tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Merci Ruxandra, stai linistita ca am verificat si eu toate site-urile, dar doream informatii de la cineva care stie exact cum e vremea.Site-urile meteo mai si mint.Sper ca de data asta sa minta, fiindca previziunile nu sunt prea bune.Oricum, maine dimineata vom pleca la mare, fie ce-o fi.
Bine ai venit, Gabi. Cred ca a fost super concediu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce faceti turoaicelor?

Vremea e tare capriciasa, in ultimele we a fost mai "urat", in timp ce in cursul saptaminii e o cldura greu de suportat.

Speram sa fie mai cald in we, sa prindem si noi o plaja, dar... apa este calda. Intotdeuna dupa ce ploua apa este calda ... din pacate nu si nisipul.

Nu vreau sa va dezamagesc, dar poate ati vazut la stiri ca este f. mare mizerie. In plus dupa ploaie sint multe alge ...

Dar .. sa fim sanatoase.
Va salut cu drag.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor...distractie mare in weekend. eu maine merg la o nunta...asa ca sper ca ma voi distra.
despre concediu ce sa va zic? a fost foarte frumos....
stef s-a balacit la greu...i-am luat si pernute si a innotat singurel...ce sa zic..i-a placut mult.
am pus poze....
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

hello...am ramas singura???
se vede ca a venit weekend-ul. nu mai e nimeni pe aici.
pupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!
V-am mai citit eu ca sa vad ce se intampla dar nu am avut timp si de scris , asa caimi fac datoria acusi.
Ne-am intors din we de la munte fericiti ca am avut parte de el si suparati ca nu am mai putut sta. Ar fii fost perfect inca macar 2 zile, asta e.
14 scaune este asezata intr-un loc foarte frumos in munte practic. Cand am ajuns acolo nu prea semana nimic(de cazare vb)cu ce era pe pag lor de net. Ptr ca nu-mi placea ce-mi vedeau ochisorii nu mai puteam sa vb. De la intrare te intempina o dezordine a curtii, lemne aruncate diverse chestii ale curtii neordonate etc. Ajungem sa vb si cu gazda care parea ca are ceva probleme psihice, dar blajina si calma. Ne-am cazat dar eram total indignata si hotarata sa plecam mai departe. Sotul imi tot spunea ca o p[ornire la drum in continuare ar insemna sa rezumam totul la o singura ziide munte.
Noroc cu simtul organizatoric al taurului: ii spun sa nu desfacem nici un bagaj si sa vedem putin imprejmuirile sa vad daca merita macar ele sa locuiesc asa trei zile.
Ce credeti? In aceeasi curte dar in spatele vilei dau de raiul pe pamant: tufisuri de trandafiri, vila cu gresie si miros placut: multe usi de camere, un gem de la o camera deschis. Eram atat de furiosa ca nu am mai gandit ca este cineva cazat si mi-am bagat mana pe geam si am vazut camera, care era intradevar cazata dar nu erau respectivii in cam. Sotul meu discuta cu cineva, am iesit repede si l-a vazut cu doi batranei.Disperata nici nu am mai salutat si i-am intrebat daca au cazare ....si offff aveau chiar o cam cu baie yupyyyyyy. Degeaba incerca femeia sa ne spuna ca noi am rez la nora lor ca eu am intrbat-o ferm:
- ne dati o cam sau oricum noi plecam mai departe?
Asa ca nu a avut incotro si ne-a cazat.Placut scapat de griji si cu o cam cu o intimitate greu de gasit in pensiuni nu faceam altceva decat sa rad intruna de bucurie.
Incerca femeia sa-mi spuna ca nora are ceva probleme, c-ar fii bolnava si angajatii neseriosi diverse motive.Raspunsul meu o sa va elucideze si pe voi ce nu mi-a placut la cazare:
-D-na nu e vb numai de curatenia camerei care in principiu este curatica dar baia lasa mult de dorit wc-ul are piatra, ala trebuie schimbat, savoniera era intradevar nespalata de muuuuuuult , avea toate culorile de sapunuri folosite de clianti. Perdelele sant super vechi si urate aranjate inestetic , asa trase intr-o rana dupa cum au cazut iar mirosul in camera trada curatenia existenta. Atunci sarmana bunica nu a mai avut ce sa-mi zica, mai ales ca i-am recomandat:-daca vreti ca si nora sa faca turism ajutati-o daca are probleme ca altfel se duce la vale.
Cabana babei era inchiriata la capacitate iar nora nici macar jumate.
Dar sa va mai povestesc si lucruri mai placute. Am cunoscut o familie din ploiesti care ocupau foisorul initial cel al 14 scaune care dadea si denumirea pensiunii.M-am bucurat sa existe asa o familie frumoasa: doi frati care lucreaza undeva in Bucuresti erau acolo fiecare cu parintii lor si socrii. Erau in concediu doi frati si trei randuri de socrii. Foarte frumos, nu? Erau foarte multumiti de zona si cazare, mai ales cand au auzit patzania noastra. Ei tot de pe internet au luat locatia si le-a placut foarte mult zona asa ca s-au pus la drum si au stat o saptamana, dar ei au avut norocul sa le iasa mosul inainte cand au venit si i-a cazat la el.
Cam asta e povestea mea,pana la urma totul a fost OK; o sa pun si ceva poze dar nu acum ; va anuntz eu cand.

Apropo, ete cineva la mare si nu a-ti dat nici un semn sa ne intalnim?
Vremea este buna; azi merge de o plaja si apa am auzit ca e buna.
Cine ajunge si vrea sa ne vedem am acelasi ID pe yahoo.
Va astept si va vreau.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

CEAU! Am revenit si eu dupa o pauza lunga, lunga........La noi va veni barza si am avut de furca cu somnolenta, greturile si cu Maria care nu mai sta locului.Dar nu v-am uitat si chiar daca nu v-am scris am citit ce mai faceti! Noi va dorim un weeekend frumos si distractie placuta celor care merg la nunta!

Mamica MARIEI

Mergi la inceput

lavinia - felicitari! sa fie intr-un ceas bun! sanatate si pupici la burtica!
madamsadamy - bine ca s-a terminat cu bine!si pana la urma v-ati distrat, nu?
pupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Da, totul a fost OK si chiar super, daca aveti de gand sa mergeti, incercati la mosi in spate; va pot da nr de tel ca sa va faceti rezervarea. Noi in toamna mai vrem o repriza dar putin mai lunga.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

madamsadamy - asteptam sa pui poze!
mama lui alin - la multi ani puiutului...parca a fost ziua lui, nu? cu intarziere...dar scuzele cred ca vor fi acceptate!
eu sunt in cautari de petrecere pentru ziua lui stefan. o sa-l serbam la gradi cu copii. in weekend vom merge la moeciu cu familionul. si mai dam o petrecere si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Multumesc pentru urare si la multi ani lui Stefan! Sa creasca mare si voinic!
Ne-am uitat si noi la poze si Mariei i-au placut! Cit timp are nazdravanul vostru?[floare3 de la Maria!

Mamica MARIEI

Mergi la inceput