Mamici de iulie - august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor sa va zic povestea colului meu..poate ajuta pe cineva pe viitor in speta burticile mici.
Eu am facut eco de morfologie fetala in sapt 23. Rezultatele fiind ok dr meu a zis sa facem urmatoarea eco in sapt 32. Desi am asigurare medicala la CMU prin compania la care lucrez si nu platesc nik ce m-am gandit eu..cum sa stau fara eco pana in sapt 32 mai ales ca stiam ca am colul scurt 33-34 mm si citisem pe net ca se poate deschide etc.
Asa ca am sunat la Medlife si am facut programare la eco 4D la sf sapt 27 de sarcina. Cand ma duc la eco..toate bune si frumoase...cand aproape sa imi zica ca e gata...eu intreb de col. Cica nu il poate vedea asa. I-am zis sa faca cumva sa il vada ca eu de asta venisem. Am fost la medlife la dr. Rodica Chitescu. Si vazand ca eu insist mi-a facut eco transvaginala...la care surprize surprize..colul este deschis pe interior 9 mm si sa-mi sun de urgenta dr. Am crezut ca imi pica cerul in cap. Sun dr. imi zice ca trebuie sa stau in pat...ca daca se deschide si pe exterior nu poate sa imi mai faca cerclaj ca e deja sarcina f mare. Si uite asa stai in pat frate...si ce belea.
Atunci am citit tot ce se poate despre col. Am stat 6 sapt in pat..si la ultima eco...tot transvaginal s-a vazut ca s-a inchis colul. Cam asta ar fi povestea.
Cristina_Ioana, la tine e mai nasol ca e deschis pe interior. Pe exterior se deschide cam la toate sarcinile peste 34 sapt. Trebuie sa stai cat mai cuminte in patut...si poti duce lejer sarcina inca 1 2 sapt minim. Iti spun asta pentru ca stand acasa am vb cu multe fete cu probleme de col si unele au ajuns chiar in sapt 39 insa repaosul e obligatoriu. Sper ca ne scrii mesajele pe net din patut.
Cristina_Ana, la tine e mai putin periculos ca e deschis doar pe exterior. E posibil pe interior sa fie perfect inchis..dar asta se vede doar la o eco transvaginala.
Oricum sunteti saptamani mariiiii..bebe e bine...imaginati-va cam cu ce stres am stat eu in pat de la 27 de sapt...bebe era prea mic si riscurile enorme...

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucians, si eu aveam placenta gradul 3 la 32 saptamani. Acum sunt in saptamana 36. Deci sa ma astept asa, pe saptamana viitoare, sa nasc. Asta daca ma mai tine colul pana atunci.

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Lucians si cristina_ana, nu e o regula...stiu fete care au nascut de curand la 40 de sapt avand placenta grad 3 tot asa din sapt 31 32.

Poze cu mine

Larisa si Alexia 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, si eu stiam ca daca stai in pat colul se poate inchide si/sau lungi. Dar asta in conditiile in care nu ai contractii. Insa eu si Cristina_Ioana avem asa ceva din plin.
Eu cel putin, am contractii din saptamana 19. (multe de tot pe zi, si dureroase si nedureroase). Am stat o gramada in pat, daca nu aveam laptop si internet cred ca muream. Asa am reusit eu sa rezist pana acum, dar colul meu s-a scurtat pe zi ce trece tot mai mult. Oricum, sunt aproape de final si sunt sigura ca in curind o sa uit toate cele rele prin care am trecut. (pentru ca eu mai vreau un bebe!!!!!!, si trebuie sa-mi gasesc curajul de a o lua din nou de la capat)

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Lucians, eu nu am avut ce sa ii reprosez lui drT profesional vorbind, pot sa iti confirme si fetele de aici care mai merg la el ca este un dr foarte bun...eu nu m-am mai dus la el pt ca este fff aglomerat, la spital se sta cu orele la usa lui, la cabinetul parti se fac programarile cu mult timp inainte si este si foarte des plecat din tara..mai am 2 amice care dupa ce au fost toata sarcina la el, au nascut cu altcineva ca era plecat din tara cand nasteau ele...eu am avut 2 urgente (chiar sapt trecuta una, cand m-am si internat de urgenta la elias) si el era plecat din tara, nu raspundea nici la tel si atunci m-a dus cineva la Vladareanu, care este si el aglomerat, dar pana acum l-am gasit mereu si m-a vazut de cate ori am avur nevoie, a fost foarte pe faza
Nu ma intelege gresit, repet, dr T este un om foarte ok si un dr foarte bun, dar ma simteam asa oarecum a nimanui ca ajungeam greu la el daca aveam ceva urgent
L-am mai avut si pe Lemnete care m-a dezamagit profesional foarte tare si o lista intreaga de medici...nu sunt mandra de asta, dar cu parere de rau constat ca mai rar medici implicati in ziua de azi...la Vladareanu m-a impresionat ca e foarte bland si calm si imi inspira multa incredere si liniste si sincer imi doresc sa nasc cu el, nu mai vreau alti medici, m-am saturat

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Mai fetelor, azi imi pareti mai vesele, poate pentru ca e sarbatoare, eu le doresc tuturor copilasilor nascuti si inca nenascuti, dar care asteapta sa le vina randul in curand, LA MULTI ANI! si HRISTOS S-A INALTAT!
cristina_ioana, imi place de tine ca inca ai moralul sus, bravo!, ma simt o lasa ca eu cad asa de usor in depresie si macar nu am problemele voastre, asa cred eu, ca oricum astia de aici nu iti zic nimic, ma rog si eu sa fie bine; si mie imi plac tare mult decoratiunile interioare;
si mie mi-e frica de epidurala ca am o deformare la coloana, am sa vb si eu cu doctora mea sa vedem ce zice, dar dupa mine cred ca am sa nasc cu medicul de garda, insa nu imi fac griji ca sunt niste medici draguti tare aici si asistentele sunt super, am fost de doua ori internata si nu am de ce ma plange;
eu am cazut azi de pe scari, dar nu am auzit nimic trosnind, deci sunt ok;
multi pupici pentru toate clocitoarele, sunteti niste scumpe viitoare mamici si vad ca sunteti toate niste curajoase, o zi frumoasa in continuare!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hello mai burtoaselor

LA MULTZI ANI PT TOATE FETELE SI TOTZI BEBICII DIN BURTICI SI DE PE LANGA ELE

Sar-mana ca intrebasi de mine Cristina - Ioana. Asta asteptam sa ma bagatzi in seama , glumesc. Sunt foarte bine ca de obicei toata ziua cu ochii pe voi da mi-e lene rau sa scriu. Doar va citesc, ma amuz sau va compatimesc ca unele tare va mai chinuitzi.
Acu va iau pe rand ca sa nu cumva sa uit de vreuna.
Apropos pe A. Cicel nu prea am mai zarito. Baby daca ne auzi da un semn.
Buli ca de obicei meritzi bataie da daca oi fi d-aia ca mine incapatzanata care vrea sa nasca la munca n-am ce sa comentez. Anyway ai grija de voi ca acu mai avetzi un pic si scapatzi de ce a fost greu.
Mishi tin pumni la fata sa reziste inca un pic bebele si fundul tau cel ciuruit. Esti tare curajoasa si imi place ca te tii tare nu te dai lovita. Te chinui tu acum dar dupa o sa va rasfetze toata lumea.
Kheyler parca am vazut ca ti-a mai trecut un pic din teama. Pana nu-ti vezi tu puiu la nastere nu o sa te linistesti de tot dar eu zic ca tootul e ok mai ales ca alte semne ca ar fi afectat bebe nu ai avut. Tu oricum stii ca stresul nu face bine si esti o gagicoasa super taare asa ca nu imi fac griji pt tine. Pup burtika la fata.
Cristina - Ana si Ioana ce as rade de voi sa depasitzi termenul si sa va rugatzi sa vina bebe. Oricum suntetzi cam pe ultima suta si cred ca nu prea mai avetzi rabdare.
Sabana si cu Amabella voi doua nu ma dezamagitzi niciodata - campioane la stress si paranoia. Nu care cumva sa o ia una inainte ca vine repede cealalta cu o problema si mai tare. Ce va facetzi voi ma fetelor dupa ce nastetzi ca atunci bebele o sa va dea si mai multe batai de cap. Nu va suparatzi pe mine nu? Uie aici pupici ca sa va treaca
Crissa, Larissa, Lucians bie atzi venit sau revenit.
Cornelia - Laura fata ia mai da raportu la kg ca sa vad daca mai e cineva ca mine - ca noi eram deschizatoare de pluton intr-un timp. Ma bucur ca Eduard e bine. Am revazut zilele trecute La vita e Bella si baietzelul ala de acolo mi-a amintit de Eduard al tau - un scump. Uite un pup pt voi
Japonicile ce facetzi mai. Foarte fromoase poze de la baby shower mai pika-pika si sotzul avea un machiaj de zile mari. Ce lucrusoare frumoase atzi primit. Mamaluidavid

Muuh fata ce m-am amuzat pe seama ta ca nu ai ajuns la Mothercare. Mi-a povestit Pumpkin cat de aiurita ai fost. Poate potzi sa vii azi la Filantropia.

MadaCristina pe unde umbli ? Vii azi la cursuroi sa invatzam sa ii facem baitza lu bebe?

Mai fetelor Bubutzica mai stie cineva de ea? Ca de la prima intalnire nu am mai auzit nimic.

Mapsorry fata ca e vreme urata la voi. Bine macar ca nu te mai duci la munca.

Madaoblojestel pe Flo ca ai nevoie de el acu sanatos. Zicea bine Buli de caldura si ceva antiinflamatoare.
Madyn cred ca tu esti la fel de lenesa ca mine si desi ne citesti nu prea ne scrii. Esti bine nu? cand mai mergi la Tutunaru?
Mamanati tu ce mai zici ?

Fetelor daca am uitat pe vreuna ma iertatzi da io zic ca trebuie apreciat efortul meu. ma dor degetzelele de cat am putut scrie. Va pupic pe toate pe burtik.

Iulenca 29 + maria Theodora

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Cristina_Ana, si eu am contractii nedureroase cred ca de prin sapt 20. Atunci nu stiam ce sunt alea..mergeam la serviciu si statea burta tare dar nu stiam de ce credeam ca e normal Cred ca de asta s-a si deschis...
Apoi cat am stat la pat...contractii nedureroase la inceput aveam din ora in ora cred...imi venea sa mor cand vedeam ca iar se intareste burta...am bagat in mine no-spa si scopantil la greu si am facut si injectii gravibinon 2 pe sapt. Cred ca injectiile m-au ajutat cel mai mult...am simtit o relaxare a uterului trepatat. Si acum mai am contractii nedureroase..mai ales seara. Contractii dureroase nu am avut.
Ce am acum si vroiam sa va intreb daca ati simtit sau auzit despre..sunt niste presiuni f mare pe oasele pelviene..mai ales cand stau pe o parte parca...apasa bebe pe ceva. Nu ma doare..insa e o apasare asa ca o fortare a ceva.
Si eu cred ca fara laptop si internet eram acum la balamuc.
Si eu mai vreau un bebe...un baby boy pentru mine...Alexia e cadoul meu pentru tati..ca tare a mai vurt el fetita...

Poze cu mine

Larisa si Alexia 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

CRISTINA,daca vrei sa citesti m multe despre placenta-mbatranita,intra la "clubul scutecelor",parca asa se numeste,ca acolo am deschis eu subiectul.Ce am auzit,m-a cam speriat si d-atunci tot sunt.

Dar,iata cine-mi ridica moralul azi:LARISA.SA-TI DEA D-ZEU SANATATE!M-ai mai imbarbatat si pe mine,ca de 2 zile sunt la pamant din cauza asta.La mine,colul e-nchis,numai placenta imi este "varza".
Ar fi si iardac-o fi sa ajung macar pana-n 38 sapt.Nu m-as supara,daca ar mai sta pana atunci in burticuta.
Multi
Gabitza 33+ cu Daria siAndrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cristina-Ioana scuze de raspuns cu intarziere dar eu aici tre sa lucru repede ca sa pot pleca acasica mai repede ca ma tot doare burtica de atata stat pe ea asa...deci: anestezia generala se calculeaza in functie de kg...eu eram in clasa 1 la prima opertie si vaca aia in loc sa-mi puna 30 kg mi-a pus 40 sau ceva in genul asta si asta mi-a cauzat rau de tot...si m-a capiat definitiv asa ca la celelalte anestezii generale am facut la fel adica nu ma trezeam, vomam in continuu, etc de-i bagam in boala pe dr...
in alta ordine de idei: zici ca fi-tu a inceput sa sughita ai? fi atenta ca astia comunica telepatic si o pun de o bauta ceva ...pup fata si pe bb sa mai stea acolo
cristina-ana multam frumos de sfat...o sa discut cu el sa vad daca poate sa-mi faca rahie pe coloana mea operata
map pup fata sa ma ierte...mai am o saptamana si gata...am promis!!!

bulinuta 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput