FOTOGRAFII facute de noi- peisaje
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
Nu ma joc asa..... eu nu am scaner si nici aparat digital sa pun pozne pe net ..... dar am internet si ma uit la pozele voastre si-mi incant Sufletul ......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
spic de grau spune:
Paris2003
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
Samurai-lady spune:
foarteeeee faine pozeee
mai vremmm.
eu nu prea am talent,dar o sa ma incumet
sa pun si eu cateva,peste putin timp.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
corap spune:
hai ca io m-am nevrozat pe la alte topice si vin acu sa ma relaxez p-aici. frumose pozici, o sa pun si eu cateva si va dau linkul.
da pozele pe care o sa le pun sunt frumoase pen'ca-mi plac mie, nu ca au cine stie ce calitati artistice. ca vad c-aici nu-i cu suparare
c & andrei ardei
olguttza spune:
Peisagii neprofesioniste .
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Jocelyn spune:
Mai fetelor, aveti niste poze superbe, ma uit si mi se scurg ochii :), nu are importanta daca suntem amatoare... important e sa exersam si sa ne clatim ochii.
I plan on living forever. So far, so good
april spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Peisagii neprofesioniste .
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
superbe