Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Bravo Oana!!!!!!!!!!!!
trebuie sa-ti faci insa albumul public mai intii.Altfel nu este vizibil.(sau sa modifici putin adresa linkului, nu stiu care este cazul).
Succes la doctor!Sa vii cu vesti bune!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

fetele mercik pt raspunsuri , deci ar trebui sa nu-mi fac griji pt marirea burticutei??!!
hai sa va zic ce face sotul meu.. cand ma apuc sa mananc ceva acru , vine si el cu o portie binenteles ( parca ar fi el gravid nu eu)
Cred ca se transmite unu de la altul ....mai sti!!!
BITS la prima sarcina am pus pe mine 14-16 kg nu mai tin minte exact dar in aproape 2 luni am revenit la normal, de data asta imi fac griji
iar cu umeboshi-le imi plac f mult , aproape in fiiecare zi pap , mai bag si la onigirii.
chu chu

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI COPIILOR DE PE INTREAGA PLANETA!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

...dar este public...si inteleg ca a putut fi accesat...sau nu!?

Eu si Noi

Mergi la inceput

Dolphin
Tare faza cu sotul tau!

aici se spune ca daca vei avea baiat si viitorul tatic se ingrasa putin!(din popor adunate adica doar pareri nu adevaruri verificate)

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Oana
Nu se poate vedea pt.ca adresa linkului este cu 20%%
Incerca sa modifici adresa,du-te la album iarasi si corecteaza adresa in URL.Daca nu,apasa din nou pe "public", chiar daca ai mai facut-o o data.Astept sa-ti vad pozele!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Dolphin...umeboshi? onigirii?
Nu stiu ce sunt dar imi facetzi pofta...
Sunt cateva mancaruri chinezesti incercate care-mi plac tare...doar ca sunt cam picante...nu stiu acum in ce masura ar semana mancarea japoneza cu cea chinezeasca...
Dar suna bine.

Eu si Noi

Mergi la inceput

Vreti sa va distrati si sa aflati daca aveti fetita sau baietel?

Ia dati clik www.thelaboroflove.com/chart/cal.html" target="_blank">aici.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Ia sa vedem...
Sa-mi spui Aiska daca merge...

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

OANA umeboshi sant caise vezi ( necoapte) care sant puse la acrit....nu stiu cum se acresc dar nu ca la noi, nu am incercat niciodata si in timp de 6 luni devin un rosu inchis si moi.
iar onigiri este din orez, cam o mana de orez amestecata cu sare iar la mijloc se baga umeboshi, se da forma rotunda sau triunghi si peste se inveleste cu alge de mare uscate ( nori) onigiri se poate face si cu sake si altele.Sper sa fi fost destul de inteleasa , daca am gresit sa ma corectezi BITS sa invatam fetele corect.pupici

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput