mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 4
elena_oona spune:
buna fetelor
ce mai faceti?Am auzit ca intreaga europa e sub racoare si ploaie ,ce norocoasa ma simt.Aici vremea este foarte frumoasa...
osna mami , mi-ai schimbat nick-ul , eu sunt elena_oona , nu oana .Iar manuela fetita mea este nascuta pe data de 16.10.2004.Multumesc mult!
Fetelor as vrea sa va cer o parere.Duminica imi botez fetita, ca inca nu am botezat-o (sotul e catolic si nu e obligatoriu botezul la 40 de zile),si am fost tot plecati din tzara.
As vrea sa-mi iau un costumash elegant, dar nu stiu ce culoare.Am gasit unul super pe negru,dar mi se pare ca negrul e prea sobru pentru botez.Este potrivit sa-mi iau de culoare alba pentru botez??mi-e imi place ft mult albul, si vara merge...
sau ce culoare ma sfatuiti??mersi mult!!
Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
ange spune:
adinell,pai cum vrei tu
noi nu ne putem pune "gica contra"
si Flavia e plecata de nu stiu cand si nu intreaba nimeni de ea.
si alexa si mami si miha amalia si Andreea si toate fetele din carnatul ala de lista sunt date "disparute"...
si eu plec in curand si asta pana la toamna...si tot asa
Asa ca draga mea nu fii suparata.Suntem prea multe ca sa ne bagam in seama una pe alta in fiecare zi
Una peste alta;bun revenit si povesteste-ne aici cum a fost pe meleagurile pe care ai umblat
Dana,pana la urma din lista aia infinita cine merge la Moeciu?Ca erau multe "mihai viteazul" dar vaz ca pana la urma au batut in retragere
diadaniela spune:
Danelutza,poti sa zici ,ca zici bine!
Miha ,tu acu' te trezisi soro?
Auzi ,antrenorul ala e un dobitoc.
Cami ,ti-ai revenit?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Adinela ,nu mai plange ,ca faci riduri!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Elena,bun venit la noi daca nu am facut-o pana acum
Albul este frumos dar eu il vad mai mult pt. plaja,soare,nisip,mare,etc.Nu stiu de ce
Dar daca tie-ti place nu vad de ce nu te-ai imbraca in alb!
Eu pt. botez as alege un bleu(cer senin) sau verde prazuliu.Dar nu o singura culoare din cap pana in picioare ca apoi pare a tinuta de scena Costumasul tau sa aibe ceva acolo in el.O floare,un nor,o scama ceva in material
Bafta si sa ne arati ce ti-ai ales.
Danelutza,sa nu-ti doresti sa-ti fie colegul plecat de acasa
Dana,da!nu vezi ca mis in forma
diadaniela spune:
bey Cami ,din lista aia lunga pt Moeciu s igure suntem doar noi doua ,Alina si Miha.
restu nu se stie.
Dana
diadaniela spune:
aoleu ,vine si Bianca la Moeciu.
am uitat.
Dana
Danelutza spune:
Cami dar de ce spui asha, adica nu te-a lasat sa dormi ?
Adinella eu cind lipsesc, revin si ma bag singura in seama. Nu vezi ca lumea e cam disparuta, pe la mare, pe la soare, prin casa ca mine, ca ploua
Elena n-a greshit Svetlana, ea doar a copiat ce a scris Flavia in viteza ... Cit despre imbracaminte, eu am avut o bluza roshie si pantaloni negri, iar de rezerva pantaloni si bluza bej. Alb nu-mi place, nici macar rochia de mireasa n-.a fost alba, era culoarea untului. Iar pentru Isabella la botez i-am luat rochitzica tot culoarea untului. Nici negru nu-mi place... adica toata in negru. Sa ne spui ce-ai ales pina la urma.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
eu la botez am fost in salopeta de blugi ,ca eram cat vita de grasa.
Dana