din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 29
alayna spune:
Gagiciii,unde sunteti?
Nimeni n-a onorat azi cu prezenta?
Se vede ca e week-end,va distrati nu gluma
Eu maine dimineata plec la mareeeee,ne-am hotarat azi dupa amiaza,asa ca...nu mai mai vedeti vreo 5 zile
Sa fiti cuminti
Pup
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Anca Wish spune:
Alayna, n-am facut ca nu stiu cum se face coca (aluatul). Poate-mi scrii reteta. Io-s antitalent la gatit, dar as incerca.
nanami spune:
anca, pai faci un aluat exact ca de paine , numai ca nu tre sa pui drojdie , sa nu pui, doar faina cu apa si putina sare , framanti bine , sa ai grija sa nu fie nici prea tare , dar nici moale , si sa intinzi foaia cu putina faina , faci o foaie mai subtire , tai in patrat , apoi pui o lingura de branza , si ea facuta acolo cu zahar, ou, esente , (ca la placinte), in forma de triunghi , prinzi capetele si le lipesti , strangand cu mana sau cu furculita , si apoi ii fierbi in apa clocotita , dupa care-i scoti si presori zahar , sau ce vrei tu , mie-mi plac cu zahar.
pofta buna , sper sa fi fost inteleasa, poate stie cineva ceva mai special.
G.K.R
poze noi
Oanacn spune:
nanami azi e ultima zi de servici . De maine intru in concediu - adica pentru 2 zile, ca joi nasc .
alayna distractie placuta la mare, sa prinzi vreme buna si sper sa mai treaca caldurile din Ro, ca am auzit ca e nebunie.
Anca Wish spor la treaba, si eu sunt antitalent la bucatarie. Dar vine mama pe la mine, si atunci sa te tii....
hanako2004 distractie placuta si tie la mare, chiar dc mergi cu clientii sotului, sper sa-ti fie bine.
Va doresc o saptamana cat mai placuta, si sa auzim numai de bine
Pupici la toate
Oana 37+ cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
hanako2004 spune:
OANAazi din cate imi amintesc vei naste
iti doresc sarcina usoara ,un bebe sanatos si tie multa putere si rabdare ..te asteptam cu vesti si cu pozici de la bebe
sa te faci cat mai repede bine si sa vii la barfa
haideti fetelor sai facem la OANA galerie
multi pupici oana
eu cateva zile voi pleca in concediuasa ca nu voi putea intra
va doresc o zi buna si ne auzim saptamana viitoare
pozici MALAYSIA
malaysia2006
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
alayna spune:
Helllooooooooooooo,am reveniiittttttt
Fetelor,am prins o vreme grozavaaaaaa,foarte cald,temperaturi numai intre 38-40C.Nici aerul conditionat din masina nu facea fatza.
Am stat putin la plaja,numai 2 zile,dimineata si seara.Nici n-aveam cum sa stau mai mult,ca vacanta mea a durat numai 3 zile.
Preturile erau foarte scumpeeeee,ti se taia pofta pe loc
Am ramas impresionata de ceea ce am vazut in Mamaia,cea mai frumoasa si scumpa statiune.
Faza naspa e ca m-a durut o masea de minte si tare indispusa am mai fost.Am racit si in gat din prima zi....eiii....va dati seama cum am fost
Oanaaaaaaa,ce faci?A venit bebe? Sanatate multa va doresc
Fetelooorrrrr unde sunteti?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
oana baftaaaaaaaaaa...... , noroc si sa nasti un bebe sanatos
fetelor ce faceti?
G.K.R
poze noi
nanami spune:
ina te rog sa ma scuzi ca m-am bagat eu , dar ajunsesem deja la pag. 20 si tu nu mai aparusi , sa nu te superi pe mine , te rog
fetelor am trecut la subiectul 2 asa ca ne gasiti aici
G.K.R
poze noi