Ce fel de aparat?
Raspunsuri - Pagina 2
prettysunshine spune:
Daca vrei sa slabesti cea mai buna e banda mecanica
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Babisa spune:
Cine imi spune si mie cat este un stepper si daca trebuie sa tin cont de ceva atunci cand il cumpar?existe steppere bune sau calitate proasta?De unde imi recomandati sa cumpar unul bun?
Merci mult
daniella4 spune:
Subscriu la banda mecanica, e si mai ieftina ca cele electrice sau cu motoare, mai fiabila, iti stabilesti mai usor ritmul si iti intri mai repede in forma.
Daniella, mama lu' Alexis
corap spune:
babisa, io mi-am luat unul (stepper) de duzina, din metro. cred c-am dat in jur de 100 ron pe el. in privinta efortului, mi se pare mai "greu" decat meseriashele alea de la sala. in privinta confortului - nu.
avantaj: daca e ceva captivant la tv (eh, se mai intampla si minuni!) crantzan din picioare o gramada fara sa-mi dau seama 
am inteles ca astea ieftine au viata mai scurta.
al meu vad ca a rezistat 1 an jumate pana acum. si inca functioneaza...
c
asi spune:
Eu am avut bicicleta si ma cam durea
de la ea daca faceam serios.Am renunta la ea si imi iau steper.Cu steperul folosesti mai multe grupe de muschi decat bicicleta si ocupa si mai putin spatiu.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
diadaniela spune:
eu mi-am luat luni stepper de 1.300.000.
adineauri in timp ce ma chinuia talentul pe el ...poc si s-a rupt un surub.
acum sunt pe bici si-mi astept barbatu' sa-mi repare stepperul.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:

gata,l-a reparat sotul.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:

E bine ca ti-a sarit colegu in ajutor![]()
Deci se pare ca pe primul loc se situeaza steperul, dupa care 
Hmmm nu stiu sa ma pronunt acuma ce voi procura.Oricum nu mai sunt chiar in ceata.![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.