mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 2
Dana_ch spune:
georgi mersi de cafea
hai ca dau eu ceai si suc pentru cela care nu beau cafea
Poze cu Lucas
light spune:
Neatza!Iar e vreme urata, ne-am lafait destul cu soare si vreme buna, of!Multumim de cafea si suc!Nu va dau nici o tzigara, va e klar, nu?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
andreea_tx spune:
Nu va dau nici o tzigara, va e klar, nu?
etete.....hai lasa ca ne luam singure ca nu mere cafeluta fara pipa.
andora spune:
Neata si hopa s-a trezit gogoasa
Lucia Asta e modelul meu preferat hihi..sper sa ajungm azi la Diverta ca altfel il scalpez definitiv pe sotior.
Svetlana fuse buna fasolica cu afumatura cred..lui bebe i-a placut?
Nu mai am timp sa zic nik ca ma trage de maneca gogoasa, imi pare ra. Am vrut sa stiti ca traiesc.
Cami mai e colegu'acasa? Sau ramasesi cu vecinicu'?
Pup dulce ca fugim afara la parc.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Nu va dau nici o tzigara, va e klar, nu?
etete.....hai lasa ca ne luam singure ca nu mere cafeluta fara pipa.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Hai ca va dau eu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
light spune:
Iotete s-a si suparat fumatoarea inraita! Pai nu stiti ca azi e ziua aia fara tutun? Sau ma insel eu? Parca ziceau astia ceva la tv.E da lasa ca sa iti treaca supararea iti dau in loc de tigara, un , Andreea, ca presimt ca nu faci parte din acea categorie a fumatorilor pe care o detest eu.Andora, masinuta aia nu vrea deloc sa se arate, mai bine imi zici codul.Da, da, am vazut-o, sa stii ca aia mi-a placut si mie, Liviu vroia un jeep, insa a pus mana pe asta prima data cand a ajuns acolo, pe asta pe care ati ales-o voi, dar parea cam joasa pentru el, iar cea aleasa de noi era un pic mai inalta, adica aleasa tot de el in final. DAca spui ca bb e mai mic, e kiar ok, si masinuta e un pic mai mica decat a lui Liviu.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
osna spune:
buna dimineata dragutele mele,
m-a trezit postasul cu o carte de a sotului,am iesit in pijamale si cu niste ochi de ziceai ca n-am dormit toata noaptea.
la noi in continuare si ca sa-mi ridic moralul mi-am luat o cafeluta,m-am pus sa fac o painica si azi am scapat de gatiti.
fetelor fasolica a fost foarte buna,afumatura n-am mancat-o ca m-am gndit sa nu-i fie rau la bebe matei dar am mancat ciorbica,mirosea asa bine in bucatarie
al meu sot a bagat si el 2 castroane de ciorba de ma gandeam ca i se face rau.
fetelor au aparut ciresele in romania ca aici v-am spus ca sunt 69 centi 100g si nu am cumparat pina acum.numai am furat 2-3 prin magazin cand am fost la cumparaturi.astept peste 2 sapt sa halesc acasa pina nu mai pot.
revin mai tarziu,imi da aluatul peste castron
light spune:
Andora voi ce faceti? Veniti azi la Plazza?Pe noi ne-a anuntat prietena mea si cu bb Andrei ca nu mai vin azi ca sunt ocupati, noi am cam veni, insa daca se mai inrautateste vremea asta nu stiu ce o sa facem.
diadaniela spune:
neata!
am aparut si eu !nu ma puneti sa va povestesc,ca-s pudica.
acus barbatu' e la munca,copilu' la desene si eu la calc.
totul a reintrat in normal.
mai,eu nu-s nascuta in iunie. sunt nascuta pe 8 septembrie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
neata!
mai,eu nu-s nascuta in iunie. sunt nascuta pe 8 septembrie.
Dana
te sarbatorim si noi de 2 ori ca sa dai de baut si mancat tot de 2 ori