graviduta cu dureri de cap

graviduta cu dureri de cap | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

Buna,
am nevoie de ajutorul vostru. O prietena de-a mea este insarcinata in 3 luni si are niste dureri insuportabile de cap in mod repetat. Analizele i-au iesit bune. Ce ar putea fi, pe langa modificarile hormonale prin care trece? Eu nu am patit asa ceva cand am fost gravida. Greturi are din cand in cand, dar mai ales asociate cu aceste dureri de cap. Ce-ar putea lua fara a-i face rau bebeului?
Mi-e foarte mila de ea, este disperata. va multumesc mult pentru raspunsuri.
catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Spune-i prietenei tale sa mearga la medic neaparat!Si eu am avut toate analizele bune dar aveam dureri de cap din cauza tensiunii arteriale.Nu vreau sa o sperii dar eu am pierdut sarcina din cauza asta.Ce tensiune arteriala are?
Ii doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos!

MIRELA I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Intra la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" si acolo este un subiect "dureri de cap in sarcina" unde vei afla mai multe lucruri despre aceasta problema.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cred ca are probleme de tensiune. Eu nu sunt cu bebe, dar daca ma doare capul intr-un anume fel stiu ca imi scade tensiunea. Musai sa mearga la medic, mai ales ca e cu bebe. POate chiar sa mearga si in timpul unei crize, sa ii masoare tensiunea.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

La inceputul sarcinii durerile de cap nu sunt neobisnuite, dar in luna a treia nu stiu.E bine sa se prezinte la medic sa vada despre ce este vorba.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput