Croitorese cunoasteti ?
Raspunsuri - Pagina 2
LiliaToma spune:
hai fetelor, numai o singura croitoreasa cunoasteti? Nu mai vine nimeni si cu alte nume? merci ....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Kittie spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
hai fetelor, numai o singura croitoreasa cunoasteti? Nu mai vine nimeni si cu alte nume? merci ....
di ce bre? nu-tsi plac vestmintele Elenei Udrea???
, mami de
( 13oct04 )
Hermis spune:
Multzam mult Ana Maria...chiar ma pregateam maine sa dau un telefon (am prospectat in prealabil niste materiale) si ma gandeam cum sa o dau cotita cu recomandarea...
Hermis spune:
"EDIT: si pt noi e cam departe..stam in Militari...dar se merita!!!"
...inseamna ca o sa ne recunoastem in cartier dupa croiala hainelor...![]()
![]()
![]()
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Hermis
"EDIT: si pt noi e cam departe..stam in Militari...dar se merita!!!"
...inseamna ca o sa ne recunoastem in cartier dupa croiala hainelor...
hihi...asa e..

hai la o bere!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Hermis spune:
Mmmm... greu cu berile cu bebelusa din dotare. In Poli si in Botanica unde ne plimbam nu prea avem parte de bucurii de-astea, lumesti.Si cu vremea asta o sa ne depigmentam total!Dar ne facem noi maricele!
annablue spune:
Ana_Maria222,
As vrea sa ma recunoasteti si pe mine dupa haine...![]()
Si eu stau in zona, si sunt disperata sa gasesc pe cineva sa-mi modifice (in prima faza) niste haine, ca am slabit si toate stau ca pe gard, nu mai am nimic mai de doamne-ajuta cu care sa ma imbrac.
Noi doua ne-am mai "intalnit" mai demultisor pe la ceva subiecte pe aici, poate iti mai aduci aminte. Zici ca o recomanzi pe tanti asta... da crezi ca nu se va supara daca ii cer in prima faza sa-mi modifice hanie ? Ca daca ea face costume/rochii super misto, poate ii va pica prost sa ii cer asa ceva.
Am maaaare nevoie de o tanti care sa nu-mi "franjureze" hainele, si asa putine din lipsa de bani si kg pe care le-am acumulat cu bebe.
Daca crezi ca e ok, poate vorbim si pe PM.
Eu acum am piticul la socrii, deci la iesit cu bbeii in parc nu ma bag, dar la o bere...

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
mitumac spune:
Si eu as fi interesata....poate iese ceva-frumos....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
mitumac spune:
eu nu stau in militari....deci eu voi fi unicat in cartier![]()

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
iepumic spune:
Hello!
Ana Maria, ar trebui sa ii ceri discount dnei croitorese pentru reclama!! Iar voi sunteti doua surori superbe.
Daca o sa am timp si bani, o sa ma duc si eu pe capul dnei Ica.
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.