ce se poarta ?
Salutare tuturor !
Deschid acest subiect in speranta ca ma veti ajuta si pe mine . In luna septembrie vom veni acasa in Romania , dupa o absenta de 2 ani de zile . In acelasi timp vom avea si o nunta , nu prea mare dar cu persoane alese , asa ca , spuneti-mi va rog, ce se poarta , ce modele de rochii sau costumase ,ce imprimeuri sau ce materiale, pentru ca sunt intr-o dificultate ... eu fiind si un " pic " pretentioasa . Vreau sa fiu sic dar in ton cu moda . Am 1,64 si 65 kg,( cam multe , nu-i asa ? ) si ma mandresc cu putina burtica insa nu reusesc sa o dau jos , nici dupa ce am tinut dieta daneza, asta e ! Multumesc !
Raspunsuri
roxanaz spune:
draga mea...ia-ti ceva din Italia....pentru ca moda e acolo...nu aici
. fii sigura ca daca acolo e la moda vei fi sic si aici. aici exista o anumita uniforma la capitolul rochii de gala....asa ca vei fi altfel.
Roxana
JARMO spune:
Multumesc Roxana, asa ma gindisem si eu insa problema e ca nu as prea dori sa ies in evidenta , dar ma voi mai gindi !
roxanaz spune:
"iesitul in evidenta" era in sens pozitiv (mai bine ziceam iesitul din uniforma
)
Roxana
anda141 spune:
Nu veni aici sa cumperi ca nu gasesti. Cumpara de acolo ca eu am cautat de am innebunit ceva elegant si de bun gust pentru nunta sorei mele. Toate sunt la fel,aceleasi modele peste tot.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by anda141
Toate sunt la fel,aceleasi modele peste tot.
mersi Anda. incepeam sa cred ca-s singura nebuna care vede "uniforme"
Roxana
JARMO spune:
... si banuiesc ca sunt numai numerele 90-60-90 , sau nici chiar asa ? Oricum , merci pentru sugestii !!!
corap spune:
nu sta pe ganduri. ia-ti din italia, ca p-aici uniformele sunt nu numai uniforme, ci si urate si scumpe.
am stricat 2 perechi de pantofi cautand o rochie de nunta care sa nu fie
, si cand am gasit am dat o
(n-am gasit caruta) de bani
c
miag spune:
subscriu...aici gasesti numai tampenii
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
anda141 spune:
quote:
Originally posted by JARMO
... si banuiesc ca sunt numai numerele 90-60-90 , sau nici chiar asa ? Oricum , merci pentru sugestii !!!
Nu, nu au nici o forma
Eu intr-un final mi-am cumparat de la Yoko o rochita in bretele , foarte finuta ( firma asta face lucruri dragute si de bun gust, dar e singura firma ) pe corp , bine lucrata cu vreo 3 randuri de material, cu dantela pe deasupra, poate le-ati vazut la Unirea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert