masina de cusut

masina de cusut | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cum as putea vinde o masina de cusut Singer? Nu as vrea prin ziar ,pentru ca deja sunt anunturi cum ca doresc sa cumpere iar cand suni , nu sunt decat niste "intermediari" care chipurile vor sa te puna in legatura cu alt proprietar , sa cumperi tu masina cu seria pereche bla, bla , bla. O mare teapa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Hei, culmea e ca si pe mine ma intereseaza acest subiect numai ca am inteles in urma unei triste intamplari (casa sparta) ca numai anumite serii de masini au valoarea de piata foarte mare - ai idee care sunt seriile valoroase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Cu ceva ani in urma exista casa de licitatii Edmond,undeva la piata Victoriei,langa Sprin Time,care cumpara obiecte vechi si valoroase.Ai putea sa cauti in pagini aurii case de licitatii sau colectionari si sa-i intrebi daca sunt interesati.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

quote:
Originally posted by Cristina A

Hei, culmea e ca si pe mine ma intereseaza acest subiect numai ca am inteles in urma unei triste intamplari (casa sparta) ca numai anumite serii de masini au valoarea de piata foarte mare - ai idee care sunt seriile valoroase?

Cristina A

Nu, din pacate nu stiu!

Mergi la inceput