tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ce faceti, fetelor, ati plecat toate in concediu si m-ati lasat singurica aici?
Hai ca ma duc sa descarc niscaiva poze cu burtica, pana intrati voi s-ar putea sa le gasiti in albumul cu bebe si burtica
Week-end placut!

29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Alex esti tare draguta ,m-am uitat pe albumul tau foto .
Ruxandra de acum am sa raspund si eu prezent ca ,m-am mai eliberat de probleme .
Va pup si va urez un week-end placut ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

am revenit si eu dupa o absenta ca nu am putut scrie ca m-am oparat la ochi.M-am apucat sa spal covoru din sufr.si cand l-am intins pwe sarma m-am bagat pe sub el sa-l asez mai bine si mi-a intrat ceva in ochi.
am stat asa vreo doua zile ca am crezut ca imi trece am fost la un cab de cartier care sunt peste tot acum si mi-aq zis ca nu am nika ca sa pun comprese si visine si imi trece dar dupa doua zile de durere nu am mai reziatat si am ajuns la sp si au descoperit ca de fapt am ceva metalic infipt in cornee.

Alex a fracut o stomatita si nu prea a papat zilele astea si se pare ca febra care a facut-o acum cateva zile fara alte simptome de la asta i se tragea.acum e mai bine i-am dat cu tantum verde ca altceva nu suporta ii preg ceva la farm cu stamicin si gl boraxata dar adev e ca are un gust......ca nici eu nu-l suporetam dapai el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Aoleu, Andreea, ce patanie! Sper ca acum te simti bine!
Stinu, multumesc de compliment!
Eu ieri am fost de dimineata la cumparaturi iar seara am fost in Herastrau, asa ca n-am apucat sa mai intru pe net.
Voi ce-ati mai facut?

29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Andreea, multa sanatate! Sper ca sunteti mai bine amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Uau Andreea! Halal, cabinet de cartier.
Acum esti bine??

Noi am fost aseara la nenea doctor. Deocamdata suntem bine.
Si, daca ramane asa, poate ne repedem saptamana viitoare la mare, la Matei!!

Vestea mare este c-a nascut o prietena draga. Am fost de cu noaptea-n cap la spital. Incepuse binisor, cu epidurala, lalala; dar a intervenit ceva si i-au facut cezariana de urgenta. Dar amandoua (e ) sunt bine acum.

19+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?
Anangel_lexi, are chef de plimbare burtica ta? Ca si tine, si eu sper sa fie vreme frumoasa fiindca sper sa plecam la mare.
Andreea, sper ca acum esti bine. Mi se pare destul de cumplit sa te operezi la ochi.
Ruxandra,spune-mi, te rog, cum e vremea la mare. Banuiesc ca tii legatura cu Matei. Ma intereseaza si pe mine daca mai e apa calda fiindca incercam si noi sa ajungem cu piticul nostru si tocmai acum s-a stricat vremea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin
Ruxandra,spune-mi, te rog, cum e vremea la mare. Banuiesc ca tii legatura cu Matei. Ma intereseaza si pe mine daca mai e apa calda fiindca incercam si noi sa ajungem cu piticul nostru si tocmai acum s-a stricat vremea.

Florina, vremea e in incalzire. Azi au facut plaja; Matei nu a intrat in apa, parca. Valurile inca sunt mari, dar oricum au scazut. Lumea facea baie, atata ca ii lasau salvamarii.

Te tin la curent.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Merci, Ruxandra. Sa ma tii si pe mine la curent,te rog. Noi am vrea sa plecam in we, sa-i serbam ziua lui pitic acolo, dar pe site-urile meteo arata vreme urata, innorat si sub 27 grade.Si cum Alin e innebunit dupa apa, trebuie sa mergem neaparat cand e apa calda. Lui Matei nu-i place apa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Vreau si eu la mare !!!!!!!!!!
Andreea imi pare tare rau de patania ta si iti urez sanatate multa .Si tie si lui Alex .
Ruxandra si sanatate multa !
Lexi si eu imi "purtam" burtica prin Herastrau ,de fapt de acolo am plecat la spital cand l-am nascut pe Vlad .
Pupici ,Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata dragelor.
dupa cum se vede n-am somn asa ca ma pusei un pic pe calc.al meu barbat nu si-a blocat tel cand a plekat dim si la ora sapte imi da desteptarea ca eusunt prima in agenda lui.l-am bombanit un pic dar degeaba ca mi-a fugit somnu.
acu suntem bine si eu si alex ne-am reparat ca sa zic asa.
sanatate multa si aveti grija de voi mamicilor in devenire,nu faceti prea multe abuzuri.

Mergi la inceput