Mamici de mai-iunie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cocutica hai ca poate nastem toate in aceasi zi, eu, tu si Roxana. Ar fi ceva. Oricum cert este ca nu mai e mult. Doamne ajuta. Sa ne tzii la curent daca sunt schimbari la tine ok?

Diana 39+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Raalucutza sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa ma apuce azi sau maine si sa nasc. Sunt asa de nerabdatoare sa o vad de nu mai pot. Iti multumesc mult pt raspunsurile tale. Apropo ce face bebe Raul? Avetzi si voi fotografii sa-l vedem??

Diana 39+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

am si eu nevoie de un sfat! sunt pe ultima suta de metri cu cumparaturile si vreau sa iau si sampon, sapun, crema etc pt bebe...aveti idee care e cea mai buna firma? o colega mi-a zis sanosan...e adevarat? am inteles clar ca johnson nu e buna...

multumesc

mult succes celor care urmeaza sa nasca...eu mai am ceva de asteptat...21 iunie pare fooaaaarte departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cristina1702 cea mai buna firma??? e totul relativ si in functie de gusturi...eu am optat pt Nivea Baby pt ca si eu folosesc tot nivea si imi place f mult....sunt o fire mai alergica si am observat ca si bebe ALEX are pielicica mai sensibila dar se pare ca suporta ca si mami lui f bine produsele de la nivea...

deALEX(3w6d - 8mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Cristina, intr-adevar parerile sunt impartite in privinta cosmeticelor pentru bebei. Am auzit vorbindu-se de bine despre Sanosan, Nivea Baby, Bubchen. Eu am cumparat din gama Bubchen. Dar mi-a placut si Nivea. Incearca sa te orientezi si unde le gasesti mai usor. Eu am remarcat ca Bubchen gasesc doar la Selgros si Cora. Prea putine produse pe la farmaciile de langa mine.

Mihaela, bine ai venit acasa impreuna cu Rado!! Daca tot e bebe asa cumintel poate vei avea ceva timp sa ne scrii povestea nasterii lui!

Ina, daca nu ma insel tu esti prima care ne-ai scris despre greutatea bebelusului. Asa ca am adaugat in dreptul lui Serghei ultimele date.

Altfel am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77405" target="_blank">capitolul 92.

Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Cristina si eu tot produse Nivea Baby folosesc la fetitza mea si pentru bebe mic tot Nivea voi folosi.

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana - fi cu ochii-n 4. De acum incolo te poti astepta si la alte travalii false. Dar daca nu ajung contractiile macar la 7-10 minute..nu te entuziasma...nu scapam noi asa usor. Dr mi-a spus clar: "dupa ce te odihnesti..plimbari si sex" . Acu' nu mai pot face nimic, pt ca in prima seara cand am venit acasa...am facut o plimbare foaaaarte lunga prin parc; a doua zi..aveam burtica mai lasata. Iar acum stiu sigur ca beb Catalin a mai coborat pentru ca orice plimbare mai lunga de 30 metri se soldeaza cu dureri crunte de col...

Cocutica - ce sa facem, daca la dragii nostri le place in continuare in burtica?? Ne inarmam cu rabdare...si asteptam! Prima experienta nu a fost cea mai placuta..insa am plecat de acolo cu ceva experienta. Am vazut acolo, langa mine, 8 nasteri, atat naturale cat si cu epidurala. Si stiu ce inseamna travaliu. Poate de asta nu ma mai sperii acum..

Mihaela si Rado - bine ati venit acasica si printre noi!

Ioana - grasunel bebe Serghei...creste intr-o luna ca altii in trei..nu asa se zice? Cred ca esti o mamica tare mandra.

Roxana 40sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput