place ) se pune hrean si chimen; daca ai pus prea multa sare in mancare poti pune un cartof care sa traga sarea si apoi il arunci;dupa ce fierbi laptele se pune putina sare (buna contra viermisorilor), deoacamdata atat imi vine in minte.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: printze
Raspuns la: 12/10/2006 12:40:28
Mesaj:
Alte sfaturi practice pe care mi le-am mai amintit:
- Pielita de pe ficat se desprinde usor daca, inainte de-a fi transat, se scufunda un minut in apa clocotita.
- Castronul in care se pregateste crema pentru prajituri se uda, inainte de preparare, cu o lingura de apa indulcita.
- Carnea pentru gratar se da cu putina sare si se pune 20 de minute la congelator. Veti obtine o friptura frageda.
- Salata de vinete devine mai dulce daca i se adauga un dovlecel fiert.
- Untul pentru gatit se topeste numai pe baie de aburi. Flacara directa ii schimba culoarea si calitatile nutritive.
- Carnea cruda nu se impacheteaza niciodata in hartie, pentru ca ii absoarbe sucul si vitaminele.
- Laptele nu mai da in foc daca marginile vasului in care se afla se ung cu ulei sau unt.
Sper sa va fie de folos!
printze
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: bubu05
Raspuns la: 17/10/2006 11:05:20
Mesaj:
- laptele nu se lipeste sau afuma, daca vasul in care se pune la fiert se uda inainte cu apa rece.
- perisoarele nu se imprastie in ciorba daca se umezeste mana cu otet cand se fac.
- nu mai plangi de la ceapa daca o tii in apa rece 15-30 min
- daca o mancare iese prea sarata se pune un cartof fiert intreg in oala si se lasa acolo pana se raceste mancarea(absoarbe sarea)
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: DidiAlex
Raspuns la: 17/10/2006 15:46:51
Mesaj:
Piatra dupa vase/cani electrice/termosuri etc se curata rapid daca sunt umplute cateva ore solutie de otetz.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Ramona J
Raspuns la: 17/10/2006 18:46:53
Mesaj:
Daca tii ceapa la frigider nu mai lacrimezi. N-am testat-o. Nu tin ceapa la frigider si uit s-o... mut.
Sa fie cartofii prajiti mai crocanti. Sterg bine cartofii de apa inainte sa-i pun in tigaie.
Eu de regula marinez carnea citeva ore la frigider, sau o las peste noapte in frigider. Fac diverse amestecuri cu ulei, usturoi, mustar... whiskey, tot felul de nebunii din astea. Pun carnea intr-o punga si torn peste amestecurile astea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
--------------------------------------------------------------------------------
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
secrete mici, efecte mari
De la: Forumul desprecopii.com
URL: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117649
Printat la: 09/03/2008
Mesaj:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Vivela
Subiect: secrete mici, efecte mari
Trimis la: 09/03/2008 14:36:42
Mesaj:
Am deschis acest subiect cu intentia de a posta aici mici trucuri pe care le folositi in bucatarie ca sa va iasa mancarea mai savuroasa.
O sa incep eu, bineinteles:
Ca sa iasa crusta crocanta la puiul prajit, eu, dupa ce il spal, in usuc cu un servet si il perpelesc un pic la flacara de la aragaz. Efect garantat.
Checurile ies mai pufoase daca jumatate din cantitatea de faina este inlocuita cu amidon alimentar.
La supa, pentru a avea o savoare deosebita, adaug la celelalte legume un mar ras.
Daca mai stiti si voi, cred ca ne-ar fi util sa impartasim din experiente.
JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
--------------------------------------------------------------------------------
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
alayna spune:
Foarte interesante sfaturi,dar sigur le uit
Nu-mi vine sa cred ce minuni face zeama de lamaie
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
b.nica spune:
Strumfi pt. ca tot s-au incins spiritele cu votarea pe DC,m-am molipsit si eu te-am votat cu "5 punte" pt. acest subiect ca merita!
strumfi2004 spune:
Multumesc! meritul este al tuturor celor care au postat. Si-i multumesc Nataliei ca l-a scos de la naftalina
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
lorellay spune:
am facut o crema de praji..cu capucino...se intarise pe baia de abur...s-a racit..am pus margarina..si acum e moale rau...ce-i fac?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]