crese in sect 3?
buna fetelor. ma bucur ca pot in sfarsit sa cer parerea altor persoane despre diferite lucruri privind copii. am un baietel care in noiembrie face un anisor, si as vrea sa-l inscriu la o cresa (datorita locului de munca). intrebarea mea ar fi : cunoasteti crese in sect 3? daca da, aveti cumva si adresele? cateva detalii despre ele, daca se poate
va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Raspunsuri
andreea_tx spune:
pai ar fi cresa Titan 2 care este in spate la Potcoava si cresa Titan 4 care este vis a vis de Pol.Titan printre blocuri.parerile sunt impartite pe aici asa ca mergi la fata locului si vezi.
nu precizezi cam in ce zona te-ar interesa ca sect 3 e mare.
alexa13 spune:
multumesc pentru mesaj. am auzit si eu de lee si deja am planificat sa le vad. stam in sect 3 pe langa Spitalul Coltea (Unirii). aseara am fost pe la cresa Oitelor si arata destul de bine pe dinafara.Ceva detalii despre aceasta cresa? multumesc.
alexa13 spune:
nimeni nu cunoaste cresa Oitelor? va rog sa-mi spouneti si mie cateva date deoarece trebuie sa-mi inscriu baietelul !!!!!!!!!! si tare mi-e frica multumesc inca o data]
bobi spune:
buna alexa,
eu am baietelul la cresa oitelor de mai bine de 1 an.
pe scurt, nu imi place, dar nu am avut de ales. este o ignorantza totala din partea ingrijitoarelor de grupa, directoarea e medic, dar degeaba. nu prea se ocupa de ei si ptr ca este f aglomerata - 25-30 copii pe grupa-, au o curte cu banci in spate, si cand ii scot afara copiii sunt lasati de capul lor, se umplu de tarana sau sunt pusi sa stea pe bancute, de fapt asta ma intristeaza mai mereu cand il duc acolo: ii pun tot timpul sa stea la masute, pe scaun!!! probabil ca sa ii poata monitoriza mai bine. la grupa lui fi-miu e o ingrijitoare pana la pranz, si una dupa. daca il inscrii sa il inscrii la cea de la parter, cum intri in stanga. acolo mi s-au parut mai dedicate ingrijitoarele. al meu e in dreapta si pot sa iti spun ca distanta si raceala mai mare nu am vazut.
noroc cu andi, este un copil puternic si a stiut sa isi scoata plusurile pentru el acolo. altfel probabil gaseam alta solutie.
de abia astept sa mearga la gradi!
te pup, curaj!!!
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
Tiranuca spune:
Va spun tuturor bine v-am gasit avand in vedere ca sunt o proaspata membra a acestui forum. Sunt fericita mamica a unei pisuci de 2 ani si o luna, pe care vreau sa o inscriu din septembrie la cresa. Stiti si voi ca la gradi de stat nu primesc copii sub trei ani, iar la cele particulare deocamdata nu imi permit. Stam in sectorul trei, pe langa Pta Alba Iulia (intre Pta Muncii si Pta Unirii). Oricare din voi cunoaste cate ceva despre cresele din zona (sau chiar si din zone adiacente) va rog sa-mi trimiteti si mie detalii (adresa, nr tel si mai ales parerile voastre despre modul in care personalul isi se poarta cu copii, precum si conditiile).Sunt destul de disperata mai ales ca e deja luna iunie si nu stiu daca se mai fac inscrieri, plus ca as vrea tot ce e mai bine pt pisuca mea, iar parerile sunt impartite...
Merci anticipat pt ajutor si va astept cu mesaje.
andreea_tx spune:
Tiranuca in primul rand bun venit si sa-ti traiasca pisuca.
la tine in zona la p-ta muncii este Cresa Ciobanasului.
stiu de ea tot de aici de pe forum de la mamici deci nu-ti pot da mai multe detalii despre ea.
alexa13 spune:
multumesc mult pentru detaliile legate de cresa Oitelor. momentan am revizuit toate ideile si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa-l inscriu pe mihaita din primavara. .
pentru tiranuca: as vrea sa-ti dau mai multe detalii privind cresa Ciobanasului dar tot ce stiu estre de pe forum. oricum, citind am ajuns la concluzia ca este una dintre cele mai bine cotate crese din Bucuresti. poate aflii mai mjulte detalii si ni le imartasesti si noua.
multa bafta in continuare si bine ai venit la noi.
Tiranuca spune:
Va multumesc amandorura pt mesaje. Deja am aflat si eu cate ceva despre Cresa Ciobanasului dar doar din auzite (si bune, si mai putin bune) si cred ca o sa ma conving personal facand o vizita pana acolo.
De asemenea, am auzit lucruri bune despre Cresa de pe str. Cercelus (in spatele mag. Mega Image de pe lanaga Spit V. Babes). Stiti ceva despre personalul si conditiile oferite? Daca da, rog pe toata lumea in cunostinta de cauza sa imi trimita si mie detalii.
A, va multumesc pt primirea in randurile voastre...