Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Microbu, Pufymic, va multumesc pentru urare, va doresc si voua bebici sanatosi si o nastere cit mai usoara.

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau fetelor!!!
Am trecut sa va salut putin asa de dimineata, ca la noi e o vreme urataaaa...si io nu am chef de lucru . M-as duce acasa acum sa dorm putinel, dar deh...programu-i program, pana la ora 16...

In rest noi suntem bine, sper, de vreo saptamana am inceput sa-mi simt printesa, asa ca niste bolboroseli in partea de jos a burticii si de abia astept sa-mi dea si niste suturi zdravene

Va pup pe toate burticile!!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce latita e pagina!!!! Nu mai puneti fetelor linkuri lungi cat ziua de post.

Credo, poate-mi dai adresa ta de ym sau iti activezi pm sa putem discuta mai multe despre celiachie. As avea cateva intrebari si nu vreau sa naucim fetele aici, pe subiect, cu problemele noastre.
Sanatate multa si ai grija de tine!

Onutz, n-am incercat cu Visine. Inca...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Gripo, multumesc pentru preocupare...

Bineinteles ca am uitat sa ii spun medicului de problema cu bolile contagioase...si asta doar din cauza emotiilor provocate de intalnirea cu puiutul care de ieri are si sex....este FETITA ...da...inca una se adauga la cele care s-au anuntat deja. Suntem fericiti. Am dat putina apica la soricei cand am auzit. Acum stim cine se plimba la mami in burtica...Rebecca Riana...un nume mai rar, dar tare drag noua (asta daca ramane asa pana la nastere).

Cu privire la bolile contagioase...m-am hotarat sa incerc sa stau cat mai departe de persoanele care sunt posibil contagioase...si asta doar pentru ca peste o sapt. si trei zile intru in concediu de odihna si dupa aceea direct in cel prenatal.

De parca nu ar fi fost de ajuns ingrijorarea cu contagiosii...ieri am facut o indigestie de zile mari...cu dureri de stomac, fiere si toate cele. Ma bucur ca azi ma simt putin mai bine...

Va pup pe toate si va doresc numai sanatate ca sa puteti sa aveti la randul vostru bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mai stie cineva ceva de Inni? Inni draga, ori n-am fost eu pe faza ori n-ai mai scris tu de ceva timp. Sper din suflet ca esti bine. Mai da vesti!

Eloise 20+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana felicitari pentru !!!!!

Mi-Ka felicitari pentru primele miscari simtite!!!

Cucuoancea eu imi fac probleme ca e muuult mai mare burtoiul de acum fata de cum era pe vremea asta la Alesio.....!Tu ca e mai mic.....vai ce mai probleme grave avem![:D}

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare burtici!

Imi pare rau pentru fetele cu alergii :( Din pacate nu stiu nimic la cest capitol ca sa va dau un sfat sau o parere. Sa aveti grija de voi si multa sanatate!

Pufy, tinem pumnii pentru drumul la Cluj
Eu abia pe 9 iunie ma duc la doctor sa o vedem iar pe mata noastra jucausa. Ieri imi dadea cu piciorul intr-o parte si ma gadila de nu mai puteam sa stau pe scaun...nu glumesc...a fost tare distractiv, a trebuit sa ma ridic si sa ma plimb putin ca sa se linisteasca. E super activa aproape toata ziua....daca o fi la fel si dupa nastere cred ca o sa ma termine :)....abia astept

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumesc mult Pufymic, si drum bun la Cluj...sa mergeti incet sa nu faceti cocteil de pui mic

lakioana25 sapt. si Rebecca Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim de urarile de drum bun...sper sa fie bun si sa avem si vesti bune....dar mai e pana atunci ca abia miercuri plecam(si cred ca ne intoarcem in Arad miercuri noaptea....)!Deja nu mai am rabdare!....dar mi-e si groaza de drum....si ca mi-e rau...

Katia si bb meu ma loveste la greu...nu sa ma doara dar nici sa-mi placa...!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lakioana FELICITARI PENTRU FETITA SANATOASA!!!
katia si pufymic voi aveti 2 bebe boxeri si al meu e mare boxer. Mi-e asa de drag cand il simt ca imi vine sa strig in gura mare ca asta micu face box

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput