Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Doris, nu le am cu Ottima Pan, io cu Codrina.
Iar sambata voi ajunge pe la 18 si stau doar f. putin ca trebuie sa mergem la o nunta la un coleg de-al sotului(eu cu neuronu' meu am cam uitat...). N-avem obligatii dar sotul vrea sa mergem..na...asta e..
Danitin zic si eu cu mare intarziere condoleante pt pierderea matusii, Dumnezeu sa o odihneasca ! In rest, ai grija de tine si sa ne dai vesti bune. Eu mai dau pe la Europa Nova seara tarziu si chiar daca stirile le prezinta alta tipa , vocea ta e omni -prezenta la reportaje...asa ca ma bucur ca te aud.
Alexa mare smecheras se facu Paul al nostru...inseamna ca Ioana va incepe sa tremure in fata lui in ritmul asta..Pupici si mai bate si la baba la usa cand ai vreme.
Ana asa-i ai dreptate, n-am de ales daca vreau sa-mi mearga bine...hehe In rest..spor la iubit draga mea si succes la cautat casutza visurilor tale.
Gabi ori am eu o problema, dar asa nu-mi pasa de spectacolul ala de balet...of, zi-mi ceva sa intru si eu in priza..
Felicia ai reusit cu analizele? Vii si tu un pic la intalnire sa te cunosc?
Ciocolata tu vii?
Silvana vad ca si tie ti se urcara hormonii...sa fie vina Anei? Hehe.. Mai hai ca trebuie si noi odata si odata sa-l facem pe bebe 2...
Spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
pako spune:
multumesc pentru lamuririle cu analizele...am facut mai multe drumuri(norocul nostru ca nu e atat de departe de noi)si am luat si recipiente sterile.Pungutza aia pentru pipi este o minune.Am avut noroc ca Andreea n-a facut pischu deloc noaptea iar dim. i-am pus repede pungutza in scutec.
Pentru cine este interesat...un pachet de analize m-a costat 1 milion 4 sute lei vechi.
I-a luat sange din vena...cand am vazut ca au venit 2 asistente s-o tina si cand mi-a zis s-o tin bine de piept ma ingalbenisem toata de mila mititicai...da' de unde...Andreea a fost o cumintica, ca se minunau asistentele...n-a plans, n-a miscat...ba chiar se uita la ac cum pica sange in eprubeta...hehehe.
Katik, merci de intrebare...burtica inca n-o bag in seama, nu se vad schimbari....doar putine dureri in capul pieptului.Inca nu am fost la ginecolog, sunt in cautare(femeie)...as vrea sa merg la un cabinet unde numai asta se practica...nu vreau amestecaturi gen policlinica.
Doris, merci de explicatii dar fi'mea nu face la olita....am avut noroc sa-i colectez prima urina de dimineata ea nefacand pipi peste noapte, lucru ce m-a cam mirat.
Irina, vreau sa vin la intalnire...poate il ademenesc pe tati cu ceva sa pot veni singurica:)
pupulici la toate fetele
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Doris, si io tot cu Codrina.
Irina, te rog frumos sa nu pomenesti nimic de bb2. Aseara a inceput si maica-mea sa-mi spuna ca daca mai vrem un bb ar fi cazul sa ne punem pe treaba. Am vrut sa-i spun ca asta intentionam dar ... am urmarit meciul Croatia-Brazilia!! Ce meci, dom'le
Va pupa fata pe toate
Silvana si excursionistu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Ana68 spune:
Hai salut fete,
Felicia ,mai intreb si io o data:pentru ce ai facut analize Andreei?Pentru gradinita?Cresa?sau asa ai vrut tu?Ce analize?Doar de luat sange 1400000lei?
Irina multam'!
Silvana....fain meci,vorba ta!
Doris vorbim!
Dana-danitin,bafta!
Dana-alexa,nazdravan cupilu'!Sanatos sa fie...
No,hai ca va pup!Mai vorbim noi,eventual ne vedem sambata!Ceau!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
salutare!!!
hop si eu!!!
io cind va tot spun de bb2 nu ma ascultati. pai vedeti ca tot la concluzia asta ati ajuns si voi.
doris, io tort de ottima am mincat de fructe si a fost f. bun, in rest n-am comandat niciodata, nu stiu ce si cum ii. las' ca te descurci tu, ca doar esti fetita mare . poate ceri sa degusti mai multe modele, vezi ce-ti place
danitin, multa bafta!!!! tinem pumnii! las' ca vine we si mergi sa umpli bateriile la casut voastra, cu spiridusul mic!!!
alexa, super paul al tau!!! si fiica-mea are treaba cu clamele de rufe, dar noroc ca n-avem animale adevarate, se rezuma la urechile iepurasilor de plus
felicia, ce analize ai facut de a fost asa mult? si rezultate cind ai?
printesica cumintica ai, vezi!!!
anaaa, da' telegrafica esti, ai???
irina, pai si io , daca reusesc sa vin, stau numai un pic asa ca poate ne intilnim!
in gashca la tot poporul, mai stau pe aici, ma duc sa pap ceva
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
silvana75 spune:
Kati, tu vrei sa iei bataie?
Da mai Ana da ce meci fain iesea daca eram si noi singuri. Observati ca am o problema, asa ca sambata daca nu ajung la intalnire sa stiti ca sunt in varful ... patului (sa va fie rusine daca v-ati gandit la prostii)
Felicia, ce fata cuminte ai!! Paul incepe sa urle de cand ii spun ca mergem la doctor si pana iesim de acolo, dupa care spune ca el nu a plans cand ia luat sange
Diseara la 8 vine fiu-miu. Mi-e asa dor de el. Aseara nu-mi gasem locul prin casa.
Mi-e dor de Mihi si Gabi!
Silvana si excursionistu' Paul
danitin spune:
Ciao, fetele! Si multumesc ca v/ati gandit la mine. Din pacate seria neagra continua. Ma plangeam ieri ca sunt obosita, ei bine, peste noapte a facut spiridusul febra si de la 4 dimineata pana la 7 am spus povesti cu Peter Pan, era singura solutie sa stea linistita. Nu stiu ce are, i/am dat Nurofen si nu a mai facut pana acum febra, nu curge nasul, mananca bine, chiar nu stiu ...
Astazi seara am emisiune de la 18,00 pe tema medicamentelor compensate si gratuite. Am reusit, in sfarsit, sa termin de impartit invitatiile, astazi seara se fac [probele de direct si maine ... ziua cea mare.
Katik, sper sa ajungem la casuta, dar daca spiridusul e bolnavior .Ana, noroc cu tine si cu Doris ca povestea ta combinata cu ilustratiile ei m/a mai inseninat. Doris, nu stiu nimic de Ottima Pan eu sunt fan Codrina. Silvana, si daca meciul a fost asa fain, il faceti fotbalist daca e baiat? Irina ma bucur mult ca ma urmaresti ... cand ai timp mai uita/te si de la ora 18,00. Atunci am Subiectul Zilei.Alexa super faza cu clama pe coada pisiciii, am ras..Mihi, cam rara la vedere in ultimul timp, ce faci?
Gagici, va las. Tare as vrea sa vin sambata dar nu promit. Sa vad cum evolueaza vremea si spiridusul.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Fetele dragi si mie imi este dor de voi!
Irina, nu stiu ce sa zic cu baletul asta ... uneori abia astept, alteori chiar nu am chef defel! Oricum noi vom vedea spectacolul din culise.
Dolores, Avesaloane! Pove, mah, toata faza sa nu zica lumea ca o luaram pe ulei de tot
De tort nu stiu ce sa zic, eu nu prea cumpar de la Otima Pan.
Silvana, las ca prinzi tu momentul x si atunci sa vezi cutremur!
Alexa, workoholisto, credeam ca te-ai ingropat complet in treburi, cand colo tu umbli ...
Pako, felicitari ca a fost asa cuminte Andreea!
Danitin, fii aspra! Viata nu ne da decat ceea ce putem duce. Toate au rostul lor, cumva.
POZE
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafelutza, si ceaiul sunt servite...
Poftiti va rog...
Pako, te asteptam in Unirii, la ora 18...ademeneste-l pe sotiorul tau cu ce stii ....numai vino...
Danitin, incearca sa ajungi si tu...
Si mie mi-e dor de voi...numai maine nu-i poimaine!
Bey...sa va spun ce chestie faina i-am cumparat lui Ines...
O pernuta care se pune pe scaun, sa stai cu fundul pe ea...pana aici totul normal...dar...cand te asezi pe ea, ce credeti ca face???
Partzuri mey.... da din alea puturoase de juri ca-s adevarate....se numeste perna buclucasa!
Cel putin eu si Radu, am ras de nu ne mai opream...e faina cand mergi undeva pe terasa, e micutza, nu o vede nimeni, sa stai asa, serioasa, la o cafea, si din cand in cand sa mai tragi cate una...
Poate o aduc sambata sa va distrati si voi...
Nu c-am inebunit, zau...nici mult nu mai am!
O zi faina...
Si va pup in grup!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
katik spune:
salutare fetelor!!!
doris mama, ce-ai rezolvat cu tortul????
danitin, multa sanatate spiridusului! ce are, ti-ai dat seama? cu vremea asta nu-i de mirare, toata lumea e racita. si la mine doua bucati sunt racite, io deocamdata vad ca am scapat
silvana, , nu vreau bataitza!!!!!!! cum fu in excursie? totusi, cum ii cu fotbalistul???
ma duc la papa, cafeaua am baut-o deja ca doar doris a avut grija, ma intorc!
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f