imprimante pt poze

imprimante pt poze | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Merita luate? De care? Cam cate poze se pot scoate cu un cartus? Sunt fiabile?
...am pus atatea intrebari pt ca habar n-am de genul acesta de imprimante, nu stiu nici daca investitia merita facuta pt poze casnice.

Daniella, mama lu' Alexis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Eu zic ca merita, dar atunci cand alegi sa te uiti la pretul consumabilelor.
De regula scrie pe orice prospect ce si cum, daca se gasesc cartuse compatibile, deoarece atunci cand reincarci un cartus calitatea nu mai este aceeasi.
Hartia foto iarasi conteaza foarte mult, daca vrei poze frumoase.
Eu de ex. am un Canon si folosesc hartie HP, pozele oricum le fac pe cele mai reusite si le prelucrez cum vreau eu.

Mai multe informatii:
aici sunt 4 topicuri unde s-a discutat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da, de obicei cartusele sunt mancatoare de bani. Incearca sa cumperi un printer la care cartusele se pot schimba unul cate unul, ca altfel daca se termina o culoare te trezesti ca tre' sa schimbi tot blocul de cartuse cand poate nu ai nevoie.
Eu am un canon Pixma4000 si hartia tot Canon.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Eu am o Lexmark multifunctionala, mai ca nu gateste si pot sa zic ca imi vine sa o arunc pe geam. Cu un cartus scoate 40-50 poze, cartusul fiind 1.400.000. Hartia te duce si aia la 500.000...logic nu merita!
Sincer nu stiu ce a fost in capul meu cand am luat-o insa pozele le duc si acum la fotograf! Eu te sfatuiesc sa vezi cate poze scoate cu un cartus, cat costa un cartus si sa iti faci un calcul ca daca iese mai mult de 15000 poza nu mai merita!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mda...de asta ma temeam si eu. Ideea mi-a venit cand am vazut o oferta la Carrefour, unde la un aparat foto digi se oferea si o imprimanta termica CP150..ce-o fi si aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anca, n-am idee cum procedeaza firmele cu produsele pentru piete de desfacere diferite dar am avut si eu o imprimanta Lexmark care una doua ma anunta ca trebuie schimbat cartusul cand eu nici nu prea il foloseam. Am mers la magazin de unde am cumparat printerul si un tip mi-a zis ca Lexmark au si un proces pe rol referitor la partea electronica care citeste nivelul de cerneala.
Evident ca am ocolit Lexmark de atunci.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73130" target="_blank">Imprimante

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

BUna seara,

Noi am cumparat o imprimanta Canon Selphy CP 710.
Este micuta, are iesire pentru calculator , aparat digital si are slot pentru card ul aparatului de fotografiat.

Fotografiile sunt super , culorile minunate.
Consumabilele ... 72 hartii foto + 2 cartuse costa in jur de 19 euro.
Astfel , o fotografie iese cam la 27 centi.

Noi suntem multumiti.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pai nu-i rau de loc, Criss!
De unde ai luat-o si cam la ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Salut,

Am platit 139 euro si am luat-o din Italia, se gaseste la orice magazin de electronice.Se poate cumpara si pe net, am vazut.
In acest pret primesti si un set de cartus + hartie foto.

Fiecare fotografie face 4 treceri ( cele trei culori + ultima fiind pentru luciu si uscare).

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Anca, n-am idee cum procedeaza firmele cu produsele pentru piete de desfacere diferite dar am avut si eu o imprimanta Lexmark care una doua ma anunta ca trebuie schimbat cartusul cand eu nici nu prea il foloseam. Am mers la magazin de unde am cumparat printerul si un tip mi-a zis ca Lexmark au si un proces pe rol referitor la partea electronica care citeste nivelul de cerneala.
Evident ca am ocolit Lexmark de atunci.

Oana_B

Nici nu ma mir ca au un proces pe rol...cine stie cate vor mai avea! N-am mai vazut imprimanta care printeaza documente cu cartus foto!!!!!!!!! Sincer astept sa se strice ca fac investitii proaste in cartuse. Am auzit ca sunt bune cele HP sau cele care printeaza numai negru, laser...tine un cartus mii de pagini. Acum nu stiu ca pret cum stau.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput