Mamici de sept-oct 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
lakioana spune:
Mai fetelor...
Ori ca sunt eu din Alba Iulia unde nu se prea fac ecografii foarte amanuntite...ori ca ...nu stiu... dar...
EU NU STIU CE GREUTATE ARE BEBITA MEA....nu mi s-a spus niciodata...si nu cred ca mi s-ar spune nici daca as intreba.
Ce e drept ca eu nu am facut pana acum deloc eco 3D ci doar eco traditionala.
Va rog frumos...LAMURITI-MA!!!
Pup you toate
Lakioana
25 sapt. si
Rebecca Riana
lakioana spune:
Multumesc din suflet RAMOMAR 
Si bebita mea este boxeor de categorie grea....ma gadila, imi da pumni, picioare...cred ca da si cu capul...in orice caz...e foarte miscareata si o iubim mult
katia spune:
Lakioana, nici eu nu am facut eco 3D, dar la aia morfologica (care a fost traditionala - asa cum spui tu) mi-a scris pe fisa aia cu toate datele si greutatea cu aproximatie (parca 460gr +- 60gr - cred ca asa scrie) dar de spus nu mi-a spus nimic, am citit eu si am vazut!
Oricum nu cred ca e un capat de tara! Cand faci urmatoarea eco il intrebi pe doctor. Dar nu are rost sa-ti faci griji daca dr ti-a spus ca e ok bb.
Pupici!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
stef81ro spune:
Buna fetelor,
Eu sunt cam trista si cam ingrijorata pt ca bebelina mea se misca atat de tare si acum de 2 zile o simt mult mai rar si mai incet...am sunat-o pe dr la tel dar nu raspunde.Oare ce ar putea fii? Am intrat in panica si nu ma gandesc decat la asta.
23 sapt
lakioana spune:
Multumesc frumos Katia...esti o draguta
Cred ca de fapt ceea ce spun ei este in functie de varsta biometrica pe care o arata bebe. Deci daca el arata ca varsta biometrica este in concordanta cu cea cronologica, atunci ei iau datele cu lungimea si greutatea aproximativa din tabelul pe care il au ei (cel pe care il putem gasi si pe site-ul
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html ). Daca e asa...atunci sunt linistita...
Va pupicesc
lakioana spune:
Si totusi... recitind mesajul tau KATIA... eu imi dau seama ca eu nu am facut deloc o eco morfologica pana acum...ci doar ca si pana acum...m-a pus la eco s-a uitat in general...i-a masurat caputul...i-a verificat inimioara daca bate...dar in rest nimic...
Oare e normal ca pana la 25 sapt. sa nu ti se faca eco morfo?
Parca-s batuta in cap

martha78 spune:
Lakioana, eco morfologica se face intre saptamanile 11-13 pt masurarea pliului nucal, 18-20, 20-24 si apoi mai tarziu intre 34-36; nici eu n-am facut conform acestor intervale, ci am facut numai una la 18 saptamani si restul au fost ecografii din astea obisnuite ![]()
26 sapt cu 
lakioana spune:
Multumesc pentru raspuns Martha... cred ca depinde si de medic.
Inca o intrebare... va stresez azi rau de tot...
Din cele care lucreaza...cine isi mai ia sau si-a mai luat si concediul de odihna?
Lakioana
25 sapt. si
Rebecca Riana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
AndraPG si Lakioana, felicitari pt. fetite. Sa fie sanatoase si sa va lumineze viata!
Lakioana, eu o sa-mi iau concediu de odihna 2 sapt. la sfarsitul lui iulie si 2 sapt. la sfarsitul lui august dupa care, la 1 sept. intru in prenatal. Si apropo de asta, fetelor, poate stie cineva sa-mi raspunda si mie la o intrebare: cum e cu concediul postnatal? in postnatal stiu ca se dau 85% din salariu, dar primesti si cei 8 milioane pentru ingrijire copil sau primesti doar cei 85%? Cum e, aveti idee?
Eloise si eu m-am intrebat ce-or mai face inni si Nokia? Nu mai stie nimeni nimic de ele? Si mai sunt cateva fete care au scris foarte putin la inceputul odiseei iar acum nu mai stim nimic de ele. Printre ele RO ANA, loreema si Paps, de exemplu. Fetelor ce-i cu voi? Sper ca sunteti bine!
25+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Georox spune:
Buna !
Pufy, bebita mea e foarte activa, inca de dimineata si o tine pana seara ! Aseara a vazut si tati cum danseaza burtica si i-a pus muzica ! Ne-am amuzat copios ! Iar pe 7 iunie mergem la eco. De data asta sper sa ajunga si tati, pentru ca el pana acum nu a vazut-o. Auzi, ii este frica !
Nu pot sa inteleg !
Singura mea problema e faptul ca mi se umfla foate rau picioarele, insa acum dorm cu ele cocotate pe perna si este mult mai bine. Insa desi mi - am luat papuci, acum trebuie sa imi mai iau si alt tip de pantofi, pentru ca ceilalti ma strang de ma innebunesc. Si cum vremea asta este atat de capricioasa ! ![]()
Saptamana asta m-am intalnit si cu celelalte mamici din firma =, iar una dintre ele naste in acelasi timp cu mine, adica pe 20 septembrie, sa vedem care bebe va fi mai nerabdator, tot la Elias, dar cu alt
iar cealalta in octombrie. Deci vor fi trei fetite in firma.
tuturor si sarcina usoara !
24+ de maine 25