Mamici de sept-oct 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Susa spune:
Buna gravidute,
Am fost azi la Dr sa-mi vada rezultatele la analizele de sange si urina si mi-a facut iar ecografie...mi-a zis ca BB Lukas e un bebeloi mare,are aproape 1kg deja....cred ca e de la ciocolata care am papat-o...trebuie sa o las mai moale cu dulciurile si carbohidratii ca ajung la cezariana in ritmul asta . In rest toate bune si frumoase, ne-a aratat din nou puta...acum si lui mami mea care a fost cu mine.Am de facut un tratament cu antibiotic pt ca mi-a iesit la urocultura ceva infectie fara nici un simptom...mai bine le iau.
La Multi Ani fetelor care au sarbatorit ziua de nastere..si tuturor copiilor vostri & BBlusilor din burticile noastre...
Noi tot nu avem net acasa. e a5-cea zi si turbez fara dar trebuie sa vina sa ne puna cablul optic si apoi sper sa nu mai avem probleme...va pup si sanatate maxima...
Silvia
24+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
pufymic spune:
AndraPG ma bucur ca e ok piticoata mica!
Microbu te-am trecut in lista!
Ma duc si eu la culcare ca pic de somn....treaza-s de la 7...
....si iarasi ma doare tare spatele...
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mini_me spune:
Buna seara, tuturor!
La multi ani sarbatoritelor Tanima, CucuOancea si Cata si celorlalte mamici si bebelusi din burtici!
Sephora ma bucur ca ti-au placut si tuturor celorlalte v-au placut pozele. In ianuarie am fost in desert pentru un week-end si intr-una din zilele astea o sa fac albumul in yahoo si pregatesc linkurile sa le vedeti.
Referitor la nasterea naturala, am gasit un site cu un filmulet cu ce si cum se intampla. Filmuletul se numeste "the birthing process" http://ivillage.feedroom.com/ifr_main.jsp?nsid=b-67deb060:10b913a57ee:a9a&rf=mrss&fr_story=0663c14bfeef41d0118b9f9df289d08828dc1696&st=1149197568444&mp=WMP&cpf=true&fr=060106_042450_w67deb060x10b913a57eexw6ccf&rdm=681968.6976974809
Imi cer scuze ca pun ditamai linkul aici, dar nu am terminat de citit ce trebuie sa fac pentru linkuri la cuvant.
Cecilia C spune:
Buna fetelor,
Dar vad ca scrieti nu gluma, abia apuc seara sa va citesc..oricum nu merg la culcare pana nu citesc tot..asa ca scrieti in continuare ca imi place sa va citesc
Am trimis un link pe adresa comuna pt cine vrea sa se uite la poze cu nasterile, naturala sau cezariana..mie mi se pre tare interesante si imi place sa ma uit...dar se poate sa fie fete la care sa nu le placa , asa ca ramane la latitudinea voastra sa decideti
pun si aici linkul http://www.birthdiaries.com/diary/vaginalbirths.htm
Bun venit noilor gravidutze si sarcini usoare in continuare
Pt cine vrea sa ne vada am pus si noi pozitze noi cu burtica si cu Alexia aici
Va pup pe toate cu mic cu mare si aveti mare grija de voi

24+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
gripo spune:
Neatza burticoaselor!
N-am avut somn, asa ca am sarit direct pe DC. Nu prea am multe de spus decat ca am o foaaaaaaameeeeee. Bebe misca si e un *otz. Ieri stateam cu mana pe burtica si imediat dupa ce am luat-o pac-pac de 2 ori chiar in acelasi loc. M-a pacalit, se joaca si el cu mami, daca nu cu ea, atunci cu cine acum?
LAKIOANA, ce ai facut? ce a zis doctorul?
CRI, mama, faci nunta aia sau nu? ca tare as manca un tort de mireasa!
25+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici
.
A fost cineva la KIDEX???? Merita sa mergem ???![]()
Monica
26+ sapt
ramomar spune:
Buna dimi burticutze
e o zi ploioasa si rece, iar eu sunt foarte somnorici, dar oricat de somnorici as fi tot citetesc de pe DC
. pe la voi cum e vremea fetelor?
credo imi pare tare rau pentru alergia ta la gluten
. As vrea sa-ti dau un sfat legat de aceasta alergie urata, dar chiar nu stiu nimic in legatura cu ea. Tot ce pot sa-ti doresc e multa, multa, multa....sanatate si optimism sa treci cu bine peste.
Cecilia sa-ti traiasca minunatia de Alexia
si bb mic din burtic. Alexia e asa dulce si ce smechera freza ii face mami
.
pupici la toata lumea!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
Onutz spune:
Buna dimineata tuturor!
Va multumesc pentru primirea calduroasa, conteaza mult pentru mine.
.
Pentru mamicile care se ingrijoreaza in legatura cu alergia la gluten, va pot spune ca majoritatea cerealelor si produselor pentru bebelusi sunt gluten free, pentru ca este considerat alergogen (ca si zmeura, capsunile, ...) si nu este bine sa-l expui pe bebe pana la 1 an la produse de genul asta.
Mephala30, ai incercat cu Visine pt. ochii rosii?
O zi usoara si un week-end frumos, chiar daca 
Onutz
23+
si
lui Matei
pufymic spune:
Neata burtici!
Si la noi e frig si plouaaaaaaaaa!
Vrem sa vina vara!!!!!
Cici e tare dulce Alexia si burtica ta e frumoasa!(dar nu exagerat de mare-asa mi se pare?-sau fiindca esti tu mai inalta am impresia asta?)
Ma duc sa mananc si eu si sa-i dau si la Alesio sa pape si apoi revin...!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
matahut spune:
Dragele mele,
Multumesc mult pentru urari! E bine sa vezi ca exista si oameni carora le pasa, carora le face placere sa iti spuna La multi ani!
Vauva multumesc pentru felicitari! Da, s-ar putea spune ca am facut cate ceva pana la 30 de ani, desi niciodata nu e destul. Secretul?! Multa vointa, multa dragoste data si primita, sprijinul sotului meu, fara de care n-as fi reusit absolut NIMIC si, bineinteles, multa credinta in Dumnezeu. La mine a mers!
In alta oridine de idei, micuta din burtica, pe care o va chema cel mai probabil Maruca Ioana, e tare cumintica. Cand mami are treaba nu o deranjeaza, dar indata ce simte ca mami se relaxeaza….top, top prin burtica isi face simtita prezenta. Deocamdata nu mi-a facut probleme si sper sa fie asa pana la sfarsit.
Dupa ce vreo 3 luni nu am avut pofta de nimic, ba chiar am avut o greata mareata, acum am inceput sa ma confrunt cu o foame….de lupoaica. Incerc insa sa nu exagerez si sa compensez mancarea cu fructe. In sfarsit au aparut capsunile si ciresele. Sunt foarte fericita. Mananc un kg de cirese la 2 zile. Si astept pepenii romanesti!!!! Am pus deja 6 kg in 5 luni jumatate si stiu ca cel mai mult se pune in ultimele 3 luni (cel putin asa mi s-a intamplat la prima sarcina, cand am luat cu totul 17 kg, pe care insa am avut norocul sa le dau jos in primele 2 luni!). Ma uit la burtica mea de 24 de saptamani si apoi la pozele voastre si estimez ca e cam cat ale voastre la 16 saptamani! M-am tot masurat si la prima saricna si acum si stau si fac statistici… Fata de data trecuta la acelasi numar de saptamani am burtica mai mica cu 3 cm in circumfrinta (adica 98cm in loc de 101 cm), dar am inteles ca asta nu are legatura in nici un fel cu dezvoltarea copilului.
Cam astea ar fi noutatile,
Marina