Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 13
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Au sosit aseara excursionistii obositi, bronzati si cu povesti una si una. Fiu-miu era tare bucuros si de cateva ori mi-a spus cum a dormit el un patul de sus (erau paturi supraetajate) si cum i-a venit noaptea sa faca pisu dar era intuneric si ii era frica sa mearga la baie si a facut pisu pe el
Cum el cu Vladut de la Rebeca (fratele iubitei lui care e in aceeasi grupa cu ei) s-au dus la cainele care era legat si i-au facut "ok" si cainele le-a facut cu ochiu
Va pup pe toate
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Silvana, tzuca-l mama pe el de dulce...
Cred ca te-a terminat cu povestile lui...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Acum savurez si eu ceaiul à la Dolores..
Silvana incepe baiatul se dea singur cu capul de "problemele" vietii. oricum bucura-te ca ai baiat mare chiar daca se mai intampla si "accidente". Ce noi am fost mai buni?
Doris io fomeie serioasa sa ma trezesc cu perina buclucasa sub fund...cre' ca intru sub masa, mey! A-nebunit lupu' si la tine vad ca..
Danitin vezi, io-s fanul tau. Ce primesc..o atentie , o maslina? Hehe..
Gabi te pup, ieri crede-ma parca eram picata din luna pe acolo si n-am reusit sa vorbesc nica cu tine... Oricum inca nu-s cu moralul ridicat cu baletul...bey sa-ti zic langa ce mamici am stat...de fetite mai mari , aveau notat pe carnetel cand se invarte la stanga, cand la dreapta, le stresau pe saracutzele..oare chiar asa tre' sa fie? Sau sunt eu prea pasiva??
Spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
pako spune:
Ana, iarta-ma...am uitat sa-ti raspund.Analizele le-am facut ca trebuia sa stiu si eu cum sta fata mea cu sanatatea.In 2 ani de zile nu i-am facut deloc.Cu gradinita noi mai asteptam din mai multe motive.
a costat asa mult ca i-am facut aproape tot ce trebuia facut:hemoleucograma,vsh,uree serica,creatinina,aciduric,calciu ionic,electroforeza,stgo si stgp(astea nu stiu ce sunt), exudat faringian(asta a costat cel mai mult),ex de pipi si ex coproparazitar.Dupa cum am citit eu pe analize totul intra in normal dar sa vedem ce zice si medicul sambata.
Silvana, ce smecher piticul tau cu sangele...
Sanatate la toata lumea!
Mihi spune:
Salut dragelor,
sunt un pic mai libera...ca gatai cu hartzoagele pe mai....si sefu nu-i prin zona pana luni asa ca savurez ceaiul de menta (ce sunt)...cu voi!
Azi Lori are serbare...e iepuras...si m-am zgarcit sa dau 15 ron pe inchiriat costum...si nici timp n-am avut sa caut...asa ca i-am pus ciorapii lui Arpi in cap...si am bagat cotorul de la hartie igenica sa stea tzepene urechile...
Coditza e buretele sarmos de la Dove cu care ma spalam io...l-am ciopartzit si arta bine...
Am vrut sa-i pun si 2 Orbituri la dintzii din fatza da dupa aia nu mai poate vorbi...
Danitin...cu intarziere condoleantze pt matusa ta...si succes azi...si sanatate Spiridusului...ca sa mergetzi la cabanutza...si talmaceste ce zice Gabi ca bine zice...
Fetelor nu va iau pe rand ca tre sa ma apuc de treaba...da va pup Ana, Irina, Gabi, Katik, Alexa, Doris, Vali, Anda, Pako, Caterinutza, Cioco, Silvana, Amutza, Dorsila si abia astept sa ne vedem si revedem sambata...
Pusi de la Mihi...si multzumesc ca nu m-ati uitat!
POZE
gabirus spune:
Mihi, ma imprastiu de ras la faza cu Orbitul
Succes la serbare!
Dolores, nu esti normala, dar asta nu e o noutate Noi nu suntem normali, noi nu suntem normali, hei-hai lelitza mea, noi nu suntem normali!
Fredonati in cor! Danitin, sper ca te molipsim si pe tine cu o portie de ras! E medicamentul perfect pentru zilele crunte!
Silva, cum adica iubita, ha? Nici nu s-au cunoscut bine, deja o inseala pe fie-mea? Barbatii astia .... merita
Irina, eu nu cred ca tu esti prea pasiva, cred ca alea nu-s intregi la cap ... una e sa sustii copilul in ce face, alta sa stai dupa fundul lui de parca ai fi tu pe scena nu el. E un sindrom clasic pentru mamele care nu au apucat sa faca balet (sau orice altceva) si se identifica acum cu soarta copiilor. Nu e cazul sa ne agitam, fetele noastre merg acolo de placere.
Pupez pe toate lumea! Maine nu o sa fiu prezenta pe forum, plec in delegatie la Bucuresti la targul de carte!
POZE
amutza spune:
Aloha fetele! (ca baieti vad ca nu mai avem)
Mai apuc si eu din an in pasti sa mai citesc si sa si scriu. Asta este, nu am plecat niciunde, numa' afara cu fata cu e un pic frumos afara sau macar sa nu mai ploua si sa nu mai fie asa de frig ,ca doar suntem in luna iunie, nu in septembrie! Numa' asa apuc pe la calculici sa va citesc mai nou pe la ore din acestea "matinale", ce sa fac, altfel e ocupat cu sotu'. Plus ca noi suntem pe cale de a incepe sa mergem singurica si tot facem miscare prin casa si nu mai avem stare deloc. Ne-am propus ca pana implinim noi un anisor sa mergem deja in picioruse. Asa ca suntem foarte ocupate. Cat e ziua de lunga. Inainte mi se trezea fata de pe la ora 12-01 noaptea si trebuia sa o aduc langa mine in pat la tzitzi si asa dormeam impreuna desi mie una mi-ar fi placut sa doarma in patutul ei singurica. In schimb acum iesim seara pe la ora 21-21.30 sa obosim bine de tot si asa imi doarme fata pana pe la 03 dimineata sau chiar 4 si sunt si eu mai linistita un pic.
Mihi inca nu am facut analizele pentru ca am fost cam 2 zile cu febra, desi era vesela. Nu stiu de la ce ca apoi i-a trecut si i-a curs apoi nasucul. Asta o luase de la mine ca si eu eram cobza asa dintr-o data si uite asa nu am mai apucat sa facem momentan nici o analiza . O sa facem sapt viitoare sa vedem cum pica si sotul. Si pentru nelamuriri poate imi dai nr tau de tel. sa te sun in caz de ceva, ok? Si sa nu uit, mama mama ce iepuras ai facut, imi inchipui cum o sa arate si ma apuca rasul, cel putin cu orbitul ai fost teroare, auzi la ea sa-i puna dintisori la micul iepuras, hmmmm...
Danitin sincere condoleante pentru matusa ta. Imi pare rau pentru tine ca tre' sa treci prin atatea! Sa fi puternica si sunt sigura ca daca gandesti pozitiv si mai si crezi pe deasupra totul se va termina cu bine, ai sa vezi. E programat soare si pe strada ta. Iti doresc numai bine si sper sa te vad si eu la tv la noua ta emisiune. Adevarul e ca si eu ma mai uitam seara la stiri, dar o sa ma uit dupa tine pe la ora 18.00 desi pe la ora aceea mai sunt cu Alisa prin parculet, dar mai fac mici exceptii. Am auzit ca o sa fie frumos sambata sa apuci sa te relaxezi si tu ca tot omul, asa ca iti doresc de pe acum un we placut si relaxant.
Katik multam de intrebari, dupa cum spuneam Alisa mea invata sa mearga si sunt tot dupa ea si prin casa si pe afara, mai respir numa' cand doarme. Ce bine e acasa, nu? Si eu am 1 an si 3 luni de cand sunt acasa si inca nu m-am plictisit.
Ana, mey cum nu am mai scris eu de mult nu ti-am urat nimik pentru sotul tau, dar nu te superi daca ma alatur si eu in randul celor ce ii ureaza un sincer " LA MULTI ANI!" cu o asa intarziere, sa fiti fericiti si sa fiti iubiti. Si cu scrierile tale amuzante nu rezist sa nu ma inscriu si eu in fan-clubul tau. Va doresc sa aveti parte de casa mult visata. Si aoleu, cu faza de la mall cu Luana, sper sa nu facem si noi un astfel de scandal ca-i jale. Poate reusesti o modalitate sa o mai imbunezi cumva cand ajungeti pe acolo.
Mey, Doris pove faza cu Avesalone ca ne tii ca pe jar, sau cel putin pe mine. Faina faza cu perna, ai crija cu ea in public, dupa aia ce mai crede lumea? Si cu cafelutza de dimi si cu ceaiul pentru mine nu e valabil ca eu vreau sa beau cacao cu lapte (sa nu radeti ca rad eu)mie asta imi place, as bea nonstop, dar ma abtin.
Gabi sper sa treci cu bine peste problemele pe care le ai. Ce mai face printisorul mic? cum s-a acomodat in noua casa? mai greu cred ca i-a fost Evei, nu? e flacau mare Lucas, nu? drum bun la bucale si spor la munci in continuare.
Silvana si asa ai patit cu mama cand sa faceti si voi ceva ca ati ramas singuri ca pasarea cuc, hop si ea sa nu va lase sa faceti poate un bb2 (zic si eu)
Anda ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Pana sa citesc eu v-ati si insanatorit, super si sa fiti sanatosi de acum inainte. Un pupic dulce ca a fost baiat cuminte.
Fetelor stiti ceva ma duc sa ma culc ca e fooooarte tarziu si mi-e somn. Va pup si va imbratisez in grup ceea ce include toate fetili.
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by Mihi
...i-am pus ciorapii lui Arpi in cap...si am bagat cotorul de la hartie igenica sa stea tzepene urechile...
Coditza e buretele sarmos de la Dove cu care ma spalam io...l-am ciopartzit si arta bine...
Am vrut sa-i pun si 2 Orbituri la dintzii din fatza da dupa aia nu mai poate vorbi...
Mihi, da zau ca ai imaginatie....faza cu orbitul e bestiala!!!
Bravo...mama genioasa ce esti!
Cafeneaua Dolores va serveste azi:
Cafea cu lapte, cu tripla cofeina, ceai de tei cu miere si mai nou, cacao cu lapte...fursecurile sunt din partea casei!
Irina, lupul a fost nebun dintotdeauna, numai ca acum are deja schizofrenie, saracu!
Vii maine, da?
Gabi, sa te intorci cu bine din delegatie!
Pako, ce bine ca analizele sunt ok...
Cum te simti?? ai greturi???
Amutza, mai dai si tu pe aici???
Ma bucur...
Pai faza cu Avesaloane, e misto, da-i lunga de povestit, asa ca hai incearca si vino si tu maine la 18, in Unirii, macar o ora...ca nu ne-am vazut de mult!
Ana, ce se mai aude???
Silva, tu chiar vorbesti serios, te pui pe treaba pentru bb2?
Gagici, eu vin cu perna mea la intalnire, vorbesc serios....i-o pun si la Ana pe scaun, si sa te tii rasete...
Katik, incerci sa vii si tu, da?
Na va pup in gasca, si mai vb...sunt pe aici...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Gabi, Rebeca e iubita de la gradi, sti si tu cum e cu simpatiile si fiu-miu iubiret (seamana pe mama lui) din fire nu-i scapa nimic.
Mihi, bravo pentru inventie! Sunt convinsa ca a iesit super costumul.
Va pupa fata pe toate si ne vedem maine
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Ana68 spune:
Salutare,
Dragelor,io ieri am chiulit motivat,ca am avut festivitatea de premiere !Am flacau premiant,absolvent de clasa aIII-a cu media generala 10!Cu diplome si felicitari!Sunt asa de mandra si bucuroasa...ca deja dau pe de laturi,ma revars....
Chiar acum incarc poze in album si daca aveti placerea si curiozitatea sa vedeti...dati click!O sa vedeti o poza cu Alex si coleguta lui mai "speciala" Alexa,ma intelegeti voi...
No, va pup si sa nu va suparati ca nu va scriu la fiecare in parte,dar azi sunt fericita si nu imi sta mintea decat sa ma laud cu al meu copil!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana