Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Aime eu imi aduc aminte de tine! Ai ramas gravi, parca dupa multi ani de sperante si dezamagiri! Ma bucur pt BB al tau.

Dodo sarcina usoara!

30+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Wooow, ANIS, abia acum am vazut si eu...FELICITARI, SARCINA USOARA SI BB SANATOS

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vale, dar lui Adar i-ai scris PM? E musai.

Aime, si eu te pupic. Imi amintensc cand ai ramas insarcinata, si la putin timp am ramas si eu.

Anis, Mirela, Androix, Valentina si Madyn, mai stiti prima intalneala de aspirante? Mama ce mancare buna si ce sampanie pe care eu nu am apucat sa o beau ca a trebuit sa plec mai repede....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha, ma bucur pentru tine ca esti bine cu sarcina si sper sa-ti fie asa si restul perioadei pe care o mai ai pana la intalnirea cu bebe.
Va pupic pe toate

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Da, Crinuta, imi amintesc, chiar ne-a aratat Vale citeva poze de atunci. Era si Tumpi! pt. tine!

pt. toate fetele dragi!

30+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dana p. mii de pupici pentru tine si pentru toate aspirantele de aici..

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anis, multumesc frumos de urare! Sa-ti traiasca fetita si sa-i aduci un fratior. Exact asta am de gand sa fac si eu, daca vrea bunul Dumnezeu.

Fetele, va pup pe toate "vechiturile"!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

vali02, e o dragutza.M-a incurajat cand am facut FIv.Dupa mi-a trimis poze cu fetitele ei...Mii de pupici vali

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce misto a fost intalnirea..Si m-ati lasat cu o tona de mancare..si Madyn cu o roataaaaa mare de cascaval :-))

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Anis, Vali a tras piciorul si tu ai urmat-o rapid, chiar vb intr-o zi de tine, ea intra acum rar pe forum, deh...servici, fetele, casa...si ma intreba de tine...cand o auzi vestea cea mare

Mergi la inceput