prepararea puiului

prepararea puiului | Autor: ionasiu

Link direct la acest mesaj

Buna,am si eu o intrebare:cum preparati aipioarele si pulpele de pui pt a fi crocante?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

buna!
eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivit

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

buna!
eu pun aripioarele sau pulpele in folie de aluminiu si le bag la cuptor,iar dupa ce sunt gata le desfac din folie si le mai las asa in cuptor inca vreo 15 minute la foc potrivit

Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat)

Karina

mama de copil de gradinita - azi prima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna, eu le pun in tava cu putin ulei si le las la foc mic pana sunt gata.... inainte de a le pune in tava le ung usor cu putin ulei, apoi cu boia(dulce sau iute) ...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Le trec printr-un amestec pentru pane si le prajesc in tigaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu cand fac pulpe de pui la cuptor le ung cu putin mustar si pe puiul care-l pun pe sticla tot la fel il dau cu mustar.Se formeaza o crusta care este mai crocanta putin si se rumeneste frumos.

Dana
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by ancutzathree

buna!

Ancutza, folia de aluminiu nu e prea sanatoasa. Cred ca ar fi mai bine daca ai folosi hirtie de copt (dar eu n-am incercat)

Karina

mama de copil de gradinita - azi prima zi

da' ce-are folia de aluminiu si eu n-am aflat inca,e cumva si asta cancerigena?

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ei, bravo dom'le!! Tu abia acum afli??

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Ei, bravo dom'le!! Tu abia acum afli??

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

si ambalajele din folie de aluminiu nu au nimic?
scuze ptr off topik

anca @ alex.bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cica folia de aluminiu si caldura nu se impaca bine si ar fi cancerigena. Eu oricum n-o folosesc decit la imbracat aragazul, asa ca n-am grija asta, dar am mai citit pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Off topic: ce mai tura-vura! Gata cu foliile, condimentele la plic, cuptoarele cu microunde! Daca nu sunt sanatoase, ne putem oricand intoarce la plitele si sobele cu coceni de porumb sau curpeni de vie, la untdelemn, unt, untura, lapte care chiar a "vazut" vacutza, legume crescute in gradina, cu ingrasaminte naturale etc. Glumez si eu...

Mergi la inceput