Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 9
LiliaToma spune:
Hihi, ce discutii pe traditii. Stiti cum e, cate bordeie, atatea obicee. Eu stiam doar ca in RO poti sa ii zici botez, dar sa fie cu tot cu petrecere ca la cumatrie la MD. Si invers, stiu cazuri in Md, cand se face numai botezul, iar petrecerea dupa o perioada( chiar nu demult s-a intamplat asa la o finuta de a noastra, petrecerea la care la noi in sat i se spune cumatrie, a fost peste un an de la botez)
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
Mersi fetelor de raspuns.Noi am botezat-o anul trecut in Bucuresti,Deanna avea 9 luni.Anul asta mai facem si obiceiul cu turta si basta(sotul nu intelege de ce trebuie sa-i tai motul hihi )
Lilia cit a costa oala sub presiune ?ca poate cumparam si noi una cadou ...petrecere nu cred c-o sa facem dar o sa-i invitam pe toti la restaurant ca alta solutie nu vad .
Alina am vazut la tine in album poze cu rochii de nunta de unde la poti cumpara ?mie-mi place aia oranje ..
Balbina spune:
Alina, solutia cu restaurantul e perfecta. Noi tot la local am fost cu toti musafirii dupa botez, mi s-a parut mai simplu asa.
------------------
Numai bine,
Natalia
alincic spune:
Ce subiecte fierbinti,nunti si cumatrii.Se vede ca e vara afara. Bravo nanaselelor!!!!
Eu nu ma prea pricep la chestii de astea,caci nici nu prea m-am implicat.
Dar miau placut FURSECURILE,CRED CA LE INCERC SI EU.
Imi plac recetele mai simple,....
Mersi de raspunsuri in privinta cremei depil.Ramin pina ce tot la metoda veche,dar sper ca pentru putin timp.
RODICA,noi cu fratele meu mai mic tot am avut-o cu analizele.
A spus medica ca are singe in urina si e foarte grav,trebuie neaparat internat in spital.
Clar ,ca mamica a intrat in panica,dar am fost si la alti medici care au dat un tratament si au spus ca a fost racit(a inghetat la scoala cind au avut ziua bobocilor,iau tinut "imbracati frumos"-dezbracati afra).Dar cite anlize si UZIuri am mai facut ca sa se convinga Urologul (cu pricina),ca nu e nevoie de internare.
Cred ca aveau paturi libere la spital si trebuiau umplute--asa ne-au spus-o alti medici.
Dar sa nui judec prea aspru,caci tot la ei ajung si sa nu se supere cumva.
Ce bine ca au aparut capsunele,desi le maninc cu sminina si zahar.
AAAA!cartofii noi s-au ieftinit.6-7 lei kg.,sariti oameni buni,si varza deja e 2-3 lei.
Salutari la toata Moldova si la Moldovence.
P.S. Am mincat niste rasarita (m-a servit cineva) ,si ma-m ales cu un Herpes pe buza.Mi-a trebuit?
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alinkav spune:
quote:
Originally posted by Davina
Alina am vazut la tine in album poze cu rochii de nunta de unde la poti cumpara ?mie-mi place aia oranje ..
Alina, modelele astea de rochii le-am cules de pe diferite site-uri, vreau sa-mi fac una la comanda, si pana in august, cand ma voi apuca de una, tot caut modele. Cand vin diseara, am sa ti le trimit(adrese de site-uri).
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Alina, da ce bunatati ai pus in albumul tau si taci kitik! Biscuitii sint f. originali, i-am vazut si la Lucia, parca m-as apuca si eu de ei, dar mi-e teama sa nu gresesc cu aluatul, parca vad ca imi ies niste zebre in loc de table de sah.
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
'neata
Nata, multumesc ca mi-ai transmis. Pozele de la cresa sint tare haioase cu comentariile pe care le-ai insotit. Vladut vad ca s-a acomodat f bine la cresa!
Lucia, Alina, multumesc p/u sfat. Poate reusesc kiar azi sa dau o raita prin farmacii si magazine sa gasesc ceva. De fapt poate a fost cauzat de faptul ca pina cu vreo 4-5 zile in urma (de prin martie) m-am spalat pe dinti cu Colgate Sensitive(asta citusi de cit o puteam suporta fata de celelate), dar acum s-a terminat si trecusem la alta "obisnuita" - acum ma gindesc ca poate si din cauza asta dintii mei au devenit asa... Si dentistul meu e plecat din tara pe vreo 2 sapt...
Alincic, multumim de noutati ca demult n-am mai fost pe la piata!
Alina, eu credeam ca "turta" (in unele zone) se zice si la colacii de la cumatrie sau de la nunta... Am uitat de turta de la "mot".
Alinka, frumoase rochii iti doresc sa ai si cine sa ti le coasa bine! Mie nu-mi prea merge cu croitoresele
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Trin spune:
Neata tuturor!
Se pare ca vremea se face mai frumoasa. Cine stie pe la ce data se incalzeste apa de mare? Dupa 15 iunie? Noi am vrea in week-end-uri sa mergem pe litoral, dar asi vrea sa fie si apa mai calda.
Intrebari pentru cunoscatoare:
1. unde v-ati facut coafura/machiajul.sau daca recomandati pe cineva
2. unde v-ati facut buchetul de mireasa si cat a costat?
3. daca ati avut limuzina, ati luat de la OSC sau din alta parte?
4. ati facut poze la un atelier inainte de petrecerea in sine? adica in afara de alea facute de fotograful de la nunta?
5. ce fel de lumanari ati avut? le-ati luat de la piata sau le-ati decorat la florarie?
Multumesc anticipat!
Alinkav - am intrat la capitolul Super Miresele DC - si acolo este un subiect cu nasicile anului 2006. Am vazut ca au destule poze cu rochii de seara - poate te inspira ceva.
Balbina - l-am vazut pe Vladut la cresa - era cel mai cumintel si mai dulce dintre toti!
Lucia_B - ce mai face gogosica? Cred ca ai mari emotii cu intoarcerea in MD. La fel si buneii cred... important e sa nu uiti de emotie sa capturezi cateva poze cu intalnirea dintre bunei si nepotica! Doar fac cunostinta de fapt, nu?
Lia_C - cum mai merg lectiile de soferita? Profita acum cat mai ai loc pana la volan. Ai incercat sa iesi in oras?
Lilia - tu cand iti iai permisul de conducere? Stiu ca e foarte greu sa conduci in Buc. Toti merg dupa regulile lor. Noi suntem motoristi . Asa ca daca vedeti in Drumul Taberei 2 pe un motor (unu in rosu si altul in albastru) - exista posibilitatea sa fim chiar noi.
Gata. Va las si voua spatiu in paginuta!
lia_c spune:
Elena, mercik, lectiile merg bine, prin oras merg inca doar pe strazile de linga marginea orasului, gen Miorita, care sint si late si mai libere... Dar cu sotul alaturi . Eu cred ca e mai usor sa mergi in Buc cu motorul decit cu masina + mai repede ajungi la destinatie, asa ca bravo p/u alegerea facuta!
Si acum raspunsurile:
1. unde v-ati facut coafura/machiajul.sau daca recomandati pe cineva Eu mi-am facut coafura si machiajul la Cristis (pretul a fost acceptabil si calitatea buna). Insa trebuie sa faci programare cu vreo luna inainte ca au foarte multi clienti... Salonul principal e linga ASEM, Fidesco. M-ai au inca un salon pe Armeana...
2. unde v-ati facut buchetul de mireasa si cat a costat? L-am facut la Floraria Galina(pe Bulgara in sus pina la Mateevici) - a tinut f bine pina a doua zi, i-a injectat ceva substanta in flori... La fel si trandafirul sotului statea f bine - nu s-a ofilit deloc!
3. daca ati avut limuzina, ati luat de la OSC sau din alta parte? La noi n-a fost limuzina, a fost masina obisnuita insa mai frumoasa... Cred ca trebuie sa vezi dupa pret care va convine mai mult(cea de la OSC sau dupa anunturi)
4. ati facut poze la un atelier inainte de petrecerea in sine? adica in afara de alea facute de fotograful de la nunta? n-am facut, ca nu ne-a dat in cap asa ceva...
5. ce fel de lumanari ati avut? le-ati luat de la piata sau le-ati decorat la florarie? nu stiu daca aici cei de la florarii impodobesc luminarile, deoarece aici luminarile sint mai scurte decit cele din Ro. Noi le-am luat de la Calea Basarabiei, insa le-am ales sa fie finute, cu niste trandafirasi...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Elena, hehe, si eu ma intrebam cine-s galagiosii care fac ture prin cartier, cind cole, is Trinity si Neo
Bravo ca ai curaj, eu nici platita nu m-as urca pe asa ceva, mor de frica, mai ales stiind ce trafic e in Bucuresti.
------------------
Numai bine,
Natalia