Mamici de iulie - august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

danivero bine ai venit printre noi. Esti bine venita cum sa nu. Nastere usoara si petrecere faina alaturi de noi

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danivero spune:

deocamdata incerc sa-mi dau seama cum functioneaza forumul. pana acu doar am intrat pe diverse subiecte.
Cum va simtiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Danivero bine ai venit. Sigur ca te primim cu draga inima.
Cristinelor unde plecati bre. Eu ma mai uit doar la Lacrimi de iubire. Mi-am luat o Nirvana cu Kahlua si Nutella.
Mao ce bine ca ai rezolvat. Si eu am lichidat ieri 2 kg de cirese. Abia astept sa mi se coaca si visinele din curte. Mi-e pofta de mor.
Pumpkin unde esti? Clocitoarele au fost tare harnicute.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danivero spune:

multumesc map. (esti ardeleanca, vad.....fain.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

davivero sincera sa fiu is olteanca get-beget. Este adevarat ca-s de la Slatina, adica asa cu orientare mai spre Muntenia dar tot olteanca sunt In Ardeal nu ma trait niciodata, doar printre ardeleni pe aici pe unde sunt

Sabana nu mai zice de visine ca te pun sa-mi trimiti pe poasta ca-s innebunita dupa visine si aici nu-s

Monica si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

b.aly, nu mai scrie cu optiunea replay with quote, du-te sus sau jos la "raspunde la subiect", ca sa nu-ti mai apara toata lista cu gravidutze.
Sa inteleg ca esti o mamicuta de iulie-august 2006 si vrei sa ni te alaturi? Daca da, bine ai venit si asteptam date ca: data ultimei menstruatii, data nasterii bebe-ului, spitalul undeo sa nasti, doctorul si ce mai vrei tu sa ne dai

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

buna fetelor! si multumesc pentru primire!
si eu sunt la fel de speriata de nastere.fiind prima mea nastere stau si ma gandesc cand m-oi vedea singura in sala de nastere , cred ca inebunesc direct
apropo, naste cineva la BUCUR cu dr CAMELIA CONSTANTINESCU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

in cele 4 luni de prenatal iei 85% din salariul brut
asa ca e normal sa iei mai multi bani, desi aproapedublu cred ca este prea mult
32+

quote:
Originally posted by Sabana

Fetelor azi e zi de salar. Eu de la 1 mai sunt in prenatal. Surpriza am mai luat aproape inca o data salariul meu. Cum vine asta? Mai ales ca e cu 85%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

pai adela asa s-a intamplat. am luat aprope dublu. si eu m-am mirat. le-am spus, daca nu au calculat bine ii priveste, sa suporte din buzunarul lor, eu nu le dau nici un ban inapoi.

Mergi la inceput