Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

BUBULINA, FELICITARI!. Sa-ti dea DD o sarcina usoara, un bb cuminte si numai bine.
Este o adevarata placere sa feliciti atatea . Vedeti mai fetelor ca este adevarat ce v-am spus eu ca luna mai este cea mai productiva luna in "materie"? Si nu m-ati prea crezut!!!!

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bubu eu am programare la 3.30. Asa e seara e mai aglomerat, dar pt un bebe mic trebuie sa-si faca timp si sa-i acorde toata atentia. probabil o sa-ti dea sa faci analize.

pup burticoasa mica

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Madaluta multumesc frumos pentru sustinere - voi incerca sa nu ma gandesc si sa nu ma stresez, ma rog la Bunul Dumnezeu sa le binecuvanteze pe toate fetele, si bineinteles si pe mine cu un samburel de viata. Ma gandesc ca as putea "pati" ca mamidevladut si sa raman din prima luna de monitorizare. Sarcina usoara in continuare si sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos, luminos si jucaus !

Clau - am postat un pic mai sus, am inceput monitorizarile de ieri, cred ca vom continua pana in Z17-Z18, adica 19 ~ 20.06. Chiar daca, tu vei veni peste o saptamana, cu siguranta ne vom intalni si ne vom tine de manuta (poate ne intalnim si cu o Tutunareasa si ne prindem bine de manutele ei, sa se ia si la noi).

Inca o data, pentru toate fetele Tutunarese - aspirante optimiste si gravidutze fericite - ici.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubulina1, FELICITARI! !
Se pare ca de fiecare data cand intru pe forum, mai gasesc o gravidutza! SUPER!
Miruna79, Kitty_nic, Claucia, Laura69, Marinar ,, va multumesc pt primirea calduroasa! Si eu sunt cam cretzofila!
Ce sa va spun despre mine? Unele ma stiu de la endometru sau Aspirante, cu Marinar m-am si intalnit! Am la activ o operatie laparo pt ambele trompe infundate ( rezultat oarecum indoielnic: imediat dupa mi s-a spus ca nu au reusit nimic, apoi ,in urma uneiHSG - trompa dr permeabila). Mai am si 2 IA (nereusite, bineinteles!) , facute la Cantacuzino, un sot cu diagnostic initial astenoteratozoospermie, dupa tratament, - valori in limitele normale. Cam atat!
Aaa... era sa uit! Am depasit pragul psihologic de 30 de ani...ma indrept cu viteza spre 31!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Bubulina felicitari!!!!!!! Bravo, ma bucur atat de tare!!!!

Marinush, poate ne vedem, eu trebuie sa merg in z10 care va fi 22iunie dar daa trebuie vin pe 23
Ca sa ne vedem, si ne vedem si cu mai multe fetite, cu Bubulina, voi ca intre fetite cu burtici. Adica voi nu eu. :-(
Hai poate ne vedem ce bine ar fi... si eu cu foliculi babani, sper eu si cu posibilitatea clara de a avea un bebeut.
Va pup pe toate, noapte buna, astazi imi instalez internet prin cablu in sfarsit acasa pt ca am cumparat un calculator performant asa ca sigur mai scriu si diseara.
Va pup mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

CLAUDIA , eu incep monitorizarea cam in doua saptamani , nu stiu exact , am vorbit azi cu dr. si am inceput sa iau duphaston timp de 5 zile ca sa imi vina cilul (nu stiu daca iti aduci aminte dar eu nu am cilcu deloc ) dupa aceea probabil o sa incep injectiile cu menogon si dupa monitorizare. Poate o sa fim cam in aceiasi perioada si tare mult as vrea sa ne vedem.
MADALUTA , iti multumesc tare mult pentru gandurile bune , o sa tin cont de sfaturile tale , nu o sa ma mai gandesc la nimic , ce o fi o fi , oricum sanse am multe , dar numai Dumnezeu hotaraste cand. Se pare ca DD tine cu tutunaresele luna asta.
Fetelor haideti sa ploua cu luna asta. Sa traga gravidutele noastre dragi piciorul mai tare si sa ne ia dupa ele.
Va ziceam eu acum cateva zile ca am eu o presimtire ca se lasa cu gravidute ....... ati vazut ca nu m-am inselat.
MAMI DE VLADUT , cand ne dai vestea cea mare.........??

Pup toate tutunaresele fara nici o exceptie!

Mergi la inceput

Inca ceva vroiam sa va intreb la cate zile dupa ce iau duphaston vine ciclul? Stie cineva ? Iau 5 zile cate 2 pastile pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lauravoinicu:lasa, k luna asta nu mai vine nici un ciclu. iei duphastnul pt sustinerea sarcinii ....Asa tb sa gandesti.

Madalina 14+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUBULINA_1 FELICITARI !!!! SAI AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS, IAR TIE O SARCINA CAT MAI USOARA !!!
MARINAR se pare ca ai tras piciorul tare si acum incepe sa curga cu vesti de gravidute!!! Felicitari mamicilor!!!
MAMIDEVLADUT tu ce vesti ne aduci?? Te asteptam nerabdatoare sa ne aduci inca o veste buna pe ziua de azi!!
CLAUCIA mult noroc iubita, sa creasca foliculii cat mai mari si sa auzim de inca o graviduta, peste o luna!! Tii minte ce-ti spuneam legat de varsta? Ca la varsta voastra am avut si eu prima sarcina? Lui Marinar deja i s-a intamplat minunea, acum e randul tau sa urmezi traditia! Eu i-ti tin pumnii stransi, mult succes !

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Madaluta , ce inseamna telepatia asta ....., eu chiar acum ma uitam la pozele cu tine din albumul de la odisee. Stiam ca esti f frumoasa ,dar acum esti si mai frumoasa graviduta .
Asa sa fie cum zici tu cu duphastonul.... , dar nu prea cred , ca mi-am facut un test aseara , de control inainte de a incepe din nou injectiile , dar mai bine nu ma mai gandesc la nimc si o sa las lucrurile la voia intamplarii......

Mergi la inceput