Bebelusi de iulie-august 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
delia grozav spune:
Anis sincer nu am idee de ce refuza fructele asa dintr-o data. Altceva papa bine?
Medeea mananca bine cantitativ dar face figuri la masa indiferent ce papa, ca se plictiseste sa stea, vrea actiune.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Pai daca aveti
nu mai zic nimic
ca nu vreau
.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
andatudor spune:
Diana-felicitari Iuliei pt primul kk la olita! La cat mai multi!![]()
Monica-Elena-multa sanatate lui Mihnea!
Dania.nicol-bine ai venit!
Ema-sanatate multa Oanei,sa ii treaca repejor mucisorii!
Svety-felicitari micului campion pt. locul trei de pe podium!
s-a sculat motzatul,intru mai pe inserat...sper![]()
delia grozav spune:
Na ca m-am trezit ca vroiam sa pun o intrebare.
Diana tu cum de faci cura de slabire, ai intarcat-o pe Iulia si eu nu stiu?
Poze
anis spune:
Dede, dor fructele le refuza.In rst mananca bine legumele, branza cu smantana etc.
Si eu sunt tare mirata de ce doar fructele..
Albinutzza, vazut bondarel...tare haios e 
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Am mai pus un filmuletz, in total sunt 3 
Dede, sorry prea traziu, e dat baiatul lui mama![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
HEEEELLLLP!!!
Spuneti-mi si mie ce le dati azi, maine la pranz copilasilor, ca sunt in pana de ideei si trebuie sa ma pun pe treaba.
Bianca are aproape 2 saptamani de cand mananca f.f f. putina mancare solida. In schimb se trezeste uneori noaptea sa manance lapte. De fapt laptele e cam singurul lucru pe care il mananaca. Ma dispera!!!
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Albinutzza spune:
Laura, eu maine ma gandeam sa-i fac un dovlecel umplut cu carne de vita si niste ciorba de perisoare tot din vita
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Laura eu ii dau andive cu carne de vita .Fierb andivele, cu putin praz, patrunjel.Amestec in blender tot cu carnea de vita si mai bun branza de vaci sau smantana.O poti baga si al cuptor.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mi-am adus aminte.Laura tu ziceai ca le-ai facut paste? de unde ai luat pastele fara ou? eu asa am retinut..parca.
AniS si
Ingrid