Aspirante vechi, unde sunteti? - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

O A U
Felicitari Anis!
O veste minunata.....sunt fara cuvinte...

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Androix

Eu cred ca scopul subiectului nu era sa ramanem gravide, ci sa ne reintalnim cele care la un moment dat ne-am vazut si imprietenit face to face.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Poate nu m-am facut eu inteleasa, m-am referit la subiectul initial "Aspirante optimiste" si motivam de ce nu am fost mai activa atunci. Nu avea nici o legatura cu subiectul prezent. Iar acum m-am referit strict la ideea de "grupulet".
Initial scrisem doar un mesaj de salut, pe care l-am sters dupa ce cineva a facut precizarea ca subiectul se refera doar la aspirantele vechi, active. Am inteles si nu a fost nici o suparare. Am intrat doar cand am vazut ca mi-au mentionat numele 2 dintre fete si am fost surprinsa, ca-si mai aminteste cineva de mine.
Sa nu ma intelegeti gresit: nu sufar ca nu fac parte din "gasca" ... asta este, unele se integreaza, altele nu ... viata-i dura!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dodo Ma bucur din tot sufletul pentru tine, ma bucur ca ne-ai impartasit povestea ta, astfel de reusite ne redau speranta si ne arata ca minuni exista si au existat intotdeauna, trebuie doar sa credem ca ni se poate intampla si noua! Am fost martora la atatea minuni pe acest forum! Felicitari inca o data!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dodo ..felicitari..sa ai o sarcina usoara!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetelor ..haideti ma..ce e asta???

Cred ca subiectul se refera la acele aspirante care se stiu de mult, s-au cunoscut etc....nu e vreo discriminare..dar chiar ne-am risipit si mie una imi era dor de voi.

Eu recunosc sincer ,ca dintre toate care ati scris aici la subiect, pe unele dintre voi nu va stiu.

Pupici multi la toateeeeeeeee

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anis, poate ca nici pe mine nu ma stii, insa asta nu ma impiedica sa-ti spun, din toata inima FELICITARI si sarcina usoara!!!

Dodo, FELICITARI si tie si sarcina usoara!

Si nu va mai certati, este asa pacat...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Ba te stiu f bine...asteryaro.Mi-a descris Mirela baietelul tau, dupa ce ai nascut.
sa-ti creasca baiatul mare..ca frumos e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dragele mele fete,

S-a racit afara s-a racit si aici atmosfera...

Eu is mai lenesa la scris, ( si pe aia dreapta : nici nu ma da afara talentu' din casa ) dar sa stiti ca sunt alaturi de voi toate active sau mai putin active , mai populare si mai putin populare ( categorie din care fac si eu parte )

Vreau sa va spun ca mai este o forumista de-a noastra vali 02care dupa Fiv reusit a ramas natural si acum are 2 fete absolut superbe.

Nu in ultimul rand vreau sa o felicit din toata inima pe Dodo 23, ii doresc sarcina usoara si sa aduca pe lume un copil sanatos, frumos, vesel si norocos !!!!

pentru toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

io numa am vrut sa va pup pe toate, si sa va doresc o zi frumoasa !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si eu va salut din nou, desi se pare ca nici de mine nu va mai aduceti aminte...eeeee, a trecut timpul...
si eu voiam sa va zic de vali02, pe care o si cunosc ptr ca am fost colege, are 2 fetite frumoase si sunt o familie fericita si implinita

aime si Vladimir, 1 an jumate+

Mergi la inceput